• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

این دوستایی که از اذیت کردن دانشگاه واسه ثبت نام می نالن ، مگه ممکنه چه اذیتایی کنن؟ :|

به نقل از minaz :
خیلی مممنون ولی این تبصره ها منبعش کجاست
چون تو ثبت نام این تعهد رو ازم میخوان. میخوام بدونم به کجا باید استناد کنم .

همون دفترچه انتخاب رشته صفحه 4

به نقل از F@|-|!mEh :
ینی اونایی که زیر 50 زدن 2 واحد بیشتر از بقیه میخونن کلا؟؟
اصولا آره، باید زبان پیش رو پاس کنن و ترمای بعد زبان عمومی 1 بگیرن. در مورد دوستی هم که میگه زبان عمومی ندادن بهشون اگه برنامه دانشگاه این باشه که همه باید زبان پیش پاس کنن اول (که بعید میدونم این باشه) ، شما حتی اگه حذفم کنید به هر حال باید بعدا پاس کنید چون پیش نیاز عمومی 1 هست.

به نقل از بَچّ :
این دوستایی که از اذیت کردن دانشگاه واسه ثبت نام می نالن ، مگه ممکنه چه اذیتایی کنن؟ :|
منم فکر می‌کردم خیلی معطل بشم و اینا ولی اگر تاییدیه تحصیلی داشته باشی، مشکل نظام وظیفه هم نداشته باشی (اگر پسری) و مدارکی که تو اطلاعیه گفتن ببری احتمالا اذیت نمی‌شی. :-؟
من که امروز خیلی راحت ثبت نام کردم و هیچ اذیتی نکردن و کلا یه ربع طول کشید. :د

به نقل از minaz :
منطقه 1 فقط یک برابره اما منطقه 2 و 3 دو برابر :|
دلیلشو اصن نمیفهمم چون آخه تو پذیرش که فرقی نمیکنه که بگیم بچه های منطقه 2 با رتبه های بد تری قبول شدن
و اینکه زبان پیش دانشگاهی دیگه چیه؟ و اجباریه برداشتنش ؟

دقیقن همین ه بچه‌های منطقه دو و سه با رتبه‌های بدتری قبول می‌شن. :‌دی اگه بعد تموم شدن تحصیل بخوای مدرکتو آزاد کنی می‌ری سنجش استعلام می‌کنی ببینی اگه منطقه یک می‌بودی بازم با این تراز و رتبه کل همونی که قبول شده بودی، می‌شدی و اگه جواب مثبت بود دو سه برابر رو تغییر می‌دن به برابرِ مدت تحصیل.
بعضی دانشگاها درصد کنکور رو می‌پرسن اگه خوب شده بودی حذفش می‌کنن اونو از برنامه‌ت. اگه خوب شده کنکورت برو آموزش دانشگاه سوال کن ببین می‌شه نگذرونی یا نه. :‌دی

کارنامه سبز اومده ولی کدم رو میزنم باز نمیکنه چرا؟
چرا میگه داوطلب مورد نظر پیدا نشد؟

به نقل از جلبک :
کارنامه سبز اومده ولی کدم رو میزنم باز نمیکنه چرا؟
چرا میگه داوطلب مورد نظر پیدا نشد؟
اصلاً لینکشو برداشتن نامردا !!!

به نقل از Poorya - 4 :
اصلاً لینکشو برداشتن نامردا !!!
چرت و پرت بود بابا

آقا من کنکور زبان رو 42 زدم الان تو برنامه ای که بعد انتخاب واحد بهم دادن هم 2 واحد زبان پیش دانشگاهی هست هم 2 واحد زبان عمومی 1 !!!
تکلیف من چجوریاست ؟

به نقل از Poorya - 4 :
آقا من کنکور زبان رو 42 زدم الان تو برنامه ای که بعد انتخاب واحد بهم دادن هم 2 واحد زبان پیش دانشگاهی هست هم 2 واحد زبان عمومی 1 !!!
تکلیف من چجوریاست ؟
اون برنامه کلیه، یعنی اونایی که عمومی 1 دارن و اونایی که پیش دارن رو تو یه برنامه نوشته و هرکی هر کدومو داشت تو اون روز و ساعت میره کلاسش. نمیشه که یکی هر دو رو داشته باشه.
باز اگه میخوای مطمئن شی میتونی تو سامانه دانشگاتون بری واحدایی که بهت دادن رو نگا کنی ببینی چی به چیه.

Back
بالا