• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

اون پارک پلیمره اسمش لنتیا :/ . حالا خودتون میاید میبینید که پارک دقیقن روبرو پلیمر قرار داره فلذا پارک پلیمره. تمام.
به نظر من چون کنار زمین‌چمن ه باید اسم‌ش پارک‌میل‍ایی باشه. -___-
ناامیدم کردی صابری.

اینا رو دیدید سر ریاضی و تجربی دعوا میکنن؟ این ارغوان‌اینا یه جا دارن که دو اصله درخت و مقداری پشم گوسفند ریخته، یه عده می‌گن اینجا پارکِ عمرانه؛ یا به اصطلاح پارکُمران، یه عده میگن نه این‌جا میراث پدری ماست.
شما درمورد پلی‌تکنیک حرف نزن می‌خوای. "-:
یه بار به یکی گفتن بیا دمِ باجه‌ی ای‌تی‌امِ دم میم‌شیمی؛ رفته دمِ یعقوب واساده می‌گه کجایی چرا پیدات نمی‌کنم.
[توضیح: یعقوب و میم‌شیمی به اندازه‌ی نصف طول دانشگاه با هم فاصله دارن.]

× دوستانِ ترمکی؛
اگه اومدید سمتِ دانشکده‌ی ریاضی و علوم‌کامپیوترِ پلی‌تکنیک جهت گذران عمر و تحصیل علم، اواسط یا اواخر مهر [درست یادم نیست] بساطِ سودوکو رو که بچه‌های دانشکده راه انداختن داوطلب شید برای داوریِ سودوکوها. خیلی فان ه. با خُل‌ترین مخلوقاتِ دانشگاه اشنا می‌شید. ((: یه عده از همین پلیمریا بودن که نصفِ سودوکوها رو خراب می‌کردن ((: خیییلی فان ه.

حالا به تعادل تعریف کنین آدم نسوزه. :)) تهران فقط ده تا دختر میگیره... از شهیدبهشتی ام تعریف کنین واسه محکم کاری. :-"
#تعریف درخواستی از دانشگاه مقصد

به نقل از gaucho :
اضافه کنم برا سیر کردن شکم در پلی تکنیک میتونید برید چاررا کالج و برید میلاد کالج پیتزا بگیرید به 6 تومن خیلی هم خوب.
اگه مجبور شدید میتونید از «اُ...اینو» غذا بگیرید.تو خیابون ولی عصره. نزدیک چهارراه
از سلف یکم بهتره

فراموش نکنید ی سری آدم هستن آرزوشونه امیرکبیر قبول شن هرروز پاشن برن بستنی شاد :-"
اونم نزدیک اُ...اینو عه!

به نقل از پری ناز :
حالا به تعادل تعریف کنین آدم نسوزه. :)) تهران فقط ده تا دختر میگیره... از شهیدبهشتی ام تعریف کنین واسه محکم کاری. :-"
#تعریف درخواستی از دانشگاه مقصد
حالـآ دانشگاه های تاپ و اینا که وضعیتشون مشخصه ، اما جوری که من دیدم ، اگه یک نفر پیام نور واحد قُلی آباد سفلی هم قبول بشه از اونجا به عنوان بهترین دانشگاه ایران یاد خواهدکرد ^ ـــ ^ مثلاً من یه دوستی داشتم ، پارسال تهران قبول نشد بهشتی قبول شُد . (تهرانُ بالاتر زده بود) بعدش ازش پرسیدم دانشگاه تهران قبول شدی دیگه به سلامتی ؟ گفت نه ، بهشتی ام ، البته بهشتی از هر لحاظ از تهران بهتره . حالا من نمی دونم اگه از هر لحاظ بهتره چرا اول تهرانو زده بود ^ ـــ ^
+ البته توهین نشه به هیچ دانشگآیی ، از نظر من تهران و بهشتی هردو عالین فقط مشکلی که هس اینه که من قبول نمیشم هیچ کدوم ^ ـــ ^

امیرکبیر قبول شدین مراقب باشین معتاد کافه نشین! 99 درصدشون معتادن

احساس ناآدم بودن بچه های دانشگاه های غیر تهران بم دست داد یکهو :-" همینه دیگه همتون 2 رقمی میشین،بقیه ام صداتون درنمیاد از این حسا به من بدبخت دست میده :/ :-"

فراموش نکنید ی سری آدم هستن آرزوشونه امیرکبیر قبول شن هرروز پاشن برن بستنی شاد :-"
شاد یه مدت رو بورس بود؛ ال‍ان لمیز مُد ه """-:
عزیزانِ معتاد چایی، چای‌های 2500 و 2900تومنیِ لمیز چارراه رو از دست ندید. ""-: بسیار خوش‌طعم و خوب.

× ترمکی‌های عزیزی که معتاد چایی هستید ولی نمی‌خواید پول بدید بابت‌ش؛
اگه لیوان و تی‌بگ داشته‌باشید یعقوب به‌تون آب‌جوش مجانی می‌ده. [حداقل تا آخر زمستون پارسال که می‌داد "-:] لذا توصیه می‌شه که ماگ یا همچین چیزی داشته‌باشید همیشه تو کمدِ دانشکده‌تون.
#HowToSurviveInPolyTechnic #TipsAndTricks

به نقل از شــقایــق :
احساس ناآدم بودن بچه های دانشگاه های غیر تهران بم دست داد یکهو :-" همینه دیگه همتون 2 رقمی میشین،بقیه ام صداتون درنمیاد از این حسا به من بدبخت دست میده :/ :-"
بیا بریم بی صدا اشک بریزیم : ((((
رویاهای پرپر شُده دوباره اومدن جلو چشام .
کاش کور می شدم بیشتر می خوندم ، آه : ((((

به نقل از شــقایــق :
شقا ميام پيشت غمت نباشه :-<
البته اگه حال داشته باشي بياي بيرون! :-" شنيدم حال ندارم معمولا! :-"

به نقل از قـاصـدکـــ :
بیا بریم بی صدا اشک بریزیم : ((((
رویاهای پرپر شُده دوباره اومدن جلو چشام .
کاش کور می شدم بیشتر می خوندم ، آه : ((((
آه :-<

از غذاهای من درآوردی خوتون برامون تعریف کنید 8-^

Back
بالا