منم اولین فعالیتام تقربیا سوتی بود

از چند سال پیش داشتم میگشتم ک ی مجمعی از سمپادیا پیدا کنم ولی نمیدونم چرا اینجارو پیدا نکردم بعد از عید ۹۸ بود ک اینجا رو پیدا کردم و خیلی ذوق کردم و با ذوق و شوق به Shkf.tv معرفی کردم

ولی تو تابستون بود ک اکانت ساختم و دنبال این بودم ک واس انتخاب رشته دانشگاه مشاوره بگیرم و ب عنوان ی
تازه وارد ک خیلیا بیزارن ی تاپیک زدم درباره رشته بیوتک ک کسی پستی توش نذاشت#

در واقع با قوانین سایت آشنا نبودم ک همینجور هِرتَکی نباید تاپیک زد و...

(فعالیتمو ب طور رسمی با زدن ی تاپیک آغاز کردم

)
تاپیک قوانین هم چند هفته پیشا واس اولین بار و البته کامل خوندم

اولین گفتگو ک همون گفتگو با مدیران بود ولی بعد اون ی گفتگو با محدثه بود درباره رشته بیوتک

(کلن تو فاز رشته بیوتک بودم)
اولین پ.خ تو بانگ هم لینک پادکست انتخاب رشته بود که karen.m فرستاد برام بعد ی بانگ درمورد جوین شدن تو نشریه از A M I N بعد اون مثل تقریبا همه با عاطفه بود:* ک خوشامد گفت و با هم درباره بندرعباس و دوقلو بودن من و Shkf.tv صحبت کردیم

اولین پستم هم تو تاپیک انتخاب رشته گروه تجربی بود باز هم درباره بیوتک

:eek: بعد اون یک اسپم بود در تاپیک خاطرات سوتی ها ک خودش سوتی بود

و با تعدادی دیسلایک مواجه شد.(باز هم ناآگاهی از قوانین اسپم ندادن در تاپیکها:-s)
و سوتی دیگه م این بود ک مدت ها درگیر بودم ک کی این سایتو فرومو راه انداخته و تو تاپیک سوالات تصادفی هم اینو پرسیدم

در واقع بنیانگذار کبیر سمپادیا رو نمیشناختم

ops: ولی کم کم فهمیدم و اون پست ننگین رو هم پاک کردم

یکی از مهمترین دغدغههای روزای اولم هم این بود ک وضعیت و بانگ و امضا و دباره من و عنوان سفارشی و... چی هستن و چ فرقی دارن ک مدیران گرامی ِ وقت کمکم کردن

از جمله ابهاماتم هم این بود ک پ.خ و ح.ب و پ.ن و... چین ک کم کم متوجه شدم

و اینک از همون روزهای اول خیلی بدنبال پیدا کردن شهرکردی ها و شناختنشون بودم ک چند نفر پیدا کردم ولی متاسفانه از همکلاسی هام کسی نیست

اون اولا واس لایک خوردن خیلی ذوق میکردم

و واس دیس گرفتن ناراحت میشدم و اون نمودار پایین پروفایلمو نگا میکردم ک نکنه اون خط قرمزه بزرگ بشه

اولین بار هم ک ی نفر دنبالم کرد خیلی خوشحال شدم

(در این مورد هنوزم همینجورم

)
در کل از همون اول تا حالا اینجا و اعضارو خیلی زیاد دوست دارم