موفقیت در المپیاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع robo.poor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

فکر میکنید موفقیت در المپیاد فیزیک به کدام یک بیشتر بستگی دارد؟

• کتاب

رای‌ها: 1 0.9%
  • معلم

رای‌ها: 17 15.9%
  • خود فرد

رای‌ها: 84 78.5%
  • محیط

رای‌ها: 5 4.7%

• رای‌دهندگان
    107
پاسخ : موفقیت در المپیاد

من به هیچ وجه به کلاس و اینا اعتقادی ندارم!
یعنی کسی که بتونه و بخواد بخونه میخونه!
تهش اینه که به مشکل میرسه که میتونه بپرسه!

به نقل از 10^2 :
برو بچ قراره من برم کلاس و اینا از مهر بعد یک آدم خفنی هس ک برنز جهانی داره و یکی هس ک طلای کشوری...دوستام گفتن ک جهانیا خ سطحشون بالائه و خ سخت درس میدن به خاطر همین الان موندم کدوم کلاسو برم...میشه از تجربیاتتون بگین؟
با عرض سلام ببینین کسی که جهانی رفته تجربش بالاتر و طبیعتا بعضی جاها بیشتر میتونه کمک کنه ولی به نظر من تو سطح دوره 40 و پایین تر خیلی تفاوتی نمی تونن داشته باشن و باید ببینین کدوم تو انتقال تجربه قوی تره!
به نقل از AliEBR :
من به هیچ وجه به کلاس و اینا اعتقادی ندارم!
یعنی کسی که بتونه و بخواد بخونه میخونه!
تهش اینه که به مشکل میرسه که میتونه بپرسه!
با وجودتمام احترام باید بگم اعتقاد اشتباهی داریو باید تو تغییر ایجاد کنی چون یه دانش آموز نمی تونه به تنهایی موفق بشه.

100% موافقم یه فرد نمیتونه تنهایی به جایی برسه
ولی من گفتم با کلاس مخالفم!
نگفتم با گرفتن تجربه و مشاوره گرفتن مخالفم
اینا خیلی فرق میکنن!

اتفاقا به نظر من یه کلاس سه چهار نفری و داشتن مشاور خیلی بهتره چون برای اومدن به سمپاد همچین جایی رفته بود و تا حالا هم حواسم نبود که این کلاسا هست

ما یه استاد داشتیم دانشگاهم درس میداد از حرفاش فکرکنم تو کارالمپیاد بود حتما تابستون دیگه میرم سراغش

اگه کسی می خواد بره موسسه ی آموزشی،(خبرگان)بنظر من خیلی خوبه با اینکه زیاد مشهور نیست

نه باو این جور جاها نرین...اول به اسم معلمی ک طلا داره و فلان و اینا ثبت نام میکنن و بعد معلوم میشه استاده هیچی نداشته....بهتره آی دی استادا رو داشته باشین یا پیدا کنین و بعد خودتون باهاشون حرف بزنین...هر وقت همه چی ok شد یا با مدرسه هماهنگ کنین و یا خودتون خصوصی برین کلاساشون...اینجوری خ بهتره...

بچه ها یه موسسه هست تهران اسمش باشگاه المپیاد طلایی هاست، کلی مدال دار توش هست و تقریبا هر سوالی داشته باشین میتونین ازشون بپرسین، شماره شونو میزارم شاید به دردتون بخوره
02188960547

بچه ها یه موسسه هست تهران اسمش باشگاه المپیاد طلایی هاست، کلی مدال دار توش هست و تقریبا هر سوالی داشته باشین میتونین ازشون بپرسین، شماره شونو میزارم شاید به دردتون بخوره
02188960547
قیمتاش خیلی نجومییه!

میدونم خیلی از زمان تاپیک گذشته اما قطعا محیط و خو فرد.

Back
بالا