• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دوچرخه سواري دخترا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شاكسول
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون راجع به دوچرخه سواري دخترا چيه؟

• بله موافقم!

رای‌ها: 385 67.1%
  • خوبه ولي بستگي به فرهنگ جامعه داره!

رای‌ها: 126 22.0%
  • موافق نيستم!

رای‌ها: 26 4.5%
  • با توجه به فرهنگ جامعه موافق نيستم!

رای‌ها: 37 6.4%

• رای‌دهندگان
    574
  • Poll closed .
دادستان اصفهان به پلیس ابلاغ کرده هر خانومی دوچرخه سواری کنه مدارکش و دوچرخشو باید توقیف کنی. به استناد کدوم قانون؟ احتمالا منارجنبانش!
معلومه. منارجنبونش زیاد بجنه خراب میشه.

میری دانشگاه زمین سرباز بسکتبال و فوتبال مال پسراس . ی خوشی داشتیم دانشگاه ما گیر نمیده به حجاب که اونم ریدن توش .
دیگه فقط همین یه قلم خبر رو برای ی روزم کم داشتم که منزجر شم هم از خودم هم از این کثافت خونه که اونم تکمیل شد .
خدایا تو چی هستی یا چی میگن هستی که نمی فهمی ما هم عشق به شادی و خواندن و تفریح داریم ؟

اگه تو تهران و اصفهان و این شهرا دوچرخه سواری ممنوعه،پس شهر های ساحلی و کیش و قشم و .... یا جز ایران حساب نمیشن یا مثلا بزرگون نشستن پیش خودشون دودوتا چهارتا کردن دیدن آقایون تو شهرای دیگه میزان مقاومت و تقواشون بیشتره:|
دیگه کم مونده لخت بیان تو خیابون،ولی اونجا گشت ارشاد و منع قانونی نداره!!!!
ممنوعاش فقط به ما بدبختا رسید:|

اگه تو تهران و اصفهان و این شهرا دوچرخه سواری ممنوعه،پس شهر های ساحلی و کیش و قشم و .... یا جز ایران حساب نمیشن یا مثلا بزرگون نشستن پیش خودشون دودوتا چهارتا کردن دیدن آقایون تو شهرای دیگه میزان مقاومت و تقواشون بیشتره:|
دیگه کم مونده لخت بیان تو خیابون،ولی اونجا گشت ارشاد و منع قانونی نداره!!!!
ممنوعاش فقط به ما بدبختا رسید:|
تهران فکر کنم اوکی باشه فعلا.

دیگ دوچرخه سواری ممنوع شه من خودمو میکشم://////////

بی فرهنگی یه عده بیشعور شده باعث محدودیت یه سری باشعور
ب خاطر بیشعوری ی عده بیشعوره ک نشستن از خودشون مجلس شورای اسلامی این چیزا رو در اوردن که بیان گند بزنن ب زندگی ما :/

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
اگر قشم رفته باشید، از خیابون ها و معابرش کاملا مشخصه که برای عبور چیزهایی مثل ویلچیر، کالسکه، دوچرخه و.. بهینه سازی شده. یعنی شما هیچ سازه ی شهری رو نمی بینید مگر اینکه برای چنین وسایلی راهی برای عبور داشته باشه. مردم هم سالها هست که بدون مشکل خاصی دارن دوچرخه سواری میکنن و هیچکس هم با دوچرخه سواری دخترا مشکلی نداره!

اگر قشم رفته باشید، از خیابون ها و معابرش کاملا مشخصه که برای عبور چیزهایی مثل ویلچیر، کالسکه، دوچرخه و.. بهینه سازی شده. یعنی شما هیچ سازه ی شهری رو نمی بینید مگر اینکه برای چنین وسایلی راهی برای عبور داشته باشه. مردم هم سالها هست که بدون مشکل خاصی دارن دوچرخه سواری میکنن و هیچکس هم با دوچرخه سواری دخترا مشکلی نداره!
اگه قشم راه مخصوص داره ماعم یاد گرفتیم چجوری توی بزرگراه و خیابون بین ماشینا دوچرخه سواری کنیم:/

میری دانشگاه زمین سرباز بسکتبال و فوتبال مال پسراس . ی خوشی داشتیم دانشگاه ما گیر نمیده به حجاب که اونم ریدن توش .
دیگه فقط همین یه قلم خبر رو برای ی روزم کم داشتم که منزجر شم هم از خودم هم از این کثافت خونه که اونم تکمیل شد .
خدایا تو چی هستی یا چی میگن هستی که نمی فهمی ما هم عشق به شادی و خواندن و تفریح داریم ؟
خوابگاه چمران مگه چمن نداره؟؟؟؟
تفریح کردن با حجاب نمیشه :))8-|

Back
بالا