-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,257 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/8/11 #41 پاسخ : اختراع کلمات جدید مـن بـه مـورچـه میگـم مـوریـچ
M.Y.B.Q کاربر نیمهحرفهای ارسالها 191 امتیاز 1,294 نام مرکز سمپاد فرزانگان4d شهر تهران مدال المپیاد نپرس!!!! دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه دندون پزشكي:* 2013/8/11 #42 پاسخ : اختراع کلمات جدید يه بار يه معلمي داشته درس ياد ميداده خيلي اتصال كوتاه ميگفته.. بعدا ميگن اتي كوتاه بعدنش ميگن اتي كوتي.... مثلا تو سوالاي اتي كوتي.... به كسيمكه خود خواه وفكنه خيلي باحاله پسر باشه:خودشيفته فراهاني دختر : زيباي بيدار.... يا خود داف پندار
پاسخ : اختراع کلمات جدید يه بار يه معلمي داشته درس ياد ميداده خيلي اتصال كوتاه ميگفته.. بعدا ميگن اتي كوتاه بعدنش ميگن اتي كوتي.... مثلا تو سوالاي اتي كوتي.... به كسيمكه خود خواه وفكنه خيلي باحاله پسر باشه:خودشيفته فراهاني دختر : زيباي بيدار.... يا خود داف پندار
arvin.a کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 956 امتیاز 10,949 نام مرکز سمپاد علامه حلی 7 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه خواجه نصیر رشته دانشگاه عمران 2013/8/12 #43 پاسخ : اختراع کلمات جدید ما به یکی از رفقا که فامیلیش ده محسنی بود میگفتیم دمو
Liese کاربر. ارسالها 924 امتیاز 4,789 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 0 2013/8/12 #44 پاسخ : اختراع کلمات جدید دوستم اسمش نرجس بهش میگیم:نری
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,257 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/8/12 #45 پاسخ : اختراع کلمات جدید به نقل از فِلــــے❦ : دوستم اسمش نرجس بهش میگیم:نری کلیک کنید تا باز شود... م-ن توے ایـن کـار مهـارت خـاصـے دارم تـرنم:: تـر تـر بـاران::بـاری بقـیش یـادم اومـد میگـم
پاسخ : اختراع کلمات جدید به نقل از فِلــــے❦ : دوستم اسمش نرجس بهش میگیم:نری کلیک کنید تا باز شود... م-ن توے ایـن کـار مهـارت خـاصـے دارم تـرنم:: تـر تـر بـاران::بـاری بقـیش یـادم اومـد میگـم
Folle fille کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 36 نام مرکز سمپاد Farz شهر Shiraz / Sf 2013/8/14 #46 پاسخ : اختراع کلمات جدید دوستم فاميليش عباسي بود بهش ميگفتيم عباسقلي !! بعد مخفف شد شد=> عُسقُل ! بر وزن اُسكُل !
پاسخ : اختراع کلمات جدید دوستم فاميليش عباسي بود بهش ميگفتيم عباسقلي !! بعد مخفف شد شد=> عُسقُل ! بر وزن اُسكُل !
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,257 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/8/14 #47 پاسخ : اختراع کلمات جدید دوستـم اسمـش هـیوا بـود بـه مـرور زمـان شـد هیـوے بعـدشم شـد کـیوے
كياناز کاربر فوقحرفهای ارسالها 719 امتیاز 3,455 نام مرکز سمپاد فرزانگـان ۱ شهر اصفهـان سال فارغ التحصیلی 96 2013/8/14 #48 پاسخ : اختراع کلمات جدید یه معاونی داشتیم فامیلشون فیروزان بود، بعد این هروقت میومد از شدّتِ نحسی برقا میپرید بنابراین فیوز صدا میشد/میشه. :دد فامیلِ خودم ـَم نرهای ـه، دوستان لطف دارن نردهای صدام میکنن. یکی دوستام ـَم فامیلش سلیمانی ـه، سُلپَری صداش میزنیم. :دد
پاسخ : اختراع کلمات جدید یه معاونی داشتیم فامیلشون فیروزان بود، بعد این هروقت میومد از شدّتِ نحسی برقا میپرید بنابراین فیوز صدا میشد/میشه. :دد فامیلِ خودم ـَم نرهای ـه، دوستان لطف دارن نردهای صدام میکنن. یکی دوستام ـَم فامیلش سلیمانی ـه، سُلپَری صداش میزنیم. :دد
sheitoon کاربر نیمهحرفهای ارسالها 217 امتیاز 863 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر rafsanjan دانشگاه ایران رشته دانشگاه ارتوپدی فنی 2013/8/14 #49 پاسخ : اختراع کلمات جدید یکی از فامیلامون فامیلش سیستانیه بعد خوار بردار من بچه که بودن بهش میگفتن اقای سی سانتی اتفاقا بنده خدا قدشم کوتاه بود
پاسخ : اختراع کلمات جدید یکی از فامیلامون فامیلش سیستانیه بعد خوار بردار من بچه که بودن بهش میگفتن اقای سی سانتی اتفاقا بنده خدا قدشم کوتاه بود
آیدا :) کاربر فوقحرفهای ارسالها 858 امتیاز 2,640 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا(ع) شهر لاهیجان 2013/8/17 #50 پاسخ : اختراع کلمات جدید دوستم اسمش نارگله ! بعد بچه ها صداش می کنند نارگیل!