• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

فیزیک پزشکی داشتیم.استاد وارد کلاس شد و بعد شروع به تدریس کرد.در این حین که ایشون در بحر تدریس مستغرق گشته بود و به یک دست گچ و با یه دست تخته پاکن رو گرفته بود،شروع کرد به اینور اونور چرخیدن!برامون تعجب بود که اره دنبال چی میگرده!بعد یه دقیقه گفت بچه ها این تخته پاکن کو؟؟!!....ما هم که از شدت خنده اشک از چشممون میومد نمیتونستیم بهش بگیم تو دستشه!!

به نقل از Mysterious Quéèn :
یه چیزایی شنیده‌بودم از آقایِ قاضی و امثاله که دانشگاه همون دبیرستان‌ـه با اندکی تفاوت و اینا.
الان به همین نتیجه رسیدم؛ یه فضایِ بزرگ‌تر که مدام باید کوله بر دوش یا کیف رو شونه و یا کیف به دست (تجربه‌کردم همه‌ش رو) از این کلاس به اون کلاس بری.
خوبی‌ش شاید همین باشه که کسی کاری به کارِ کسِ دیگه نداره.(این جا که این طوری‌ـه)
و همین یه فرصت رو فراهم می‌کنه که بتونی جدی به آینده فکر کنی.
موافقم! اصن فرق زیادی با دبیرستان نداره! جو مدرسه یکم صمیمی تره و توش راحت تری همین! معلم مدرسه خیلی بهتر از استاد دانشگاهه! حداقلش اینه که راحتی باهاش! عصا قورت داده نیستن :(
من مدرسرو بیشتر دوس داشتم :-<

چرا من هیچ شباهتی با مدرسه حس نمی کنم؟! دانشگاه که خیلی بهتره! باحال تره،با کلاس تره!

به نقل از Lily Delicated :
چرا من هیچ شباهتی با مدرسه حس نمی کنم؟! دانشگاه که خیلی بهتره! باحال تره،با کلاس تره!
دقیقن که همون نیست حالا! ;D
یه خوبی‌هایی داره مثلِ آزادیِ عملِ بیش‌تر و اینا؛ حالا باحالی و باکلاسی هم شاید بشه گفت. :-"

اما در کل من فکرمی‌کردم یک تغییرِ عظیم در زندگی‌م رخ می‌ده با ورود به دانشگاه اما دیدم که نه!

دقیقن که همون نیست حالا! ;D
یه خوبی‌هایی داره مثلِ آزادیِ عملِ بیش‌تر و اینا؛ حالا باحالی و باکلاسی هم شاید بشه گفت. :-"

اما در کل من فکرمی‌کردم یک تغییرِ عظیم در زندگی‌م رخ می‌ده با ورود به دانشگاه اما دیدم که نه!
شاید واسه اینه که هنوز اولشه و خب البته اگه خوابگاهی بودی تغییر بزرگ رو کاملا حس میکردی

به نقل از Lily Delicated :
شاید واسه اینه که هنوز اولشه و خب البته اگه خوابگاهی بودی تغییر بزرگ رو کاملا حس میکردی
آره؛
قطعن تو یه تغییر بزرگ تو سبکِ زندگی‌ت به وجود اومده. :)
من از نظرِ درسی و اینا گفتم.
سبکِ درس‌دادن و درس‌خوندن؛ تغییر "خیلی" خاصی نکرده.

زندگی تو یه شهر دیگه و خوابگاه مطمئنا ، اصلی ترین پیش نیاز برا تغییرات قابل لمس هست ! ;)

یکی از مهم ترین فر‌ق‌هایی که معمولا نادیده گرفته می‌شه اینه که تو دانشگاه هر روز ساعت نماز رو می‌شه رفت قهوه خونه :-"
تو دبیرستان چهار روز این کار رو می‌کردید روز پنجم ناظمتون تو قهوه‌خونه با آغوشی باز منتظر بود بیاید تا خوش‌امد بگه خب :-"
چرا ناشکری می‌کنید واقعا؟

سبکِ درس‌دادن و درس‌خوندن؛ تغییر "خیلی" خاصی نکرده.
استادهای ریاضی ما درس نمیدن، همش میگن مشورت کنید ما هم مشورت می کنیم آخرش به جواب نمیرسیم اما بعدش استادمون خودش بحث همون جلسه رو درس میده در حد یه ساعت فیلمشو میذاره که ما دانلود کنیم ولی فیزیک دقیقا مثه دبیرستانه،کلاسش فوق العاده کسل کننده است 8-|
روش درس خوندن که خیلی تغییر کرده :)) با بچه ها قرار میذاریم که فلان ساعت تا فلان ساعت درس بخونیم،یه کم میخونیم بعد به این نتیجه میرسیم که فایده نداره هیچی از این کتاب ها نمیشه فهمید، میشینیم با هم سریال نگاه میکنیم ;D

به نقل از سینا‌ :
یکی از مهم ترین فر‌ق‌هایی که معمولا نادیده گرفته می‌شه اینه که تو دانشگاه هر روز ساعت نماز رو می‌شه رفت قهوه خونه :-"
تو دبیرستان چهار روز این کار رو می‌کردید روز پنجم ناظمتون تو قهوه‌خونه با آغوشی باز منتظر بود بیاید تا خوش‌امد بگه خب :-"
چرا ناشکری می‌کنید واقعا؟

واااای من هر وقت حوصلم سر رفته میرم ساندویچ میخورم
بعدفک کن تو 4 ساعت 4 تا ساندویچ خوردم حوصلم سر نره دقیقا تایمه اذانم بود همه نماز بودن من میخوردم :))
مامانم گف سرگرمی بدون پولی پیدا کن ورشکستمون کردی :))

• لایک
امتیازات: fteh
Back
بالا