- نام مرکز سمپاد
- شهيد بهشتي
- شهر
- ......
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- پزشكي
کلا با حراست دوس شین
چنتا از اشنا هامون این کارو کردن واسشون خیلی حال داد
چنتا از اشنا هامون این کارو کردن واسشون خیلی حال داد

لطفا قرارا رو بگید که ما هم بذاریم :)تجربهش رو به مدت چهار ترم داشتم
با دوست صمیمی دوران دبیرستانم هم اتاقی بودم/هستم
تا حالا که به مشکل برنخوردیم با هم
و میشه گفت برای من خوابگاه خیلی بد میگذره وقتایی که چند روز نباشه
ولی یه نکته ای که هست یه سری قرار هایی با هم داریم دوتایی که احتمالا بی تاثیر نبودن تو جلوگیری از ایجاد مشکل
خب قرارها یه چیزی بین من و مریم واسه حساسیت هایی که داریم ؛ فکر نکنم دونستنش به درد شما بخوره :-"لطفا قرارا رو بگید که ما هم بذاریم :)
من توی ترم تقریبا هیچی نمیخونم ( جز کوئیزا) و فرجه های امتحان همیشه کافی بوده برام ، گرچه قبول دارم که خوب یادم نمیمونه و فقط نمره قابل قبول میگیرم؛ اما شما اگه آخر ۷ سال از لحاظ معدل جز ۱۰% برتر ورودیا باشی ، استریت میشی و برا این باید مثلا روزی یکی دوساعت درسارو بخونی حتما و موقع امتحانام زیاد بخونی که کاملا شدنیه ، تایم کافیم میمونه برات برا فعالیتای فوق برنامه ، کلا یه ترم آزمایش خطاست ، اینکه نحوه درس خوندن و جزوه نوشتن و نمونه سوال گیر آوردن و اخلاقای استادا دستت بیاد بعد یه سنجشی از سطح همکلاسیات داشته باشی ( مثلا اون رِنج ِ روزی یکی دو ساعت که گفتم تو دانشگاه تهران بیشتره) بعد واسه ترمای دیگه بنا به تجربیاتت کمتر ، بیشتر یا متفاوت تر بخونی.برای دانشجوی پزشکی که میگن درساش خیلی سنگینه و اینا
اگه یه نفر بخواد هم دانشجوی خوبی باشه هم کارای دیگه هم انجام بده حدودن چقدر باید درس بخونه؟
این بستگی ب امکانات خوابگاه هم داره تا حدودی . ولیک فکر هم نکنید رفتین اونجا چیزی نبرده بودین دیگه خ بده و اینا من یه سری چیزا رو همون جا خریدم از شیراز نبردم .میشه بگین چی ببریم خوابگاه؟
چند دست لباس و...
"""
در حد نیاز فقط برای بار اول بعد دفعه های بعد ک برمیگردین چیزای بیشتر میتونین بیارین با خودتون اگه دیدین باز هم جا دارین
هم اتاقی من مجبور شد کمد بخره

خب من اصلا توصیه نمیکنمبرای اسپم زدایی: خوابگاهی شدن با همکلاسیای دبیرستان رو پیشنهاد میکنید؟
من حتی یه ترم هم طاقت نیاوردم و یکی از دوستان میفرماییدن هیچ دو تا همشهری از ترم دو به بعد باهم هم اتاقی نمیمونن!!!
خب شما میتونی چند دست لباس ببری و بعد اونجا ببینید چه چیزایی کم داری و فلان بعد که مهر دو روز تعطیلی داره و برمیگردی خونه مایحتاجتو ببری!میشه بگین چی ببریم خوابگاه؟
چند دست لباس و...
من سلف اصلا نمیگریم و همیشه خودم اشپزی میکنم
) نا گفته نماند هم اتاقیم پلوپز اورد و حتی یکبار هم استفاده نکرد