• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

به نقل از F@|-|!mEh :
بستگی به رشته داره خب ، رشته های مرتبط پزشکی بیشتر میخونن فکر کنم ، خلاف اینه کسی میدونه توضیح بده :-"
برق، نرم افزار و فیزیک.
تا وقتی این ۳ تا رشته وجود دارن پزشکا حرف زیادی برای گفتن ندارن. :D (لازم به ذکره منم قراره پزشکی باشم احتمالا :-")

حالا نرم افزاریا چقد باید بخونَن؟ :-"
نرم افزار نداریم امسال البته.

به نقل از Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore :
برق، نرم افزار و فیزیک.
تا وقتی این ۳ تا رشته وجود دارن پزشکا حرف زیادی برای گفتن ندارن. :D (لازم به ذکره منم قراره پزشکی باشم احتمالا :-")
فیزیک چرا؟

به نقل از F@|-|!mEh :
ترم اول خودشون چجوری واحد میدن؟ برحسب چیه؟ به همه مثل هم واحد میدن ترم اول رو ؟ ;))
بستگی به رشته ،چارت رشتت ،ظرفیت دروس ، و برنامه ریزی دانشگاه داره. شما گروه گروه می شین و بهتون واحدای یکسان می دن تو اون گروها. مثلا گروه یکسان ریاضی ، فیزیک ، عمومی ، تربیت بدنی ، اگه اختصاصی داشته باشین و این چیزا.

من همین جا اعلام کنم با توجه به امیرکبیر دارم جواب می دم ؛ فردا نیاین یقه ی منو بگیرینا! ((:

به نقل از maxin :
حالا نرم افزاریا چقد باید بخونَن؟ :-"
نرم افزار نداریم امسال البته.
یکی بیاد اینو به منم جواب بده :| والا هنوز نفهمیدم بشینم تئوریارو پاس کنم یا پروژه بنویسم و کد بزنم 8-| خونمونو میکنن تو شیشه

به نقل از Believe :
یکی بیاد اینو به منم جواب بده :| والا هنوز نفهمیدم بشینم تئوریارو پاس کنم یا پروژه بنویسم و کد بزنم 8-| خونمونو میکنن تو شیشه
در این حد؟ :|

به نقل از فاطمه م. :
من شنیدم مانتو سفید ممنوعه، درسته؟ همچنین لاک ناخن.
مانتو سفیدو نمیدونم ولی لاکو اکثریت قریب به اتفاق دخترا می زنن

میگم بهتر نیس وايسين ببینین کجا قبول ميشين بعد سوالاي تخصصی تون رو بپرسين? چون تو هر دانشگاه فرق میکنه جواب مسائل مختلف :د

Back
بالا