• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

به نقل از MHO :
به عنوان یکی ک پشت کنکور مونده میگم بهت که،نه بابا حسودی نداره!منم پارسال میگفتم،موقعی ک شرایط تو رو داشتم میگفتم ،هعییی دانشجو هم نشدیم،سال بعد چقد برم سوال بپرسم واسه دانشگاه :-<
ولی واقعا همش از دور قشنگه :-" همش هااا :-"
خیر، خیلی هم عالیه اتفاقا.
کلی من الان ذوق و شوق دانشگاه رفتن دارم.
اصلا شبا خواب می‌بینم جلو سر در دانشگاه به حجابم گیر میدن.

به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :
ای بابا همه امیدمون به نت پر سرعت نامحدودش بود ...
اگه اینجوریه من برم یه سیم کارت ایرانسل یا همراه اول بگیرم ..این رایتل که سرعتش فرقی ندازه اما قیمتاش خیلی بالاس...اینترنت سرعت پایه ش با حجم 200 مگ 2000 تومان روزانه اس ...اینجوری باشه باید هرهفته چندمیلیون خرج اینترنت کنم :(
به نقل از آقا حمید رضا :
الان هم دانشگاه محدوده هم خوابگاه؟! :| :-"
همه ی امیدم از رفتن به دانشگاه همین نتش بود ایرانسل که همه جاهست :|
من تصمیم گرفتم دغدغه های الکی مثل اینترنت وخودکار رنگی وجامدادی ورنگ مانتو ونحوه سلام دادن به ملت رو فراموش کنم :دی
...
میریم سراغ سوالای نسبتن درسی :دی
...
دانشجوهای پزشکی چند ساعت در روز باید درس بخونن؟
زمان کلاسهامون مثل مدرسه یه جا هست یا پراکنده هست در طول روز؟
من از بچه ها شنیدم که میگن بهتره صدای استادو ضبط کنین...وقتی خواستین درسو بخونین گوش بدین بهش...این موثره؟
دفتر برنامه ریزی کانونو ببریم برای یونی؟ :D
استاد کتاب معرفی کرد بخریم همرو؟

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,110112.msg1461608.html#msg1461608
...
بچه ها بیایین دایره تحقیقمونو درباره اینکه چطوری دانشجو شیم :D رو گسترش بدیم به مسائل مهمتر از رنگ مانتو وسلام دادن واینا :دی

کی و چه مقدار باید درس بخونیم؟
سر کدوم کلاسا میشه نرفت؟ :D

.کلاسای عمومی که فقط مال بچه های یترم نیست که ،نه؟ینی سال بالایی ها هم ممکنه باشن!
.سر کلاس رشته های دیگه میشه رفت؟ینی یکی ی درسی از رشته های دیگه رو دوست داره،میشه بره بشینه سر کلاساشون؟گیر میدن؟
.کتابخونه دانشگاها پنج شنبه جمعه ها بازه؟(برای فرجه امتحانات ،وگرنه وسط ترم ک ادم کتابخونه نمیره :د )

به نقل از مينا :
دانشجوهای پزشکی چند ساعت در روز باید درس بخونن؟
زمان کلاسهامون مثل مدرسه یه جا هست یا پراکنده هست در طول روز؟
من از بچه ها شنیدم که میگن بهتره صدای استادو ضبط کنین...وقتی خواستین درسو بخونین گوش بدین بهش...این موثره؟
دفتر برنامه ریزی کانونو ببریم برای یونی؟ :D
استاد کتاب معرفی کرد بخریم همرو؟

1. روزی 3 ساعت مفید بخونین شاگرد اول میشین، من که شدم همینجوری تو بهشتی :D
2. بدبختانه مثل مدرسه تقریبا یه جاس، خوشبختانه همه‌شون قابل پیچوندن هستن، چون بر خلاف چیزی که آدم فک می کنه، اساتید به شدت بی سواد و فسیل ان!
3. نه این کار نه به درد دنیا میخوره نه آخرت، اگه میخواین علم یاد بگیرین که اصن بی خیال نمره و فقط رفرنس بخونین، اگرم میخواین نمره بیارین، جزوه‌ی ترم بالایی ها رو بگیرین و وقتتونو هدر جزوه نویسی و سر کلاس رفتن و اینا نکنین
4. من میبردم ترم 1، مسخره ام کردن، دیگه نبردم ولی تو لپ تاپ برای خودم یه چیزی شبیه‌اش رو درست کردم با اکسل
5. ابدا!!!! فقط شما تو 5 ترم علوم پایه همین دو کتاب رو بگیرین و بخونین، تضمینش با من که تو علوم پایه بالای 150 میزنین، اینم باز تجربه‌ی خودمه! یکی فیزیولوژی گایتون و یکی هم آناتومی گری استیودنت (اصلیه رو نگیرین به درد نمیخوره، ینی به درد پزشکی نمیخوره)؛ حتی الامکان انگلیسی‌شو بخونین!

به نقل از Biophilism :
1. روزی 3 ساعت مفید بخونین شاگرد اول میشین، من که شدم همینجوری تو بهشتی :D
2. بدبختانه مثل مدرسه تقریبا یه جاس، خوشبختانه همه‌شون قابل پیچوندن هستن، چون بر خلاف چیزی که آدم فک می کنه، اساتید به شدت بی سواد و فسیل ان!
3. نه این کار نه به درد دنیا میخوره نه آخرت، اگه میخواین علم یاد بگیرین که اصن بی خیال نمره و فقط رفرنس بخونین، اگرم میخواین نمره بیارین، جزوه‌ی ترم بالایی ها رو بگیرین و وقتتونو هدر جزوه نویسی و سر کلاس رفتن و اینا نکنین
4. من میبردم ترم 1، مسخره ام کردن، دیگه نبردم ولی تو لپ تاپ برای خودم یه چیزی شبیه‌اش رو درست کردم با اکسل
5. ابدا!!!! فقط شما تو 5 ترم علوم پایه همین دو کتاب رو بگیرین و بخونین، تضمینش با من که تو علوم پایه بالای 150 میزنین، اینم باز تجربه‌ی خودمه! یکی فیزیولوژی گایتون و یکی هم آناتومی گری استیودنت (اصلیه رو نگیرین به درد نمیخوره، ینی به درد پزشکی نمیخوره)؛ حتی الامکان انگلیسی‌شو بخونین!
هفته ای چند ساعت کلاس خواهیم داشت؟
بعدش اینکه من با زبان مشکل اساسی دارم...کنکور 10 زدمش...
ترم اول زبان داریم؟اگه داشته باشیم میشه حذفش کرد؟

به نقل از مينا :
هفته ای چند ساعت کلاس خواهیم داشت؟
بعدش اینکه من با زبان مشکل اساسی دارم...کنکور 10 زدمش...
ترم اول زبان داریم؟اگه داشته باشیم میشه حذفش کرد؟

بسته به دانشگاه و واحدی که بر میدارینريال تقریبا هر روز از 8 تا 1 رو دارین بعلاوه بعضی روزا که تا 5 هم ممکنه حتی کلاس داشته باشین، الان من ترم 6 ام، هر روزی از 8 تا 3 کلاس دارم، چهارشنبه‌ها تا 5! البته خوب 90 درصد کلاس‌ها رو نباید رفت، یعنی بهترینای دانشگاه نمیرن :D عوضش یا میخوابن که برای شب سر حال باشن یا تو کتابخونه رفرنس میخونن و اینا

بعد در مورد زبان هم بگم که اگه زبان تون خفن نباشه، از لحاظ سواد متاسفانه به فنا هستین! روش کار کنین حسابی... کتابهای ترجمه داغونن؛ مثلا اسنل ترجمه شده، ASIS رو نوشته خار خاصره‌ای قدامی فوقانی و تازه این خوبه چون درست نوشته، بعضا مفهوم تغییر پیدا میکنه تو ترجمه‌ی اساتید گرانقدر که مثل چی چنبره زدن روی صندلی ریاست گروه؛ حالا ایشالله آشنا میشین به زودی باهاشون

Back
بالا