• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کافی سمپاد (خاطرات گذشته فارغ التحصیلان)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sajed
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کافی سمپاد (خاطرات گذشته فارغ التحصیلان)

خیلی خاطره دارم زودم هست که یادش به خیر بگم یه دونه بگم بقیه اش باشه واسه یه تاپیک دیگه

اول دبیرستان که بودیم یه بار منقل اوردیم یکی زغال اورد من سبزی اوردم جوجه کباب پختیم تو حیاط مدرسه مون دودش بلند شده بود چشم چشم نمی دید یادش به خیر واقعا...

خاطرات شما ها رو که می خونم خاطره های خودم تازه می شه
واقعا من تو محیط هایی که بودم چه راهنمایی چه دبیرستان و چه دانشگاه بچه هاش از هیچ کار محیرالعقولی نمیگذرن

این مزبوط یه راهنمایی هست ما فیلم می اوردیم و معلم کلاس زبان پخش می کرد بعد
یه بار یه نفر فیلم اسپانیایی اورده بود
بعضی فیلم ها مورد داشت بعد استاد رد می کرد بعد یه دفعه استاد از دهنش پرید گفت خش داره سی دی بعد از اون موقع به بعد هر وفت صحنه عوض می کرد همه می گفتیم اه اینم که خش داره
یه بارم من فیلم بردم و بعد معمولا فیلم ها چک می شد خش نداشته باشه اما من فیلم برده بودم و استاد هم یه اپسیلون فکر نمی کرد فیلم منم خش داشته باشه البته فیلم منم خش نداشت به اون صورت
آقا همه داشتیم فیلم نگاه می کردیم یه دفعه تو یه صحنه رزمی طرف هرچی می زد به حریفش اون دردش نمی گرفت بعد یه دفعه مشت زد تو یه جای حساس طرف و حریف رو بالاخره ناکار کرد
اقا این صحنه که رسید کلاس و استاد مردن از خمده و البته من یکم خجالت کشیدم و دیگه هم فیلم نبردم

من چرا هر چی فکر میکنم دیگه هیچی یادم نمیاد :o

عاغا کلاس ما تو کل مدرسه تک بود در شری و شلوغی :x
خو از خاطرات بگم
زنگ تفرح که میخورد تا معلم بیاد یکی میزد بقیه کردی میرقصیدیم :-"
کلاس سوم بودیم یه معلم زبان بیخیالی داشتیم با دوستان مینشستیم اخر کلاس پفک میخوردیم
امسال جشن فارغ التحصیلی گرفتیم کل مدرسه ما کل کلاسا دوربین مخفی داره بجز کلاس زمین رفتیم اونجا لپ تاپ اورده بودیم خلاصه اهنگ رو زدیم داشتیم میرقصیدیم که یهو مدیر در جلوی در ظاهر شد
کلاس اول بودیم دستگیره در مون خراب بود زدیم خراب ترش کردیم 2 زنگ پشت سرهم زبان رفت
یکبار الکی داد زدیم موش امتحان شیمی فسق شد
یکبار یکی از دوستان انفولانزا گرفته بود ما ترس از انفولانزا را بهانه کرده کل مدرسه تعطیل شد

Back
بالا