- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- Fefu
- رشته دانشگاه
- General medicine
در این تاپیک اگه انتقادی و پیشنهادی برای بهتر شدن این انجمن دارین میتونین بیان کنین
منم موافقم و قصدم داشتمبه نقل از SaϔnA.M :چرا انقدر این انجمن غیر کاربردی داره میشه ؟ به نظرم خیلی حاشیهایه . بیشتر بحث منبع و زمان آزمون و ایناست تا بحث محتوا و سوالات و اینا . به نظرم میشه چند تا تاپیک جداگانه زد برای مباحث مهم المپیاد ، توش بحث کرد ، سوال گذاشت ، رفع اشکال کرد ، خیلی بهتره که . مثلا انجمن المپیادای دیگه رو نگاه کنید برای خیلی از مباحث تاپیک دارن . خب این انجمن هم میتونه تاپیک جداگونه داشته باشه . مثلا مباحث گیاهی ، اکولوژی ، ژنتیک ، بیوشیمی ... هر کدوم توی یه تاپیک .
اولا که شلوع شدن انجمن مشکلی ایجاد نمی کنه . دوما به نظر من تنها دستآورد این تاپیکای کلی در هم بر همی ِ مباحثه . مباحث اگر جدا جدا بررسی شن خیلی انجمن هدف دار تر پیش میره . بعدم انجمن کلا یک صفحهس . انقدر از تاپیکای بی مصرف می گید کدومان ؟ میشه پاکسازی کرد . "پراکندگی" دقیقا وضع الآنه انجمنه . اون طوری توی شاخه های جدا ، به نظر من منسجم تره .به نقل از Mahgol :نه ترو خدا!
انجمن همين جوريشم خوابيده!پر تاپيك بي مصرف شده!اگه قرار باشه واسه هر درسي هم يه تاپيك بزنين كاملا مي ره واسه خودش!
جاش سعي كنيد مباحثي كه توي همون تاپيكا مطرح مي شه رو جذاب كنين!تاپيك اضافي هيچ مشكلي رو حل نمي كنه!فقط بحثا رو پراكنده تر مي كنه!
چندتا از مدال دارا اینجا هستن! (تو سایتن!)به نقل از This is me :ميشه از آدماى مدال دار بخوايم بيان اينجا يه حركتى براى حل سوالات بزنن؟
به نقل از N!na :چندتا از مدال دارا اینجا هستن! (تو سایتن!)
اما متاسفانه حاضر نیستن تو انجمن فعالیت کنن. حتی نمی خوان شناخته بشن....
حدود 7 یا 8 نفر. از طلا تا برنز!
یه حرکتی برای جذب اونا بزنین!
بله! 2تاشون از معلما هستن!به نقل از This is me :يعنى از معلما؟؟
(بايد حواسم به توصيفاتم باشه از اين به بعد!)
كسى ميشناسه افرادى رو كه مدال دارن؟
من به يكى ادرس سليتو دادم گفتم بياد،ولى فكر نميكنم وقت كنه
كيا؟؟ :-ssبه نقل از N!na :بله! 2تاشون از معلما هستن!
من میشناسم دیگه!!!