• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

به نظرم یه تاپیک بزنید با عنوان "چگونه یک دانشجو شویم - خوابگاه و مشکلاتش با نگرش طنز" 70-80 صفحه رو انتقال بدید به اون تاپیک چون واقعا پستای مفرح زیاده :))

توساختمان خوابگاه سیگار کشیدن آزاده؟

من بابوی سیگار خفه میشم :-&

من‌م مشکل دارم با بوی سیگار و نمی‌دونم در برخورد با یک هم‌اتاقی که زیاد سیگار بکشه باید چه واکنشی نشون بدم.:-؟

• لایک
امتیازات: JB

به نقل از هامـون :
من‌م مشکل دارم با بوی سیگار و نمی‌دونم در برخورد با یک هم‌اتاقی که زیاد سیگار بکشه باید چه واکنشی نشون بدم.:-؟
ببین من خیلی راجبه این موضوع بحث کردم به این نتیجه رسیدم می تونی اتاقتو عوض کنی :D

خب اتاق رو که مدام نمی‌شه عوض کنی٬ و اینکه دلیل قانع‌کننده باید داشته باشی. اگه‌م بخوای به مسئول خوابگاه دلیل‌ت رو بگی که کار چندان درستی نخواهد بود...

ببین قرار نیست هر اتاقی شما توش می ری یه آدم سیگاری باشه
دختریما :-"

ببین قرار نیست هر اتاقی شما توش می ری یه آدم سیگاری باشه
دختریما :-"
شما نبودی که دلواپسِ چگونگی برخورد با ماری‌جوانا و مشروب و علف در خوابگاه‌های دخترانه بودی؟

درمورد خوابگاه و اینا نمی‌دونم حال‍ا؛ ولی کل‍اً به کسی اگه توضیح بدی که بوی سیگار اذیت‌ت می‌کنه و بخوای که اگه می‌تونه لطفاً بیرون از اتاق سیگار بکشه فکر نکنم بخواد لج و مقاومت کنه بگه نههههه من باااااید توی اتاق سیگار بکشم. ″-: مگه این که سادیست باشه. ″-:

به نقل از هامـون :
خب اتاق رو که مدام نمی‌شه عوض کنی٬ و اینکه دلیل قانع‌کننده باید داشته باشی. اگه‌م بخوای به مسئول خوابگاه دلیل‌ت رو بگی که کار چندان درستی نخواهد بود...

:))

باو خوابگاهه. . کمپ معتادین که نیس : :-"

ولی اگ کمپ معتادین بودش از این ماسک ها هستش که موقع بمب شیمیایی سربازا میزنن رو صورتشون رو بهت پیشنهاد میدم :-" :))

بابا کوتاه بیاین. ..

ولی در مورد تعویض اتاق مداوم!!!! احتمالی باید عرض کنم چه دلیلی قانع کننده تر از سیگاری بودن هم اتاقی ت. :D

والا ما دوستان سال بالایی خودمون رو دیدیم که محتمل می‌دونیم توی یک اتاق ۶نفره فرد که سیگار بکشه باشه.(تفاوت‌ش رو با معتاد می‌دونی که؟)
حالا شما مسخره کن٬ من مهرماه میام میگم ادامه‌شُ:-"

اگ شما دوست سال بالایی دیدی من 2 سال تو خوابگاه زندگی کردم :/

همه اتاقای 6 نفره مممکنه یک نفر توش معتاده؟ :)).. خب این چه طرز فکریه دارین شماها...

ممکنه قاتل هم باشند .. مراقب باشین :-"

عزیزان من.... به راحتی متیونین دوستای انتخابی خودتونو داشته باشین. . به قول شقایق درو روتون قفل نمیکنن یک سال :-"

Back
بالا