به نقل از tezar :ینی چی فرز ۶ دوره اول ایا؟
ببخشید یهو اومدمبه نقل از F@|-|!mEh :ششم ، هفتم ، هشتم
ما که دور دومیم میشیم نهم ، دهم ، یازدهم بعدا ، یعنی دوم و سوم و چهارم دبیرستان الان
به نقل از مُشک :ببخشید یهو اومدم
فک کنم اینجوری باشه
دوره اول: 7 و 8 ام
دوره دوم: 10 و 11 و 12 و پیش دانشگاهی
بعد که این هشتما اومدن پیش میشه:
اول: 7 و 8 و 9
دوم: 10و11و12
اینو تو فهمیدی به ما هم بگو !به نقل از tezar :عاغا دستو پنجتون درد نکنه منو اگاه کردین پس فردا یجا یکی میگف ما نمیدونستیم چیه خیلی خیط بازی بود.با تشکر:دی حالا سوال بعدی اینه ک چ مسخره بازی ایه هعی اسم این دوره ها رو عوض میکنن؟:///
خب من فرزانگان سه ام...از چه لحاظ میخوای بدونی چطوره؟به نقل از آرینـآ :سلام من الان دبیرستان فرزانگان 2 هستم ولی به یه سری دلایلی میخوام انتقالی بگیرم
نظرم رو فرزانگان 3 یا 7 هست دوستانی که تو یکی از اینا تحصیل میکنن
مدرسشون چطوره (دوره دوم)؟
از لحاظ برنامه واسه المپیاد و اینکه معلمانش چطورن؟؟؟؟؟خب من فرزانگان سه ام...از چه لحاظ میخوای بدونی چطوره؟
خب مدرسه ما کلا خیلی جمعیت کمی داره و افراد کمی هم طرف المپیاد میرنبه نقل از آرینـآ :از لحاظ برنامه واسه المپیاد و اینکه معلمانش چطورن؟؟؟؟؟
برنامه واسه المپیاد که خوب ــه،معلم های خوبی داریم برای المپیاد.به نقل از آرینـآ :از لحاظ برنامه واسه المپیاد و اینکه معلمانش چطورن؟؟؟؟؟
من اونجاالمپیاد میخوندمبه نقل از آرینـآ :از لحاظ برنامه واسه المپیاد و اینکه معلمانش چطورن؟؟؟؟؟
سلامبه نقل از ...Nike... :سلام
بچه ها من دخترخالم امسال اوله سال آینده میاد تهران میخواستم یه راهنمایی بگیرم از شما به نظرتون به ترتیب اولویت کدوم شعبه ها رو بزنه؟
و اون بیشتر داره رو المپیاد زیست کار میکنه و دوست داره مدرسه ای که میره از این لحاظ ok باشه
بیاین از مدرسه هاتون بگین و اینکه مدرستون مشاور المپیاد زیست داره؟ اگه داره بگین کی هستن مشاورتون؟