• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
باو اغلب در یه رنجید نگران نباش! تو فقط بخواه که یه کاری انجام بدی ...
رضا امیرخانی نشریه می نوشت منم نشریه بنویسم.خیلیم عالی :-"

چه نشریه هایی هست اصن؟

کلا سال اول -به جز کارای عادی مثل درس خوندن و گشت و گذار- چه کارایی کنیم کافیه؟
پیشنهاد من اینه که درس بخون و سعی کن به محیط دانشگاه عادت کنی.
بعد ببین میخوای با آینده چیکار کنی؟
اگر میخوای اپلای کنی زبانت رو قوی کن و به نمرات خیلی توجه کن.
اگر میخوای وارد بازار کار بشی هم یک سری مهارت خاص رو یاد بگیر که به درد بازار کار رشتت بخوره

رضا امیرخانی نشریه می نوشت منم نشریه بنویسم.خیلیم عالی :-"

چه نشریه هایی هست اصن؟
خو مگه تو الان میدونی کدوم دانشگاه قبول میشی؟

بعدشم امیرخانی هم از یه جایی شروع کرد! اگه نمونه اولیه منِ او رو میدیدی و کتاب چاپ شده رو و با هم مقایسه می کردی کاملا تفاوت رو می فهمیدی ...
با تمرین و ویرایش و مطالعه و مشورت و مطالعه و مطالعه و ممارست همه چی بهتر میشه ...

خو مگه تو الان میدونی کدوم دانشگاه قبول میشی؟

بعدشم امیرخانی هم از یه جایی شروع کرد! اگه نمونه اولیه منِ او رو میدیدی و کتاب چاپ شده رو و با هم مقایسه می کردی کاملا تفاوت رو می فهمیدی ...
با تمرین و ویرایش و مطالعه و مشورت و مطالعه و مطالعه و ممارست همه چی بهتر میشه ...
نمونه ی اولیه ی من او؟ :/

هیچ جا! یه ذره پروسه اش پیچیده اس! یعنی رفیق من که دوست امیر خانیه در جلسات دورهمی بررسی نوشته و اینای امیرخانی شرکت میکرده بعد الان که بعد از سال ها ما با هم دوست شدیم یه بار بهم یه قسمت هاییش رو گفت (نمونه اولیه رو ...) [تو مایه های تو دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی ...:دی ]
ولی خب یه نکته ای هم هست اون که امیرخانی واقعا از نظر ذهنی مسیرش روشنه یعنی میدونه چی میخواد و براش واقعا تلاش می کنه!
یه سری کلاس و کارگاه نویسندگی گذاشته بود خیلی خوب بود ...

اگه استاد گفت اختیاریه حتما میان ترم بدید.
چیز نیکوتری از میان ترم نیس
گرفتن ۵ از ده آسونتر از گرفتن ۱۰ از بیسته

۱.بچه‌ها توصیه میکنم اگر سریال HIMYM و FRIENDS رو دیدید، جو گیر نشید فک کنید اکیپ می‌تونید تشکیل بدید در اون حد.
۲.تو رو خدا رل نزنید بعد ب غلط کردن بیفتید
۳.خیلی سعی نکنید تو چشم بیایید
۴.دُنگ بندی کنید از همون اول و بگید ب رفیقاتون اگ میرید مثلا کافه‌ای جایی هرکس پول خودشو بده چون اگر سر زبون دار نباشید بعدا بدبخت میشید باید همش خرج کنید
۵.خوابگاهی اگ هستید اتاقتونو تمیز نگه دارید :|
۶.با استاد و حراست در نیفتید
۷.ولخرجی نکنید، حواستون به خرجتون باشه
۸.معتاد و سیگاری نشید
۹.جو گیر نشید
۱۰.بخدا لازم نیست حتما تو دوران لیسانس یا کلا هرچی مزدوج شید و لازم نیست اون شخص هم‌کلاسی/هم‌دانشگاهی‌تون باشه

و من الله توفیق از نوع روز افزونش
#جمع‌بندی :-"

Back
بالا