SANA.P
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- یــــــــزد
- مدال المپیاد
- مدال نقره المپیاد نانو تکنولوژی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- دکتری پیوسته بیوتکنولوژی
پاسخ
دینی هم من اول کتابو آیه ها رو معنی هاشوو... میخوندم بعدشم میرفتم درسنامه گاج طوسی میخوندم بعدشم تست میزدم...یکم زیادی فراره...باید تست زیاد بزنی..ی کلمه خاص تو هر آیه پیدا کن که تو ذهنت بمونه ...در مورد متن درس هم سعی کن به دید ی درس بهش نگاه نکن...بخون که بفهمی چی میگه...
مرسی \/
موفق باشی
زیست رو اول خوب از روی کتاب میخوندم بعد میرفتم سراغ درسنامه کتاب تست ها (خیلی سبز میزدم) بعدش هم تست میزدم...منبع مطالعاتی اصلیت کتابه ..روش وقت زیادی بذار...من کلا وقت کم گذاشتم واسه زیست و ضربشم خوردم درسنامه هم بخون بعد خوندن کتاب که نکاتش فیکس بشه...سعی کن تست های آزمون هایی هم که میدی رو تحلیل کنی همچنین آزمون های غیرحضوری..چون تو سوال های آزمون ها بیشتر سوالایی هست که آدم بی دقتی میکنه...با تمرین ایشالله حل میشه...تحلیل آزمون یادت نره :)به نقل از ✗Freedom✗ :کلن زیستو چجور میخوندی ؟
من کتابو میخونم بعد دو روز بعد تستهای اون فصلو میزنم . خط به خط .
از اول سال هم 4 5 بار رفتم از اول دور زدم , خیلی سبز یه بار تخته سیاه هم دو بار تستهاشو زدم با جزوه معلم زیستم
دیگه اینکه مشکلهایی که دارم تو تستها و نکته ها و مطالب تکمیلی رو مینویسم تو همون فصله تو کتابم
اما یه مشکل اینه که خیلی بی دقتیهای الکی میکنم تو زیست !
هر چی میخونم بازم حس میکنم کمه
من چیکار کنم ؟
یه سوال دیگه , دینیو باید چطور خوند ؟
× اسمت قشنگه !
دینی هم من اول کتابو آیه ها رو معنی هاشوو... میخوندم بعدشم میرفتم درسنامه گاج طوسی میخوندم بعدشم تست میزدم...یکم زیادی فراره...باید تست زیاد بزنی..ی کلمه خاص تو هر آیه پیدا کن که تو ذهنت بمونه ...در مورد متن درس هم سعی کن به دید ی درس بهش نگاه نکن...بخون که بفهمی چی میگه...
مرسی \/
موفق باشی