• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه‌های تبریز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ayda
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا با گذاشتن میتینگ موافقید؟

• بله

رای‌ها: 49 87.5%
  • خیر

رای‌ها: 7 12.5%

• رای‌دهندگان
    56
پاسخ : سمپادی های دانشگاه های تبریز

به نقل از مو قشنگ :-" :
دلبر :-" 94 :-" حله حله گرفتم :))

اگه به خودشون یکم زحمت بدن ممکنه! اما به نظر من امید نداشته باشن :-" جای ما هم الان خوبه ;;)

من ذاتم کلا سال دومیه 8-^
خوشم میاد بچه ی «سال دومی» ای هستی ;D،اصن ادمی که سال دومی نباشه،سال دومی نیست که :-"
@نازنین؛تو بودی میگفتی میتینگ؟از الان بگم موقشنگ نباشه من نمیاما :))
زبان هم خوبه؛زبان بخونین، ;)

بله من بودم ;;) کلا متینگ بدون صدف؟؟ :o کل هدفش همون موقشنگه دیگه :> اگه متینگی چیزی قرارشد بذارین ترجیحا بهمن ب بعد :-" مرسی 8-^

سیستم رزرو غذا واسه علوم پزشکیا هم بالا نمیاد؟ :-? #-o

از الان که رزرو فک نکنم فعال بشه. از هفته بعد فعال میشه.

در مورد میتینگ هم بگم که هنوز برسین دانشگاه! شماره دانشجویی بگیرین! یکم به ورودی بودنتون بخندیم! بعد حرف از میتینگ بزنید ;D دانشگاه با اون چیزی که فک میکنید زمین تا آسمون فرق داره! بیاید میبینید تصوراتتون اشتباه بوده ;) :-"
این صدف هم کلا خودش ورودی حساب میشه :)) داره ادای سال بالایی در میاره. قراره یاد بگیره ;;)

خیلی عجیبه!خودشون میگن از 22 کلاسا شروع میشه بعد غذا نمیدن؟!این یعنی نیاین دیگه...

به نقل از əlireza :
خیلی عجیبه!خودشون میگن از 22 کلاسا شروع میشه بعد غذا نمیدن؟!این یعنی نیاین دیگه...

مال شما از 22مه مگه؟؟ ما از 29ام شروع میشیم

به نقل از AlirezaRajabi :
خوشم میاد بچه ی «سال دومی» ای هستی ;D،اصن ادمی که سال دومی نباشه،سال دومی نیست که :-"
@نازنین؛تو بودی میگفتی میتینگ؟از الان بگم موقشنگ نباشه من نمیاما :))
زبان هم خوبه؛زبان بخونین، ;)
به نقل از N@zan!n :
بله من بودم ;;) کلا متینگ بدون صدف؟؟ :o کل هدفش همون موقشنگه دیگه :> اگه متینگی چیزی قرارشد بذارین ترجیحا بهمن ب بعد :-" مرسی 8-^

;;) خیلی چاکریم :)) حالا ببینم تقاضا زیاد بود میام ;))

به نقل از X R@y :
:-"
این صدف هم کلا خودش ورودی حساب میشه :)) داره ادای سال بالایی در میاره. قراره یاد بگیره ;;)

خیلیم سال بالاییم :-" تا چشم بعضیا درآد! :>

به نقل از əlireza :

از 29مه ولی واسه من زد تاریخ انقضای کارت تموم شده! فک کنم همون موقع میریم اپراتور اینا خودشون رزرو کنن :-?

آقا ترم اول از کی شروع میشه؟ ;D دانشگاه ما زده 29 ام تازه باید بریم برای ثبت نام !

به نقل از X R@y :
از الان که رزرو فک نکنم فعال بشه. از هفته بعد فعال میشه.

در مورد میتینگ هم بگم که هنوز برسین دانشگاه! شماره دانشجویی بگیرین! یکم به ورودی بودنتون بخندیم! بعد حرف از میتینگ بزنید ;D دانشگاه با اون چیزی که فک میکنید زمین تا آسمون فرق داره! بیاید میبینید تصوراتتون اشتباه بوده ;) :-"
ما که خندیدنمون خراب نشده ;D ماهم به سال بالایی بودن شما میختدیم :-"
جهت اینکه خیلی اسپم ناک نشه،اقا ما بیست و نهم که میایم اونجا برا ثبت حضوری و تحویل خوابگاه،بعدش چی میشیم؟گویا شنبه پنجم کلاسا شرو میشه،اون یه هفته رو میایم خونه،یا یونی برنامه غیر درسی داره برا ما؟ :-?

ترم جدید واسه ورودیا معمولا یه هفته بعد ثبت نام شروع میشه...برنامه خاصی هم نیست...برمیگردین خونه

Back
بالا