• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

خیلی خزی آقای آقا باقری :-""""" خیلی هم سوالت خز بود :-"""" واقعا نتونستم نگم :-""" بعله :))).
پیش بینی سیمپسون ها از سوالات من ۸ سال پیش

یکمم برای کسی که زیاد اجتماعی نیست میشه توضیح دهید لطفا؟متشکرم🙂💅
روش کار کنید. خودتون رو بیشتر در معرض اجتماع و گروه‌ها قرار بدید. این رو منی میگم که صد درصد درونگرام و اصلاً نمی‌تونستم اجتماع بیش از چند نفر رو تحمل کنم.
به چشمِ یک مهارت خیلی مهم بهش نگاه کنید، ارتباط گرفتن بدون اینکه حتی نیازی به قاطی‌شدن با گروه وجود داشته باشه رو تمرین کنید. دانشگاه هیچی که نباشه،پویاترین فضا برای یادگرفتن مهارت‌های اجتماعیه. من اگر به عقب برمی‌گشتم قطعا بیشتر با هم‌کلاسیام ارتباط می‌گرفتم، چون اون موقع به این پتانسیل‌ها آگاه نبودم و نمی‌دونستم جو لیسانس تو هیچ مقطعی تکرار نمیشه دیگه. خلاصه که استفاده کنید. (:

راجب دستیار اساتید شدن می‌تونید توضیح بدین؟
به چه دردی میخوره؟ (چیزی که من فهمیدم توی ایران پول نمیدن، کار داوطلبانه خشک و خالیه)
و چه درسایی رو و با چه اساتیدی دنبال دستیار شدن بریم؟
(م.کامپ)

راجب دستیار اساتید شدن می‌تونید توضیح بدین؟
به چه دردی میخوره؟ (چیزی که من فهمیدم توی ایران پول نمیدن، کار داوطلبانه خشک و خالیه)
و چه درسایی رو و با چه اساتیدی دنبال دستیار شدن بریم؟
(م.کامپ)
تو مقطع لیسانس اگر واحدی رو با نمره بالا بگذرونید و بتونید توانایی‌تون رو به استاد نشون بدید می‌تونید تی‌ای بشید که مثلا شامل کلاس حل تمرین و... میشه. کارش کاملا داوطلبانه ست و به جز رزومه و شناخته شدن توسط استاد برای ریکام گرفتن ازش برای اپلای، فایده‌ی خاصی نداره. من RA هم دیدم تو مقطع لیساتس که میری آزمایشگاه و تو یه پروژه کمک میکنی و خب احتمال داره شانس بیاری و بتونی همکاری کنی و مقاله بدی.
برای مهندسی کامپیوتر نمی دونم ولی به طور کل می تونید از سال بالایی ها بپرسید کدوم کلاس ها حل تمرین دارن و با کدوم استادها.

میشه مثلا به جای جزوه و کتاب . از لپتاپ سر کلاس استفاده کرد؟
اره، ولی ما استادی داشتیم که مثلا گوشی رو گیر میداد سر کلاس اگه دستت میدید و لپ‌تاپ رو هم شنیده بودم که گیر داده و اسلایداش رو هم نمیداد بهمون و انتظار داشت بنویسم حتما و عکسم نگیریم : )
ولی پدیده نادری بود این و معمولا اوکیه

کسی میدونه کارت متروی دانشجویی رو چطوری میشه گرفت؟

کسی میدونه کارت متروی دانشجویی رو چطوری میشه گرفت؟
۶-۷ سال پیش اینجوری بود که یه سایتی ثبت نام میکردی، بعد تهش یه ایستگاه مترو مشخص میکردی از بین گزینه‌های موجود خودش و ازونجا حضوری تحویل میگرفتی

اگه این کلیتش منظورت بود (امیدوارم عوض نشده باشه)

۶-۷ سال پیش اینجوری بود که یه سایتی ثبت نام میکردی، بعد تهش یه ایستگاه مترو مشخص میکردی از بین گزینه‌های موجود خودش و ازونجا حضوری تحویل میگرفتی

اگه این کلیتش منظورت بود (امیدوارم عوض نشده باشه)
سایته باز نمیشه، انگار باید بریم دفتر خدمات الکترونیکی دولت

• لایک
امتیازات: f@him
Back
بالا