• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری(رشته ریاضی-آقای جهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin faqih
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
.

سلام! ;D
ببخشید شما برای تابستان پیش رو خوندید؟ پایه چی ؟ دوم یا سوم؟!
میشه یه توضیح کلی و مختصر بدید!
ممنون
:)

پاسخ : صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری(رشته ریاضی-آقا

به نقل از N!ma :
سلام! ;D
ببخشید شما برای تابستان پیش رو خوندید؟ پایه چی ؟ دوم یا سوم؟!
میشه یه توضیح کلی و مختصر بدید!
ممنون
:)
سلام ! :دی
تابستون فقط پایه خوندم
پیش رو کاری نداشتم
وقتی قراره سال چهارم استاد، پیش رو درس بده ، مرض ندارم که بشینم جلو جلو بخونم
در کل به نظر من تابستون بهترین زمان برای تقویت پایه ـست .
الکی با خوندن پیش ، حرومش نکنید به نظر من .
سعی کنید پایه رو خفن بخونید !
موفق باشید :دی

تاثیر ضریب هوشی

با سلام و عرض تبریک
آیا شما به هوش یک دانش آموز در پیشرفت های درسیش اعتقاد دارین؟ (خداییش راستشو بگین ) من خودم سال سوم هستم و خیلی می خونم ولی نمی تونم از بعضیا جلو بزنم! مخصوصا توی آزمونای قلم چی. ولی واقعا افسرده می شم وقتی می بینم بعضیا با کمتر خوندن تراز های خیلی بهتر از من کسب می کنن. بابا یکی دوتا هم نیستند که! تورو خدا راهنماییم کنین. [-o<

سلااااامممم ;D
خوبین؟
به سوال فنی ;D
این که شما همه تستای سراسری و ازادو میزدین یا 10 سال اخیر؟؟
بعد تستای کتاباتونو چند قسمت میکردین و هر قسمت و یه وقت میزدین یا نه همه رو یه جا میزدین؟؟واسه مرور چه تستایی میزدین؟
مممنوننن ;D

• لایک
امتیازات: N!ma

به نقل از sohrabhosein :
با سلام و عرض تبریک
آیا شما به هوش یک دانش آموز در پیشرفت های درسیش اعتقاد دارین؟ (خداییش راستشو بگین ) من خودم سال سوم هستم و خیلی می خونم ولی نمی تونم از بعضیا جلو بزنم! مخصوصا توی آزمونای قلم چی. ولی واقعا افسرده می شم وقتی می بینم بعضیا با کمتر خوندن تراز های خیلی بهتر از من کسب می کنن. بابا یکی دوتا هم نیستند که! تورو خدا راهنماییم کنین. [-o<
سلام . ممنون . :دی

راستشو بگم ؟ ! :دی
ببین به نظر من همه با هوشن ! یکی هوشش توی موسیقیه یکی ریاضی ، یکی منطق ، یکی روابط اجتماعی ، و ....
هر کس بالاخره توی یک یا چند زمینه با هوشه !
بعضیا توی درس و اینا با هوشن !
خب اونا برای رسیدن به فلان تراز باید یه مقداری بخونن . کسی که هوشش توی درس خوندن کمتره ، باید بیشتر از اونا بخونه تا به اون تراز برسه .
ولی نکته ی مهم اینه که میتونه به اونا برسه !

من مطمئنم که تو هوشه لازم رو برای درس خوندن داری !
" مطمئنا " روش درس خوندنته که باعث شده رسیدن به اونا مشکل باشه . نه کم هوش بودنت .
چون 100% باهوشی توی درس که اومدی سمپاد :دی
پس :
1.سعی کن روش درست درس خوندن رو توی هر درس رعایت کنی
2.بهترین منابع رو انتخاب کن
3.از زمانت تمام استفاده رو ببر و نذار زمانت هدر بره ! (خوب بخون ! زیاد بخون ! یه ساله دیگه ! می ارزه !)
4.یه ذره به خودت اعتماد به سقف داشته باش ! تو باهوش نباشی کی باشه ؟! :دی
5.با هدف درس بخون ! اسم دانشگاه و رشته ی مورد علاقت رو بچسبون به دیوار و هی بهش نگاه کن و بگو که میتونی ! :دی

قول میدم بعد از کنکور همون جایی که دوس داری قبول میشی ! شک نکن ! :دی

به نقل از fereshteh :
سلااااامممم ;D
خوبین؟
به سوال فنی ;D
این که شما همه تستای سراسری و ازادو میزدین یا 10 سال اخیر؟؟
بعد تستای کتاباتونو چند قسمت میکردین و هر قسمت و یه وقت میزدین یا نه همه رو یه جا میزدین؟؟واسه مرور چه تستایی میزدین؟
مممنوننن ;D

سلام . ممنون ! :دی
فنی ! :دی
اووووه ! مرض که ندارم برم تستای اهل دوغ رو بزنم . سال 63 رو کی میره بزنه !؟ :دی !
مطمئنا جدیدا رو میزدم . همون 10 12 سال اخیر !

اول یه ذره تست به عنوان تست اموزشی میزدم . معمولا کتابا داخل خود متن کتاب این تستا رو دارن . به عنوان مثال تست آووردن . اونا به عنوان تست آموزشی .

بعدشم تستای سراسری رو میزدم . اگر کم بودن سریع تمومشون میکردم .
اگر هم زیاد بودن ، مثلا دینامیک و حرکت و ... توی چند سری میزدم . هر روز یه مقداریشون رو !

در حین تست زدن تستایی که بلد نبودم + تستای حاوی نکات قشنگ + تستای خیلی سخته سراسری رو علامت میزدم که بعدا مرور کنم .
یعنی تقریبا 10 تا 25 درصد تستا علامت میخوردن .
(یه چیزی یواشکی بگم کسی نشنوه ! :دی هیچ کدوم از تستای علامت دارو مرور نکردم ! حسّش نبود ! :)) )

:دی

ایوللل :))
من به این نتیچه رسیدم که پس هوشه شا خیلی تو درس بوده دیشب با یکی از بچه هایی که الان دکترا مکانیک شریفه(البته از لیسانس بود ;D)حرف میزدم میگفت ادبیاتو بیش از 30 دور کزدهههههه ;D ;D :o :o ;D
بعد با حسابی که کزدیم یه 6 باریم درسای اختصاصی خونده بووود ;D

ببخشید شما برا ادبیات اولویت اولتون محوری بود یا درسی که دبیر میداد؟ ینی اگه جایی با هم تضاد داشتن کدومو یاد میگرفتید؟

به نقل از Barium :
ببخشید شما برا ادبیات اولویت اولتون محوری بود یا درسی که دبیر میداد؟ ینی اگه جایی با هم تضاد داشتن کدومو یاد میگرفتید؟
محوری منظورت گاج سبز ـه دیگه ؟!

من کلا برای ادبیات گاج سبز میخوندم و کاری نداشتم دبیر چی میگه :دی !

ولی خب حرفای استادمون هم خوب بود ! اکثرا همونایی بود که گاج گفته بود . ولی خیلی جاها هم تضاد داشت !

اونجاها من ترجیح میدادم گاجو در نظر بگیرم .

ولی خیلی هم اهمیت نداره این جور تضاد ها !

اصلا کنکور قرار نیست سوالی بیاد که از اون تضاد ها باشه .

اکثرا تضاد ها توی آرایه و ایناست .

که توی کنکور ، ابیات جدید میدن .

استاد سال دوم هم که خودش میگفت برید گاج بخونید ! (دکتر اسماعیلی! فکر کنم بشناسیش!) :))

آخه دبیرمون نصف زنگ داشت میگفت غلطای گاج زیاده! بهش اکتفا نکنید و ... . منم یکم دودل شده بودم ولی الان خیالم راحت شد!

..

سلام ;D (اومدم صندلی داغ ;D )
راستش می خوام یه کار خفن کنم نظرتو می خاوم بدونم اولش بگم که من نه شریف می خوام نه تهران و امیر کبیرو اینا .... همین تبریز و زنجان و اینا کلفیه ;D من اینجا لیسته حذفیاتی که در نظر دارم( و خیلی کمه ;D ) رو مینویسم شما نظر بده :
شیمی: شیمی3 و پیش 2 حذف (شاید محلول رو بخونم) با این حساب از کل شیمی می مونه 45 درصد 30 درصد بسسه ;D
فیزیک: حرکت در دو بعد و دینامیک حذف
ریاضی: هندسه پایه و تحلیلی و گسسته و جبر حذف
ادبیات: زبان فارسی و املا حذف
عربی: فقط ترجمه و منصوبات می خونم
زبان: حذف نکردم ولی رو ریدینگ و کلوز حسابی باز نکردم ولی می خونم
دینی: در حد 100 می خونم ;D
فکر کنم یه چی حدود 4000 تا 8000 بیارم درسته؟ ممنون مهندس :x(البته اینایی که حذف نکردم عالییییییییییی میخونم ...یعنی یه وضیاااا)

• لایک
امتیازات: N!ma
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا