تحلیل من از موضوع ناشنوایان- اگر متحمل سکوت مطلق باشن- اینه که توی حالتی که یکی از اندامهای حسّی یا اعصابش از کار میفته، طبق یکسری رفلکسهای عصبی - در طولانی مدّت- سبب تقویت حواس دیگه میشه. شاید این باعث میشه که سکوت، قابل تحمل بشه.
دقیقا همینطوره به نظر من البته ادعا نمیکنم که تا حالا تو اتاق سکوت مطلق بودم اما سکوت های نسبی ای که تجربه کردم یه همچین حسی بهم دادنبه نقل از فرزند باران :سکوت مطلق...فک کنم باعث میشه صدایی مث جیغ بشنویم...آخه قبلا تجربش کردم.صدای یکنواخت و گوشخراش یه جیغ بوده ک اعصابمو خورد کرده و تا مرز نابود شدنم رفتم
کسی همچین حسی نداشته؟
به نقل از فرزند باران :سکوت مطلق...فک کنم باعث میشه صدایی مث جیغ بشنویم...آخه قبلا تجربش کردم.صدای یکنواخت و گوشخراش یه جیغ بوده ک اعصابمو خورد کرده و تا مرز نابود شدنم رفتم
کسی همچین حسی نداشته؟
به نقل از minaz :احساس میکنم صدایی به بلندی فریاد یا جیغ تو مغزم میشنوم و بعدشم احساس سردرد عجیبی بهم دست میده
واقعا چرا من صدای خیلی بلندی رو توی مغزم میشنوم و یه حالتی بهم دست میده که احساس میکنم یه حالتی از جنونه
ددروم! استودیوهای صدابرداری یه اتاقی دارن که آهنگها اونجا ضبط میشن؟ همون. ابداً هیچ صدایی نیست اونجا و اگه تکون نخورین و آروم نقس بکشین میشه سکوت مطلق.به نقل از SalehM :چطور میشه به سکوت مطلق رسید؟
به نقل از ZedZi :تو این اتاق آزمایش آدم که میتونه خودش صدا تولید کنه حرف بزنه یا هر صدایی. کمکمش این هست که صدای نفسهات یا ضربان قلبت رو میشنوی دیگه.
پس بازم نمیشه سکوت مطلق!