بالاخره دو جنس متفاوت نسبت به هم کنجکاوی دارن چه از بچگی باهم باشن چه جدا ولی جدا باشن شدیدتر میشه از نطر منبه نقل از H O S E I N :فرض میکنیم که از دبستان از هم جدا نباشن ... احتمالا" شما منظورتون اینه که در این صورت کنجکاوی بوجود نمیاد ... اما بدیهیه که تنها در صورتی کنجکاوی وجود نداره که در طول همون دوره ی دیستان برطرف بشه ... حالا شما این کنجکاوی ها رو چی تعریف میکنید من نمیدونم...
(کلا" استفاده کنین)

نظرسنجی رو 

قبول کنید که حداقل ترم اول واسه آدم سخته با پسرا انقد ریلکس باشه. پسرا که هستن آدم نمیتونه راحت سوالشو بپرسه. یه جورایی آدم مؤذبه. شایدم این نظر منه. نمیدونم پسرا هم همچین احساسی دارن یانه 

به نقل از twilight :من قبلا مخالف بودم ولی امروز اولین جلسه ی حل تمرین فیزیک که بود، استاد طوری تقسیممون کرده بود که دخترا همه تو یه کلاس بودن، TA هم خانوم بود. به نظرم خیلی کلاس خوبی بود. ینی آدم میتونس باخیال راحت بدون استرس بشینه سر کلاسقبول کنید که حداقل ترم اول واسه آدم سخته با پسرا انقد ریلکس باشه. پسرا که هستن آدم نمیتونه راحت سوالشو بپرسه. یه جورایی آدم مؤذبه. شایدم این نظر منه. نمیدونم پسرا هم همچین احساسی دارن یانه
ولی اینجوری که بین ۲۰ تاکلاس مختلط یکیش تفکیک باشه، بد هم نیست