متعاقبا اعلام خواهد شد : ))نتایج آزاد کی میاد؟

به جز سهمیه هیئت علمی و سهمیه مدال ها فکر کنم شما برای انتقالی یا تغییر رشته یا میمهانی و... باید اردیبهشت اقدام کنید و از ترم بعدش هم منتقل میشید! یعنی ترم سه._. حالا باز هم زیاد در جریان نیستم شاید طور دیگه ای باشه.کسایی که انتقالی میگیرن از ترم مهر میتونن برن سر کلاس یا میفتن واسه بهمن؟
کپیشو. اصلشم به خود دانشگاه ندین. کپی برابر اصل بگیرین اونو بدین. موقع پس دادنش کلی بازی درمیارنیک سوال از اونایی که دارن ثبت نام میکنن ! زمانی که میخوایم بریم پیشخوان باید اصل مدارکو برای دانشگاه بفرستیم یا کپیشو ؟ مدارک منظور همون دیپلم و پیش دانشگاهیه

برو اول خوابگاه تو اوکی کن وسایلتو بزار از فردا راحت برو سرکلاس هفته اول خبری نیست واقعامن خیلی سردرگمم
یکشنبه ساعت هشت تا سه کلاس دارم.
خوابگاهمهم از دانشگاه دوره کلی وسیله هم باید با خودم بیارم چه گلی به سرم بگیرم؟
واسه ما موقع ثبت نام حضوری یه سریا غیر حضوریشونو هم همونجا انجام میدادن، احتمالا مشکلی نیست برو اونجا خودشون درستش میکننمتاسفانه من اطلاعیه ثبت نام اینترنتی دانشگاهمون رو ندیدم ، الان کسی میدونه باید چه کار کنم ؟ ثبت نام حضوری از فردا شروع میشه و من تقریبا هیچ کار نکردم
سیستمتون چیه؟واسه ما موقع ثبت نام حضوری یه سریا غیر حضوریشونو هم همونجا انجام میدادن، احتمالا مشکلی نیست برو اونجا خودشون درستش میکنن
بچه ها یه سری اطلاعات پایه ای نمیدین ؟
مثلا اینکه برنامه کلاسا رو از کجا بگیریم ، از کجا بفهمیم کلاسمون کجا تشکیل میشه، چطوری از کتابخونه استفاده کنیم ...