پاسخ : صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری(رشته ریاضی-آقا
به نقل از sohrabhosein :
با سلام و عرض تبریک
آیا شما به هوش یک دانش آموز در پیشرفت های درسیش اعتقاد دارین؟ (خداییش راستشو بگین ) من خودم سال سوم هستم و خیلی می خونم ولی نمی تونم از بعضیا جلو بزنم! مخصوصا توی آزمونای قلم چی. ولی واقعا افسرده می شم وقتی می بینم بعضیا با کمتر خوندن تراز های خیلی بهتر از من کسب می کنن. بابا یکی دوتا هم نیستند که! تورو خدا راهنماییم کنین.
سلام . ممنون .
راستشو بگم ؟ !
ببین به نظر من همه با هوشن ! یکی هوشش توی موسیقیه یکی ریاضی ، یکی منطق ، یکی روابط اجتماعی ، و ....
هر کس بالاخره توی یک یا چند زمینه با هوشه !
بعضیا توی درس و اینا با هوشن !
خب اونا برای رسیدن به فلان تراز باید یه مقداری بخونن . کسی که هوشش توی درس خوندن کمتره ، باید بیشتر از اونا بخونه تا به اون تراز برسه .
ولی نکته ی مهم اینه که میتونه به اونا برسه !
من مطمئنم که تو هوشه لازم رو برای درس خوندن داری !
" مطمئنا " روش درس خوندنته که باعث شده رسیدن به اونا مشکل باشه . نه کم هوش بودنت .
چون 100% باهوشی توی درس که اومدی سمپاد

پس :
1.سعی کن روش درست درس خوندن رو توی هر درس رعایت کنی
2.بهترین منابع رو انتخاب کن
3.از زمانت تمام استفاده رو ببر و نذار زمانت هدر بره ! (خوب بخون ! زیاد بخون ! یه ساله دیگه ! می ارزه !)
4.یه ذره به خودت اعتماد به سقف داشته باش ! تو باهوش نباشی کی باشه ؟!
5.با هدف درس بخون ! اسم دانشگاه و رشته ی مورد علاقت رو بچسبون به دیوار و هی بهش نگاه کن و بگو که میتونی !
قول میدم بعد از کنکور همون جایی که دوس داری قبول میشی ! شک نکن !
به نقل از fereshteh :
سلااااامممم

خوبین؟
به سوال فنی

این که شما همه تستای سراسری و ازادو میزدین یا 10 سال اخیر؟؟
بعد تستای کتاباتونو چند قسمت میکردین و هر قسمت و یه وقت میزدین یا نه همه رو یه جا میزدین؟؟واسه مرور چه تستایی میزدین؟
مممنوننن
سلام . ممنون !

فنی !

اووووه ! مرض که ندارم برم تستای اهل دوغ رو بزنم . سال 63 رو کی میره بزنه !؟

!
مطمئنا جدیدا رو میزدم . همون 10 12 سال اخیر !
اول یه ذره تست به عنوان تست اموزشی میزدم . معمولا کتابا داخل خود متن کتاب این تستا رو دارن . به عنوان مثال تست آووردن . اونا به عنوان تست آموزشی .
بعدشم تستای سراسری رو میزدم . اگر کم بودن سریع تمومشون میکردم .
اگر هم زیاد بودن ، مثلا دینامیک و حرکت و ... توی چند سری میزدم . هر روز یه مقداریشون رو !
در حین تست زدن تستایی که بلد نبودم + تستای حاوی نکات قشنگ + تستای خیلی سخته سراسری رو علامت میزدم که بعدا مرور کنم .
یعنی تقریبا 10 تا 25 درصد تستا علامت میخوردن .
(یه چیزی یواشکی بگم کسی نشنوه !
هیچ کدوم از تستای علامت دارو مرور نکردم ! حسّش نبود !
)