• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فرزانگان تهران[٣-٤-٥-٦-٧]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع setipink
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرزانگان تهران[2-3-4-6-7]

واي!امروز که رفتیم مدرسه دیدیم بچه های سوم تجربی 40 نفرند!بعدشم چون امسال صد نفر دیگه اضافه شدم ما سوما مجبوریم رو صندلی تکی بشینیم!!!فکر کنین 40 نفر تو تقریبا کوچیکترین کلاس مدرسه چی میشه!به خدا امروز دیگه همه داشتیم از تنگی نفس میمردیم,نمیدونم چرا همه فقط زورشون به ما میرسه... :(

به نقل از Toobiii :
واي!امروز که رفتیم مدرسه دیدیم بچه های سوم تجربی 40 نفرند!بعدشم چون امسال صد نفر دیگه اضافه شدم ما سوما مجبوریم رو صندلی تکی بشینیم!!!فکر کنین 40 نفر تو تقریبا کوچیکترین کلاس مدرسه چی میشه!به خدا امروز دیگه همه داشتیم از تنگی نفس میمردیم,نمیدونم چرا همه فقط زورشون به ما میرسه... :(

آره ! معلم دین و زندگیمون (ح. ) وقتی گف چل نفرین همه در حالت ِ : اُ ثابت موندن !! ;D

دو تا بیست نفره فک کنم خیلی عاقلانه تر بود !

به نقل از افـــرا ! :
آره ! معلم دین و زندگیمون (ح. ) وقتی گف چل نفرین همه در حالت ِ : اُ ثابت موندن !! ;D

دو تا بیست نفره فک کنم خیلی عاقلانه تر بود !

نمیشه دو تا کلاس کنن! چون سوم ها میشن 4 تا کلاس, معلم کم میاد. 8-} پارسال اینقدر زیاد نبودن, نمی دونم چی شد امسال یه عالمه از ریاضی ها تغییر رشته دادن!
کلاس ما تا هفته ی پیش 25 نفر بود, در صورتی که تجربی ها 32-3 نفر بودن!

امروز امدن کلاس ما رو عوض کنن بزارن دو تجربی سابق که الان خالی چون کلاس خودمون ساختمون بقلیش دارن می سازن یه چیز افتضاحی...بعد اقای کریمی لعنت :-&...گفتن من می خوام روزهای یکشنبه دوشنبه چهارشنبه زنگ دوما بیام تو این کلاس اینا باید برن کلاس خودشون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ماهم لج کردیم نرفتیم ;D

• لایک
امتیازات: nahid

به نقل از I dont know :
امروز امدن کلاس ما رو عوض کنن بزارن دو تجربی سابق که الان خالی چون کلاس خودمون ساختمون بقلیش دارن می سازن یه چیز افتضاحی...بعد اقای کریمی لعنت :-&...گفتن من می خوام روزهای یکشنبه دوشنبه چهارشنبه زنگ دوما بیام تو این کلاس اینا باید برن کلاس خودشون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ماهم لج کردیم نرفتیم ;D

فک کنم برای کلاس ِ ادغامی ِ اولا گفتن !! ( شاید البته ... چون 101 ُ 103 زنگ ریاضی میشن 40 نفر ! ...و اگه اشتباه نکنم همین روزایی که گفتی با ایشون کلاس دارن !)

کلاً کلاس ِ مارو هم کاری کردن که طرف ساختمونی که دارن میسازن نباشه !

باو این ساختمونه خیلی داغونه!!! اصلا توی اتاق پژوهش که میری سرسام میگیری! تصور کنید ما اونجا با آقای نصرتی جلسه میذاشتیم در مورد کارگاه.... :)) صدا به صدا نمیرسید. :))
بعدشم این کارگر ها از پنجره یه جوری زل میزدن توی اتاق پژوهش رو دید میزدن انگار چه اتفاق عجیبی داره میفته!! :))

منم هستم.امروز خانم زارع می گفت این کارگرا دارن درس گوش می کنن. 8-}کنکور تجربی امسال این کارگرا نفرات اول و دوم تجربی میشن. :))

• لایک

این پس زمینه خروس هم مکافاته جدیده! :)) :))

• لایک

به نقل از panther :
این پس زمینه خروس هم مکافاته جدیده! :)) :))

موسیقیه متنه! ;D نیمه ی پر لیوان رو نگاه کن ;)
به نقل از violet :
باو این ساختمونه خیلی داغونه!!!

برین خدا رو شکر کنین
ساختمونتون خیلی خوبه!(ببخشید من هنوز عادت نکردم :ساختمونمون :) )

اگه مدرسه ی پارسال ما رو می دیدین دیگه حرف نمی زدین
ساختمون مدرسه یه چیزی بود در حد آثار باستانی :))

جاشم که دیگه نگو!یه چیزی شبیه چاله میدون شما
میدونی که مدرسه ی ما توش بود محل تجمع کارگران ساختمانی جهت بازار یابی (!)بود :))
یه بار سر کلاس زیست بحث(گلاب به روتون) اسهال خونی شد دبیرمون گفت برین همین بقل یه ساندویچ بخورین به صورت تجربی درس رو یاد بگیرین :))

وقتی کسی آدرس می خواست یا آدرس اون مدرسه رو می دادیم یا چرت و پرت می گفتیم :)) ;D

نگو! ;D
موسیقی متن صدای آقای کریمیه....

Back
بالا