جایگاه علوم رشته ی انسانی درکشورما

به قول یه بزرگی : دکتر و مهندس همینجوری خودشون میخونن یه چیزی میشن ( نیازی به برنامه های طولانی مدت نداره.)

اما علوم انسانی را باید ساخت....اشتباه یک پزشک در کشور مشکلی ایجاد نمیکنه

اما تاوان اشتباه یک تحصیل کرده انسانی رو تمام ملت میکِشن
مثال بارزش مسولیین کشور عزیزمان که ...:-?

به قول یه بزرگی : دکتر و مهندس همینجوری خودشون میخونن یه چیزی میشن ( نیازی به برنامه های طولانی مدت نداره.)

اما علوم انسانی را باید ساخت....اشتباه یک پزشک در کشور مشکلی ایجاد نمیکنه

اما تاوان اشتباه یک تحصیل کرده انسانی رو تمام ملت میکِشن
مثال بارزش مسولیین کشور عزیزمان که ...:-?
مسئولین کشور عزیزمان که تحصیلات حوزوی دارن.

این مشکل فقط مربوط به انسانی نیست، متاسفانه کلا تو کشور ما یه‌جوریه که اگه ریاضی یا تجربی نری انگار از لحاظ درسی مشکلی داری!

من واقعا دوست داشتم برم هنر منتها به دو دلیل نرفتم:
۱. همه می‌گفتن هنر رشته نیست، بعدا موقع دانشگاه می‌تونی بری کنار درس ادامه بدی.
۲‌ سمپاد قبول شدم :))

مسئولین کشور عزیزمان که تحصیلات حوزوی دارن.
۶ کلاس؟

همه جای دنیا ادم های باهوش میرن انسانی...انسانی درس تفکره....ولی تو کشور ما اون رو به صورت چیزی میشناسن که صد درصد حفظیه(که بخشی از اون تقصیر سیستم آموزشی هست) و تو کشورمون پول تو این رشته نیست و بخاطر شرایط اقتصادی عجیب و غریب ایران مردم عقیده دارند که باید برن رشته ای که آینده اش تضمین شده باشه و میرن تجربی....

توی کشور ما فکر میکنن که فقط بچه های تجربی و ریاضی مخن انسانیا خنگن که اصلا درست نیست
این تفکر برای رشته هنر هم هست

من فقط یه گفت و گوی خودمو یکی از اقوامو مینویسم خودش گویاست :))
-انتخاب رشته کردی؟
+نه ایشالا سال بعد
-تجربی دیگه؟
+نه، احتمالا انسانی.
-چرا؟ تو که بزنم به تخته باهوشی، تیزهوشانی هستی :|

یه مسئله مهم هم هست درآمد این شغل هاست الان پول خیلی مهمهه
من خودم شخصا هرچی بذاری جلوم میخونم ولی استعداد و علاقم علوم اجتماعی و فلسفه وکلا رشته های علوم انسانی
تصور غلط مردم اینه که تو پزشکی انگار ریخته مثل گل و بلبله ولی نمیدونن هرچی سختی خودشو داره
از مکالمه های واقعی منم اینکه
عمم: +اگه هنوز میخواد بره انسانی دست برنداشته از یه مشاور یا روانشناس(که خودش انسانی خونده)نوبت بگیرم تا منصرف شه
مامانم_بهش میگم😀😐😐

Back
بالا