• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سانسور...خوب یا بد؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nilufar77
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

از نظر شما سانسور کردن .......؟

• رای‌دهندگان
    35
  • Poll closed .
پاسخ : سانسور...خوب یا بد؟

من خودم کلا وقتی یک فیلم ِ سانسور شده می بینم خیلی حس ِ بهتری دارم تا وقتی که یک فیلم کامل و زبان اصلی می بینم ... اما خوب اگه از لحاظ ِ حقوق بشر و اینا نگاه کنیم ، سانسور از هیچ نوعیش خوب نیست ... در واقع رسانه ها باید انتخاب رو بر عهده ی مخاطبشون بزارن ! :-/

شايد بديش بيشتر باشه چون مردم عقده اي ميشن و بيشتر به طرفش ميرن تا ببينن چيه؟و خب اونجوري كه بدتره مثلا طرف فك ميكنه كه اين كتاب يا اين فيلم چي داشته كه من نبايد بدونم و حس كنجكاويش تحريك ميشه و ميره به طرفش تا ازش سر در بياره.

اما واقعا بعضي از كتابا يا فيلما براي يه سن خاصي هست.

سانسور فقط مختص فیلم و کتابه؟
توی جامعه چه جاهای دیگه ای سانسور داریم؟
نظرتون راجع به این سانسورهاچیه؟ :د

ما در مورد همه چیز سانسور داریم حتی گاهی اوقات حرفامونم سانسور میشه چه برسه به بقیه چیزا :-L

بستگی داره چه جوری سانسور کنن!
اخه تو ایران بعضی چیز ها رو خیلی بد سانسور می کنن واصن نمی فهمی یه دفه چی شد!
حداقل اون جاهایی رو سانسور کنن که خیلی بده!
اخه یه تو یه فیلمه یه زنو یه مرد نشسته بودن روی یه مبل و داشتن تلوزیون نگا می کردن بعد جالب این جاس که هم زنه هم مرده رو از روی مبل حذف کرده بودن به طوری که توی اون صحنه فقط یه مبل جلوی تلوزیون بود ! =))

سانسور یه مشکل سیاسیه که اگه زیاد توی یه جامعه رواج پیدا کنه تبدیل به یه مشکل فرهنگی به اسم خود سانسوری تبدیل میشه
یعنی ادم های اون جامعه از سانسوری که اتفاق میفته لذت میبرن و این اصلا خوب نیس [-(

ب نظر من:
سانسور کردن بعضی جاها لازمه بعضی مواقع مخرب...
مثلا فیلتر کردن سایت های مستهجن ی جور سانسوره و لازمه...
چرا؟
ی نوجوون وقتی کشیده میشه به اون مباحث با این که بر مخرب بودنش مطلعه و عقل و منطقش همین رو میگه نمیتونه ازشون جدابشه و وابسته میشه و ایندش به فناست...نباید سانسور کرد؟؟؟

سانسور کردن خوبه ولی تا یه حدی...
نه اینکه دیگه هر چیزیو بردارن سانسورش کنن...
بعضی چیزا رو خیلی الکی سانسور می کنن...

به نقل از ma2012 :
ب نظر من:
سانسور کردن بعضی جاها لازمه بعضی مواقع مخرب...
مثلا فـیلت‍‌‍ر کردن سایت های مستهجن ی جور سانسوره و لازمه...
چرا؟
ی نوجوون وقتی کشیده میشه به اون مباحث با این که بر مخرب بودنش مطلعه و عقل و منطقش همین رو میگه نمیتونه ازشون جدابشه و وابسته میشه و ایندش به فناست...نباید سانسور کرد؟؟؟
الان تا اون جایی که من میدونم فیلتر شکن زیاده و در دسترس
به نظرم سانسور پاک کردن صورت مسئلس نه حل کردن مسئله
با سانسور کردن واسه یه مدت کوتاهی از وقوع مشکل جلوگیری میشه

بابا آدم از سانسور بعضی صحنه ها تو فیلم انقدر نمیسوزه ک از سانسور تو دوبله ها و عوض کردن کل داستان جز میزنه!!!!
چون ما ک وقتی اون صحنه ها سانسور هم نداشته باشن هم سرمونو میندازیم پایین یا چشامونو میبندیم ولی اگه یه فیلمو قبلا با زیر نویس دیده باشی و بعد از تلوزیون خودمون؛ تنها کاری ک میخوای بکنی بالا اوردنه!!!!!!

Back
بالا