samira16 کاربر حرفهای ارسالها 481 امتیاز 3,080 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر گنبد کاووس مدال المپیاد ندارم :-" دانشگاه دانشگاه گلستان-گرگان رشته دانشگاه مهندسی عمران 2014/11/3 #181 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز خیر موافق نیستم بدون من عاخه؟
əlireza کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,120 امتیاز 9,860 نام مرکز سمپاد .. شهر .. سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه --- 2014/11/3 #182 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز 2 تا ورودی جدید هم داریما...تاپیکو ببینن اونام هستن
speed کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 3,083 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر میاندوآب دانشگاه تبریز رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2014/11/3 #183 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز خب کیه که از میتینگ بدش بیاد؟؟؟؟؟ اگه میتینگیی باشه حتما میام من
X R@y کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 968 امتیاز 1,406 نام مرکز سمپاد مجتمع علامه طباطبایی شهر بناب سال فارغ التحصیلی 91 مدال المپیاد المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول) دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2014/11/4 #184 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز من موندم این 9 نفر که بله زدن کجان؟ ایها الموافقون اظهار وجود کنید
پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز من موندم این 9 نفر که بله زدن کجان؟ ایها الموافقون اظهار وجود کنید
فات کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,467 امتیاز 5,382 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه علامه طباطبایی رشته دانشگاه اقتصاد نظری 2014/11/4 #185 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز این نظر سنجی ها کلن خیلی چیز مضخرفیه.مثلن من تو عمرم تبریز نیومدم اصن ولی زدم بله! ببخشید خلاصه.
پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز این نظر سنجی ها کلن خیلی چیز مضخرفیه.مثلن من تو عمرم تبریز نیومدم اصن ولی زدم بله! ببخشید خلاصه.
Ehem_Ehem Saleh فارغالتحصیل ارسالها 1,864 امتیاز 10,714 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر زنجان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشگاه تهران توئیتر 2014/11/4 #186 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز بذار ببینیم چی باعث مزخرف بودنش میشه. - اینکه یک عده رای غیرواقعی میدن. و بعد میآن میگن نظرسنجی خیلی چیز مزخرفیه.
پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز بذار ببینیم چی باعث مزخرف بودنش میشه. - اینکه یک عده رای غیرواقعی میدن. و بعد میآن میگن نظرسنجی خیلی چیز مزخرفیه.
فات کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,467 امتیاز 5,382 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه علامه طباطبایی رشته دانشگاه اقتصاد نظری 2014/11/4 #187 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز من همزمان تاپیک سومین گردهمایی و این تاپیکو باز کردم بعد فک کردم ماله گردهمایی تهرانه و چون میخواستم بیام زدم بله.بعد دیدم ماله تبریزه و حذف رای نداشت!
پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز من همزمان تاپیک سومین گردهمایی و این تاپیکو باز کردم بعد فک کردم ماله گردهمایی تهرانه و چون میخواستم بیام زدم بله.بعد دیدم ماله تبریزه و حذف رای نداشت!
AlirezaRajabi کاربر حرفهای ارسالها 332 امتیاز 2,930 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر ابهر دانشگاه تبریز 2014/11/6 #188 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز اینجوری که من دارم میبینم دوتا از هم اتاقی های من دارن میان،منم جور بشه میام.خوشال میشم. اصن ما زیادیم،شما بیاین خوابگاه ما
پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز اینجوری که من دارم میبینم دوتا از هم اتاقی های من دارن میان،منم جور بشه میام.خوشال میشم. اصن ما زیادیم،شما بیاین خوابگاه ما
nasimfa کاربر نیمهفعال ارسالها 11 امتیاز 38 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سنندج دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی معماری 2014/11/6 #189 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز اعلام حضور
ادیبَک کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,381 امتیاز 4,203 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر سنندج سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه Lund University رشته دانشگاه Law 2014/11/8 #190 پاسخ : سمپادیهای دانشگاههای تبریز من که مهمان گرفتم این ترم ولی خب میخواستم یه دوستام بزنم در هر صورت . اگه زمانش مناسب بود منم میام .
پاسخ : سمپادیهای دانشگاههای تبریز من که مهمان گرفتم این ترم ولی خب میخواستم یه دوستام بزنم در هر صورت . اگه زمانش مناسب بود منم میام .