- شروع کننده موضوع
sayna
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشكى شهيدبهشتى
- رشته دانشگاه
- پزشكى
من فکر میکنم یکی از تمایزات مردم کشورمون یا بقیه جوامع اینه که اصلا رک نیستند. این رک نبودن دلایلی داره که میخوایم با هم بررسیش کنیم. بعد با هم نتیجه بگیریم که رک بودن خوبه یا نه؟ مثلا خیلی وقتها رک بودن بیادبی تلقی میشه. یا مثلا بیان یک واقعیتی بیاحترامیه. [nb]به این تاپیک هم مربوطه اما اینجا بحث کلّی تره.[/nb]
خب به نظر شما رک بودن تا چه حد خوبه؟ رک بودن باعث بهتر شدن روابط میشه و یا کدورت به همراه داره؟
ما فقط میتونیم انتقادمون رو رُک بیان کنیم یا سلایقمون هم میتونیم رُک بیان کنیم؟ مثلا اگر من از شیوهی مدیریت یکی خوشم نمیاد حق دارم این رو بگم یا فقط باید انتقاد کاربردیای بش داشته باشم تا بگمش؟
رک بودن = صداقت داشتن ؟ یعنی اگر چیزی رو که واقعیته نگیم، یعنی صادق نیستیم؟
× بعید نیست اگر تاپیک تکراری باشه، من گشتم اما اگر بازم تاپیک خیلی مرتبطی بود ترکیب بشه.
خب به نظر شما رک بودن تا چه حد خوبه؟ رک بودن باعث بهتر شدن روابط میشه و یا کدورت به همراه داره؟
ما فقط میتونیم انتقادمون رو رُک بیان کنیم یا سلایقمون هم میتونیم رُک بیان کنیم؟ مثلا اگر من از شیوهی مدیریت یکی خوشم نمیاد حق دارم این رو بگم یا فقط باید انتقاد کاربردیای بش داشته باشم تا بگمش؟
رک بودن = صداقت داشتن ؟ یعنی اگر چیزی رو که واقعیته نگیم، یعنی صادق نیستیم؟
× بعید نیست اگر تاپیک تکراری باشه، من گشتم اما اگر بازم تاپیک خیلی مرتبطی بود ترکیب بشه.