• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تفكيك جنسيتي دانشگاه ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

با تفكيك جنسيتي در دانشگاه موافقيد؟!

• ١٠٠٪!اصلا چه معني داره دختر و پسر با هم باشن؟!

رای‌ها: 4 4.8%
  • خير!مگه مهدكودكه؟!؟

رای‌ها: 55 65.5%
  • فرقي نداره!هر چه پيش آيد خوش آيد!

رای‌ها: 9 10.7%
  • خير باعث ايجاد جذابيت و كنجكاوي كاذبه

رای‌ها: 9 10.7%
  • بله / جنبه ميخواد كه ما نداريم

رای‌ها: 7 8.3%

• رای‌دهندگان
    84
پاسخ : تفكيك جنسيتي دانشگاه ها

اينكه ميگي كار به صعودي نزولي ندارم يعني اون مقالرو كلا متوجه نشدي اون نشون ميده كه جذبه زنا تو بازار كار بالا نرفته فقط سطح تحصيلات بالا رفته و همچنين بيكاري

به نقل از بره ناقلا :
اولا که از کل تاپیک دور شدیم!
ثانیا! تو داری از جنبه کلی نگاه میکنی..من میگم از دید یک مردی که اونم تحصیلات داه و یک زن با تحصلات رو میبینه که کار داره نگاه کن!
این نیاز نداره به کارش (توروخدا بیخیال این شو که زنه هم نیاز داره..من میدونم توی این زمینه کنار نمیایم!) و مرده میگه این چه وضعیه؟ کل زندگیش ریخته به هم و ازدواجم نمیتونه بکنه در حالی کهخیه نفر که به شغل نیاز نداره صرفا داره کار میکنه!

من مطمئنم کنار نمیاییم! تورو خدا بیخیال!!!! تو خودتو ذی حق میبینی! من به سلامت کل جامعه می اندیشم! ;D
من واقعا از بحث تاسف ميخورم اصا انگا پستا ي منو نميخوني
من ميگم بيكاري اين بدبختيارو بوجود اورده
من ميگم اگه زنا شاغلا خيليم باشن 30 درصدن يني 70 درصد موقعيتاي شغلي مال مرداس اين يني اين مسئله كه مسئوليت زندگيرو دارن تو كشور ما داره بش توجه ميشه اگه ميگي زني كه ميخواد موقعيته اجتماعي داشته باشه يه عمر درس خونده ده برابرم واسه بدست اوردن شغل از يه مرد تلاش بيشتري كرده نبايد بره سره كار واسه اينكه يه مرد كه 70 درصد مفرصتاي شغلي مال اونه با بي لياقتي خودش نتونسته كار گير بياره البته بيلياقتي فقط نيست كمبود كار. باشه بيخيال بات بحث نميكنم چون منطقتو نميفهمم
تو اين پستا ي اخير به كرات توضيح دادم فرصتاي شغلي از لحاظ جنسيتي كنترل ميشه و نبود كار امار بيكاريو بالا برده اما انگار شما اصلا توجه نكردين

منم فكر ميكنم بحث با شما به جايي نميرسه اميدوارم ديگران ازين بحث حداقل استفاده اي كرده باشن

تو يه پس ديگه گفتم كه پر رنگ شه واسه جمله ي اخرت به شدت برات متاسفم واسه وقتيم كه برات صرف كردم متاسفم

من سلامته جامعرو مد نظر نگرفتم؟ اين همه توضيح دادم كه بحثمون الان دفاع از حق نيست الان داريم علت بيكاريو بررسي ميكنيم داشتم دلايل اونو ميگفتم باز تو داري ميري سر تبعيض اگه بحث اون بود كه من اين همه كنترل جنسيتيو نبود كار تو كشورو توضيح نميدادم همش پرپر شد

به نقل از بره ناقلا :
انقده جالبه! طرف فکر میکنه داره چی میگه!
عمو! ما خودمون دختریم..میفهمیم چی میگیم! منم برای تو متاسف نیستم..چون به وقتش میفهمی چی میگم..صرفا برات طلب آرامش میکنم! ;D

این جا هم قرار نبوده این بحث رو انجام بدیم چون تاپیکش هست!
من منتظر ميمونم انشالا كه متوجه شي نشديم كه همين وضع ميمونه
منم برات طلبه ارامش ميكنم شايد در او صورت بفهمي بحثم سر علت بيكاريه نه حقوق زنا

به نقل از BlackTG :
نه عزیزان توجه کنن تو سال اول به علت اینکه درسا عمومیه و تعداد زیاد در هر صورت تفکیک اجرا میشه حالا بعضی دانشگاهها تفکیک جـنس‍‌‍یتی انجام دادن مثلاً ریاضی 1 ما فقط پسرن ولی فیزیک 1 مختلطه
یعنی هنوز رشته هایی فقط تک جنسیتی نشده؟مثلا برق بگند ما دختر نمیگیریم؟

به نقل از fatishar :
یعنی هنوز رشته هایی فقط تک جـنس‍‌‍یتی نشده؟مثلا برق بگند ما دختر نمیگیریم؟
نه جز دانشگاههایی که از بدو تاسیس تک جنسیتی بود مثل الزهرا یا نفت آبادان یا کشتی سازی

برادران و خواهران در نظر داشته باشین، بجای این بحث هایی که هیچ فایده ای براتون نداره برین بشینین درستونو بخونین. توکلتون هم به خدا و ائمه باشه بعد اگه اون کاری که باید بکنین و نکردین بیاین اینجا بزنین به سرو کله ی هم و دعوا کنین.
هنوز دانشگاتون تموم نشده چرا حرص بیخود می خورین و انرژی که باید صرف درس خوندن کنینو هدر میدید؟!!!!!>>>>>>>......... :) :)

Back
بالا