- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 4d
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- دانشگاه
- شهيد بهشتي
- رشته دانشگاه
- بيوتك
پاسخ : چشم
شیرینی فشار خون رو میبره بالا؟
شیرینی فشار خون رو میبره بالا؟
بله میبرهبه نقل از خاكستـــــــري :شیرینی فشار خون رو میبره بالا؟
ربطى به سن ندارهبه نقل از نازنیــــــــــن :حالا باید 6 ماه صبر کرد تا عمل کنن؟آخه شنیده بودم اون 6 ماه برای زیر 18 ساله هاسمن که بزرگ شدم دیگه
ینی میخام تا 20 شهریور عمل کنه برم![]()
خنده دار نیست منم هست همیشه روی یه ورمون میخوابیمیه چیز خنده دار بپرسم؟ چرا گاهی یکی از چشمام از اونیکی کوچیک تره؟ بقیه هم بهم گفتن!
یه چیز خنده دار بپرسم؟ چرا گاهی یکی از چشمام از اونیکی کوچیک تره؟ بقیه هم بهم گفتن!
یکی از دلیلاش میتونه این باشه که گاهی مژه های یک چشم از اون یکی پر تر و سیاه تره. به خاطر همین یکیش کوچیکتر دیده میشه.یه چیز خنده دار بپرسم؟ چرا گاهی یکی از چشمام از اونیکی کوچیک تره؟ بقیه هم بهم گفتن!
چطوری؟ممکنه به دلیل نزدیک بینی مادرزادی هم باشه
خب تو نزدیک بینی مادرزادی کره چشم بزرگ تر از حالت عادیه تصویر جلوی شبکیه تشکیل میشهچطوری؟
جدا؟ تا حالا نمیدونستم اینو!خنده دار نیست منم هست همیشه روی یه ورمون میخوابیم
والا من چشام از لحاظ بینایی اوکیه نزدیک بین نیستمممکنه به دلیل نزدیک بینی مادرزادی هم باشه
ببین پلک پایین یکی از چشمام از اونیکی چشمم بیشتر میاد بالا. چجوری بگم. ببین هست چشماتو ریز میکنی؟ دو تا پلک بالا و پایین چشمتو میاری سمت هم؟ اینجوری میشه گاهی. با اینکه اصلا با اختیار خودم اینکارو نمیکنم!!یکی از دلیلاش میتونه این باشه که گاهی مژه های یک چشم از اون یکی پر تر و سیاه تره. به خاطر همین یکیش کوچیکتر دیده میشه.