سرمست کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 40 نام مرکز سمپاد شهید سلطانی 3 شهر کرج دانشگاه هر جا شد رشته دانشگاه هرچی شد 2012/6/21 #191 پاسخ : عکس بچگی کاربران من در حدود 3 سالگی
zahra.s کاربر نیمهحرفهای ارسالها 208 امتیاز 1,519 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کاشان دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه کامپیوتر-نرم افزار 2012/6/23 #192 پاسخ : عکس بچگی کاربران آخی، موش بخورتم یه کم بزرگ تر حال یه ژس دیگه
zahra.s کاربر نیمهحرفهای ارسالها 208 امتیاز 1,519 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کاشان دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه کامپیوتر-نرم افزار 2012/6/24 #193 پاسخ : عکس بچگی کاربران عکسا خیلی بزرگ میشه برا اینه که باید ریسایز کنی عکس رو تو paint :) یا حالا با هر نرم افزار دیگه :)
پاسخ : عکس بچگی کاربران عکسا خیلی بزرگ میشه برا اینه که باید ریسایز کنی عکس رو تو paint :) یا حالا با هر نرم افزار دیگه :)
*M.M* کاربر فوقحرفهای ارسالها 781 امتیاز 4,463 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2012/6/24 #194 پاسخ : عکس بچگی کاربران به نقل از zαн®α•s : برا اینه که باید ریسایز کنی عکس رو تو paint :) کلیک کنید تا باز شود... تو paint ؟؟ تو microsoft office راحت تره فک کنم
پاسخ : عکس بچگی کاربران به نقل از zαн®α•s : برا اینه که باید ریسایز کنی عکس رو تو paint :) کلیک کنید تا باز شود... تو paint ؟؟ تو microsoft office راحت تره فک کنم
Sampadik کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,666 امتیاز 7,045 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تــهران 2012/6/25 #195 پاسخ : عکس بچگی کاربران با مايكروسافت آفيس ريسايز كنيد عكساتونو نرم افزار ِ خوبيه در كل فتوشاپ هم خوبه ولى خب مايكروسافت آفيس سريعتر ُ راحت تره كار باهاش!
پاسخ : عکس بچگی کاربران با مايكروسافت آفيس ريسايز كنيد عكساتونو نرم افزار ِ خوبيه در كل فتوشاپ هم خوبه ولى خب مايكروسافت آفيس سريعتر ُ راحت تره كار باهاش!
فرزانه ج کاربر فعال ارسالها 64 امتیاز 171 نام مرکز سمپاد دبیـرسـتان فرزانـگان 1 شهر تـهران 2012/6/25 #196 پاسخ : عکس بچگی کاربران اینـم مـن ... مـن یـکّم بـزرگتـر ... مـن ُ خـواهـرم [ سـمت ِ چـپ منـم ]
Neg@r کاربر حرفهای ارسالها 461 امتیاز 1,610 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر مشهد رشته دانشگاه دارو ســازی 2012/7/4 #197 پاسخ : عکس بچگی کاربران پارک ملت ( سه سال و سه ماه و 2 هفته ) ! دقیــــق پارک ملت ( یه هفته بعد ) ( سه سال و سه ماه و 3 هفته ) خیـــلی دقیق از همون بچگی تا کسی سرم داد نمیزد تلفنو قطع نمیکردم مگه اینکه بسوزه حتی توی خونه ی مامان بزرگ
پاسخ : عکس بچگی کاربران پارک ملت ( سه سال و سه ماه و 2 هفته ) ! دقیــــق پارک ملت ( یه هفته بعد ) ( سه سال و سه ماه و 3 هفته ) خیـــلی دقیق از همون بچگی تا کسی سرم داد نمیزد تلفنو قطع نمیکردم مگه اینکه بسوزه حتی توی خونه ی مامان بزرگ
zeynab75 کاربر فوقحرفهای ارسالها 776 امتیاز 5,339 شهر قوچان دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2012/7/6 #198 پاسخ : عکس بچگی کاربران کیفیت شلوارمو دقت کنید از همونایی که یه مدته مد شده!!!!! دستامو داشته باشین!آخه همیشه لباس آستین کوتاه میپوشیدم همیشه هم بیرون بودم تو حیاط البته!!! از همون بچگی همیشه نیشم باز بوده
پاسخ : عکس بچگی کاربران کیفیت شلوارمو دقت کنید از همونایی که یه مدته مد شده!!!!! دستامو داشته باشین!آخه همیشه لباس آستین کوتاه میپوشیدم همیشه هم بیرون بودم تو حیاط البته!!! از همون بچگی همیشه نیشم باز بوده
persianboy1373 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 472 امتیاز 1,312 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 دانشگاه دانشگاه تهران - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی رشته دانشگاه مهندسی نقشه برداری- سیستم های اطلاعات مکانی GIS 2012/7/6 #199 پاسخ : عکس بچگی کاربران
smart girl کاربر فوقحرفهای ارسالها 839 امتیاز 2,034 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسفراین مدال المپیاد المپیاد ادبی دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/7/6 #200 پاسخ : عکس بچگی کاربران اهم... ما وایسادیم تا اسکنرمون دُرُس شه بعد( ) : چل روزگی... کچلی چی میگه؟ 1-2 سالگی... بچه بودم فک میکردم این عکس یکی دیگس که پسره اینجا سه ساله بودم.... تپلی موج میزنه بخدا! 4-5 سالگی ... اخم! تو حیاط مهد کودک!
پاسخ : عکس بچگی کاربران اهم... ما وایسادیم تا اسکنرمون دُرُس شه بعد( ) : چل روزگی... کچلی چی میگه؟ 1-2 سالگی... بچه بودم فک میکردم این عکس یکی دیگس که پسره اینجا سه ساله بودم.... تپلی موج میزنه بخدا! 4-5 سالگی ... اخم! تو حیاط مهد کودک!