• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
عاقا اینکه دخترا چی بپوشن

جلف نپوشین فقط...مانتو جلو باز ازاده ولی لطفا متین بپوشین...مثلا زیر مانتو ی جلو باز بلوز تا ناف نپوشین...میفهمین چی میگم...شکل و شمایل یه دانشجو که اومده دانشگاه درس بخونه
مقنعه هم لطفا اتو کنین!
رژ هم بزنید ولی نه آلبالویییییی...برقشو با دستمال بگیرین...مثلا اومدین درس بخونین
ادکلن یا عطر یا اسپری هم بزنید ولی از اونایی که بوی ملایمی دارن...کلا بوی خوش خیلی خوبه و ادما رو جذبتون میکنه ولی وقتی بوی عطر تند باشه همه فکر میکنن طرف میخواد جلب توجه کنه
کفش هم فرقی نمیکنه
شلوار جنسش با مانتو هم خونی داشته باشه بهتره

کیف هم کولی مشکی یا کرم یا قهوه ای

از الان کیف خانومانه زوده یه کم

جلف بپوشین فقط...مانتو جلو باز ازاده راحت باشین...مثلا زیر مانتو ی جلو باز بلوز تا ناف بپوشین...میفهمین چی میگم...شکل و شمایل یه دانشجو که اومده عشق و حال کنه

رژ هم بزنید مثلا آلبالویییییی... برق لب یادتون نره ... یادتون باشه دانشگاه جای درس خوندن نیست

یه سوال داشتم نمیدونستم کجا بپرسم :D
دروس پیش نیاز چی هستن؟

یه سوال داشتم نمیدونستم کجا بپرسم :D
دروس پیش نیاز چی هستن؟
دروسی که اگر اونا رو پاس نکنید نمیتونید واحدای بعدیش رو بردارید .
مثل اینکه مثلا کلاس اول پیش نیاز کلاس دوم اگر اول رو نخونی نمیتونی بری کلاس دوم .

دروسی که اگر اونا رو پاس نکنید نمیتونید واحدای بعدیش رو بردارید .
مثل اینکه مثلا کلاس اول پیش نیاز کلاس دوم اگر اول رو نخونی نمیتونی بری کلاس دوم .
ربطی به درس های دبیرستان داره؟
شنیدم قبلا اینجوری بوده که اگه درس های اختصاصی رو تو کنکور زیر ۵۰ میزدی پیش نیاز میخورد. الان هم همینجوریه؟

ربطی به درس های دبیرستان داره؟
شنیدم قبلا اینجوری بوده که اگه درس های اختصاصی رو تو کنکور زیر ۵۰ میزدی پیش نیاز میخورد. الان هم همینجوریه؟
واسه زبان فکر کنم فقط بعضی دانشگاه ها همچین چیزی دارن

هر چی دوست دارید بپوشید فقط حواستون به حراست باشه . استاندارداشون دستتون میاد . شایدم نیاد :)) چون ممکنه چند تا مامور باشن که هر کدوم سلیقه ی زیبایی شناسیشون فرق کنه :))

دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه این بحث گیر دادن حراست. مثلا فکر کنم تو شریف و امیرکبیر مقنعه اجباریه. ولی دانشگاه ما (شاید چون دانشکده هنر هم داره) با شال هم اوکیه. یا تا حالا ندیدم گیر بدن به پسرا برا مدل مو یا دخترا برای لباس و شلوار. یا حتی روابط بچه ها:)
سمت دانشکده هنر که میری، قشنگ انگار یه ایالت جداست. بچه هایی که هنر نمیخونن داد میزنن ما مال اینجا نیستیم. نگاه میکنی بچه هاشونو، پسرا خیلی ها موی بلند یا فرفری و عینک گرد و بعضیا از این کلاه لبه دار ها و یه همچین استایل هایی. دخترا هم بعضیا تیپشون تو مایه های سریال شهرزاده و بعضیا از این شلوارا که توش دو سه تا آدم جا میشه:)) .
راستی سیگار هم گیر نمیدن به بچه ها. باز شنیدم تو امیکبیر اگه ببینن میان اسمتو مینویسن چند بار بنویسن میبرنت حراست باید جواب بدی. ( هر چند دانشگاه ما هم گفتن میخواد عاری از دخانیات بشه، سال اول کارهای فرهنگی سال های بعد ممنوع کنن شاید)

هر چی دوست دارید بپوشید فقط حواستون به حراست باشه . استاندارداشون دستتون میاد . شایدم نیاد :)) چون ممکنه چند تا مامور باشن که هر کدوم سلیقه ی زیبایی شناسیشون فرق کنه :))
بهمون گیر بدن چی میشه؟
ینی ته ته تهش چی میشه؟
کلا میتونن کاری کنن یا فقط تذکر میدن تا بترسیم؟:-"

بهمون گیر بدن چی میشه؟
ینی ته ته تهش چی میشه؟
کلا میتونن کاری کنن یا فقط تذکر میدن تا بترسیم؟:-"
نمیدونم ولی یه بار منو تهدید کردن که اگه یه بار دیگه اخطار بگیری میری کمیته انظباطی :))
فکر کنم تهش تعهده ولی خب بیشتر اون جنبه ی اعصاب خوردیش مسئله ست . من شده از حراست تا دانشکده رو گریه کردم :))

Back
بالا