omidreza کاربر نیمهحرفهای ارسالها 212 امتیاز 1,878 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر . سال فارغ التحصیلی 1400 2019/7/16 #41 یک سال این تاپیک مهم خاک خورد الان اوردمش بالا انسانیا بدویید بیایید ! تو کنکور امسال انسانیا 000 282 بودند که امار خیره کننده ای هست یعنی 000 120 تا از ریاضی ها بیشتر....:eek::eek:
یک سال این تاپیک مهم خاک خورد الان اوردمش بالا انسانیا بدویید بیایید ! تو کنکور امسال انسانیا 000 282 بودند که امار خیره کننده ای هست یعنی 000 120 تا از ریاضی ها بیشتر....:eek::eek:
ATAZADE کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد شهید مدنی ناحیه 4 شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 1402 2019/8/14 #42 سلام عزیز من امسال دارم میام انسانی سمپاد میشه درباره وضع تحصیلی ، المپیادا و ...یکم توضیح بدی
omidreza کاربر نیمهحرفهای ارسالها 212 امتیاز 1,878 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر . سال فارغ التحصیلی 1400 2019/8/14 #43 به نقل از ATAZADE : سلام عزیز من امسال دارم میام انسانی سمپاد میشه درباره وضع تحصیلی ، المپیادا و ...یکم توضیح بدی کلیک کنید تا باز شود... انتخاب خوبی کردی البته سعی کن با بچه های مدرسه فرهنگ در ارتباط باشی حواست باشه به حرف دیگران توجه نکنی و با برنامه و جدی شروع کنی ! . المپیاد ادبی هست که میتونی شرکت کنی و منابع توی بخشنامه اش مشخص میشه موفق باشی!
به نقل از ATAZADE : سلام عزیز من امسال دارم میام انسانی سمپاد میشه درباره وضع تحصیلی ، المپیادا و ...یکم توضیح بدی کلیک کنید تا باز شود... انتخاب خوبی کردی البته سعی کن با بچه های مدرسه فرهنگ در ارتباط باشی حواست باشه به حرف دیگران توجه نکنی و با برنامه و جدی شروع کنی ! . المپیاد ادبی هست که میتونی شرکت کنی و منابع توی بخشنامه اش مشخص میشه موفق باشی!