تا جمعه برای تمامی دوستان ایمیل فرستاده میشه.به نقل از fatishar :خیلی ممنون اما راستش ما هنوز مطمئن نیسیم مقالات به دست شما رسیده باشه؟
با همون شماره تماس بگیریم؟
به نقل از Emperor :اگر هم خواستین مطمئن شین می تونین با همون شماره (09130700275)معروف تماس بگیرین.
az har reshte hodude 6 maghale baraye erae pazirofte mishe.به نقل از fatishar :چند تا مقاله پذیرفته میشه؟
مقالات پذیرفته شده ریاضی و کامپیوتر با هم هستند؟
khob in neshuneye arzesh qael shodane danesh amoozan in shahr va madarese be tahghighat va pajuhesh va bekhosus in hamayesh hast.به نقل از جوجه سمپادی :هه ایناکه نصفش ماله نجف آباده.
لطفااینکه خانوم فاطی شرگفتنودرمورده اختروفیزیکم بگید
البته تااونجایی که من اطلاع دارم یه مدرسه بیشترنیسنابه نقل از Emperor :khob in neshuneye arzesh qael shodane danesh amoozan in shahr va madarese be tahghighat va pajuhesh va bekhosus in hamayesh hast.
akhtar shenasi va fizik ham ba ham hastan.
به نقل از جوجه سمپادی :البته تااونجایی که من اطلاع دارم یه مدرسه بیشترنیسنا
1.خب بااین وضع قبول کردن شماکلاامیدی نبندیم بهتره.ازبین این همه مقاله فیزیک واخترفقط6تا؟!؟
اینوکه به بچه ام بگی قهرمیکنه!!!
2.خب حالاجدایی ازارائه لطفانفرات بیشتری روکلابرااومدن اونجادعوت کنین حداقل ببینیم این کرمان که میگن اصن چه شکلیه
اوناام اگه جداکنین خیلییییییییییییییییییییییییییییی بهتره.
3.راسی یه سوال،بعضی هاازجنبه تحقیق وپژوهش ارسال کرده بودن وبعضیاام خیلی کتابخانه ای.شانس قبول شدن کدوم بیشتره؟
به نقل از Emperor :khob in neshuneye arzesh qael shodane danesh amoozan in shahr va madarese be tahghighat va pajuhesh va bekhosus in hamayesh hast.
akhtar shenasi va fizik ham ba ham hastan.
منظورم ازکتابخانه ای این بودکه اون موضوع اونقدسطحش بالابودکه درمحیط عادی وآزمایشگاه های ساده ی کشورنمیشه درموردش کاری کرد.یه جورایی کلاتوکشورایران درموردش کاری نشده آخه میخواسیم ازموضوعات روزدنیاباشنبه نقل از مـــهران² :6 تا سخنرانی و 6 تا هم پوستر! قرار نیست همه مقالات انتخاب بشه که!
احتمالا" مهمان از شهرهای دیگه هم برای حضور در همایش خواهیم داشت.
شانس مقالاتی بیشتری که حاصل نوآوری و ابداع خود فرد باشن! یعنی تحقیق و پژوهش. اگه منظورتون از کتابخانه ای صرفا" نحوه بیان مقاله و نگارش اون هست که اون هم نمره خاص خودش رو داره.. زبان مقاله باید رسمی باشه.
ما تمام سعیمون رو می کنیم که داورها تا 5 شنبه کارشون تموم شه.به نقل از Soha10 :واقعا روز پنج شنبه ١٩بهمن ماه ١٣٩١ مصادف با ٢٦ربیع الاول سال ١٤٣٣ هجری قمری و ٧فوریه سال٢٠١٣ میلادی، نتایج اعلام می شه دیگه، نه؟
لطفا تاخیر نداشته باشه، ما زودتر تکلیفمون مشخص شه!
البته کار خیلی سختیه و من پیشاپیش خسته نباشید می گم.
خب، بله حق با شماست...به نقل از Emperor :ما تمام سعیمون رو می کنیم که داورها تا 5 شنبه کارشون تموم شه.
راستش بعضی از رشته ها داوریشون انجام شده ولی می خواستم بدونم هیچ راهی نداره ی 2 روز دیگه هم صبر کنید؟؟؟
آخه بخدا تعداد مقالات بالاست و نوع داوری امسال با سال های قبل از زمین تا آسمون فرق داره نمی خوایم حقی از دوستان ضایع شه.
سعی بر این هست نتایج تا روز 5 شنبه اعلام شه ولی اگه نشد بابت بدقولیمون عذر می خوام. :)