اینطور که شنیدم میشه یکارایی کرد...! به آموزش پرورش منطقتون سر بزنید. احتمالا باید دوباره امتحان بدید؛ ولی اگر نشد من کاره ای نیستم ولی دیدم کسایی که رفتن و برگشتنبه نقل از sara77 :سلام دوستان عزیز....امیدوارم خوب باشید....
یه سوالی دارم که خواهشا جواب بدید....
من امسال میرم دوم ریاضی....و سمپاد درس خوندم و معدلم 19.99 شد ...امسال تابستون دچار یک بیماری شدم که برای اینکه از نظر غیب از درسام عقب نیفتم و افت تحصیلی پیدا نکنم به توصیه پزشک از سمپاد خارج شدم...اما اگر یه سری مراقبتا رو انجام بدم بیماریم احتمالش زیاده که خوب شه...
میخواستم ببینم دیگه سال سوم نمیتونم برگردم سمپاد؟؟!!!
و حالا که از سمپاد خارج شدم و رفتم نمونه دولتی چیکار کنم که سطح علمیم بالا بمونه؟؟؟
توروخدا راهنماییم کنید.....
خیلی حالم گرفتست![]()
iypt که میتونید شرکت کنید، و همون رباتیک، بیشتر با خودتونهبه نقل از sara77 :بازم خیلی متشکر...
بنظرتون امکان برگشت چه قدره؟؟تا حالا کسی رو دیدید بره و برگرده؟
همچنین ناراحتیم بیشتر از جهت پژوهشه!!!خیلی دوس داشتم که iypt رو بتونم امسال تو کلاساش شرکت کنم و یا حداقل بتونم همون رباتیکو ادامه بدم و بتونم تو مسابقات مختلف شرکت کنم!!!که فعلا نشدنیه!!!!!
دوست عزیز!به نقل از sara77 :سلام دوستان عزیز....امیدوارم خوب باشید....
یه سوالی دارم که خواهشا جواب بدید....
من امسال میرم دوم ریاضی....و سمپاد درس خوندم و معدلم 19.99 شد ...امسال تابستون دچار یک بیماری شدم که برای اینکه از نظر غیب از درسام عقب نیفتم و افت تحصیلی پیدا نکنم به توصیه پزشک از سمپاد خارج شدم...اما اگر یه سری مراقبتا رو انجام بدم بیماریم احتمالش زیاده که خوب شه...
میخواستم ببینم دیگه سال سوم نمیتونم برگردم سمپاد؟؟!!!
و حالا که از سمپاد خارج شدم و رفتم نمونه دولتی چیکار کنم که سطح علمیم بالا بمونه؟؟؟
توروخدا راهنماییم کنید.....
خیلی حالم گرفتست![]()