دوچرخه سواري دخترا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شاكسول
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون راجع به دوچرخه سواري دخترا چيه؟

• بله موافقم!

رای‌ها: 385 67.1%
  • خوبه ولي بستگي به فرهنگ جامعه داره!

رای‌ها: 126 22.0%
  • موافق نيستم!

رای‌ها: 26 4.5%
  • با توجه به فرهنگ جامعه موافق نيستم!

رای‌ها: 37 6.4%

• رای‌دهندگان
    574
  • Poll closed .

شاكسول

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اصفهان - تبريز
دانشگاه
علوم پزشکی شهرکرد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
من كه باالشخصه موافقم خودم حتي موقعي كه هوا تاريكه با دوچرخه ميترددم ;;) البته نه تو جاهاي خلوت >:p خيلي از دوستام بهم ميگن بابا ول كن پياده برو :-/ !اذيتت نميكنن :o؟ و از اين جور حرفا ولي من بازم ادامه ميدم! B-)

پاسخ : دوچرخه سواري دخترا

منم عاشق دوچرخه ام جایی بخوام برم بیشترسعی میکنم بادوچرخه برم
ی بارب سرم زدبادوچرخه برم مدرسه :-" :-" ولی بایدساعت5 راه میوفتادم تا قبل اززنگ بخوره برسم ;D

من خودم دوچرخه سواری را خیلی دوست دارم تو محلمونم دخترا زیاد دچرخه سواری میکنن کلا به نظرم بد نیست خود ماباید فرهنگ را تغییر بدیم دیگه....................

من که به شخصه دوچرخه سواری رو دوس دارم به نظرم هیچ اشکالی نداره که دخترا دوچرخه سواری کنن
=D>

مهسا: پست شما به فارسی برگردانده شد لطفا از تایپ فینگلیش خودداری کنید

منم میگمکلا کار عادییه نمیدونم تو کشور ما چرا اینقدر دوچرخه سواری یا موتورسواری دخترا با واکنش مواجه میشه

من خيلي دوست دارم با دوچرخه بترددم ولي نميترددم چون خوشم نمياد وقتي برم بيرون نگام كنن البته به نظرم افرين به كسايي كه ميرن

من یکیییی که عاااشق دوچرخه ام :x عاغا ما که میریم دوچرخه سواری شما هم برین که فرهنگش تپل جا بیفته /m\ /m\ /m\

خوب راستش من قبلا موافق بودم ولی موضوع اینه که
این کار لزومی نداره ینی خوب خیلی چیز مهمی نیس که بگیم از حقمونو اینا منع شدیم
بیاین واقع بین باشیم این وضع جامعه ایه که توش زندگی می کنیم!
وقتی کار مهم و حیاتی نیس و هیچ لزومی براش نیس خوب چه دلیلی داره برا اصرار به انجام شدنش
به نظر من با این وضع جامعه ای که توش زندگی می کنیم نه این که درست نیس بلکه خوب چرت و مسخرست!

آره خیلی خوبه
از نظر من اینطور نیس که بگیم این یه حقوقه
بگیم طرف چون پسره میتونه دوچرخه سواری کنه اما چون دختره استغفرا...

من خودم به شخصه متنفرم از دوچرخه سواری چون خاطرات خوبی ندارم ازش
ولی موافق دویست درصد اینم که دخترا باید ازادانه دوچرخه سواری کنن ولی حالا نظر خودمه که تنها موردش اینه ما شال و هزار جور کوفت زهره مار دورمونه موقع دوچرخه سواری یهو میبینی شالت در رفت افتاد رو چشات یا کلا در رففت و از سرت بیرون افتاد یا پا چه شلوارت یهو بالا رفت خوب فک کنم به خاطر این موارد یکم دخترا محدود شدن با این که اصلن برای خودم مهم نیس ولی از دید جامعه مشک داره

حالا یه مرد با شلوارک تو ساحل بره مگه مشکل داره فقط این دختران که شالشون میوفته بده ایششششش لعنت به این دید های مسخره

منم عاشق دوچرخه سواریم....

خودمم همیشه توی پیست ها وکوچه ها وخیابونها دوچرخه سواری میکنم کاملا حرفه ای دوچرخه سواری میکنم که کسی بهم چیزی نگه اگه هم چیزی بگه خیلی عادی به کارم ادامه میدم... ;D ;D ;D

ارزش نیست (البته شاید برا بعضیا باشه) ولی خب لذتبخشه...! اینکه اجازه داشته باشیم انجامش بدیم خیلی بهتره از اجازه ِانجامشو نداشتن...! :-" اما خب کشورمون این اجاز َرو به ما نمیده :| اصلنم درست نیست بنظرم...! ولی فعلن ،این، موضوعی نیست که خیلی مطرحه...ینی مهمتر و اساسیتر از ایناشم هس که "دوچرخه سواری" در مقابلش چیزی نیست...! صرفا مثه خیلی چیزای دیگه ، یجور "لذت"ـه که حالا دیگه نمیشه ازش بُرد ( جملرو ;D )
منم خیلی دوست دارم دوچرخه سواریُ ،دوست دارم صبا با دوچرخه برم مدرسه، حس خیلی خوبیه... اما نمیشه دیگه !!! :-<

دخترا نباید سوار دوچرخه بشن
اونا ضعیفه ان
اونا خق هیچ کاری جز شستن کهنه بچه هاشون رو ندارن
.
.
.
.
.
شوخی کردم :P ;)
من خودم دوست دارم دخترا هم مثل پسرا بتونن یه سرس کار ها رو بکنن

خیلی دوست دارم اما شرایطش برام فراهم نیست

به نقل از مهسا.ق :
خوب راستش من قبلا موافق بودم ولی موضوع اینه که
این کار لزومی نداره ینی خوب خیلی چیز مهمی نیس که بگیم از حقمونو اینا منع شدیم
بیاین واقع بین باشیم این وضع جامعه ایه که توش زندگی می کنیم!
وقتی کار مهم و حیاتی نیس و هیچ لزومی براش نیس خوب چه دلیلی داره برا اصرار به انجام شدنش
به نظر من با این وضع جامعه ای که توش زندگی می کنیم نه این که درست نیس بلکه خوب چرت و مسخرست!
دقیقا کدوم وضع؟ :-??

مگه چه عیبی داره.
تو پارک ما که همه دوچرخه سواری می کنن.

حتی اسکیت.

ولی در کل اگه سر و وضعشون درست باشه هیچ مشکلی پیش نمی آد.

ازونجایی که ادم تندی ام! بهترین داروِ واسه عصبانیتم... تمام حرصمو سر پدالای دوچرخه خالی میکنم >:D< ;D خلاصه که خیلی باهاش موافقم

مگه دوچرخه سواری چشه؟اگه سر و وضع ادم درست باشه مشکلی پیش نمیاد
من که عاشقشم
حتی یکی از دوستام بیشتر اوقات با دوچرخه میره مدرسه

خب ما به مردم چیکار داریم
منو دوستم هرازگاهی کله شهرو میگردیم با دوچرخه
مردمم به این حالت :o نیگامون میکنن
اهمیتی نمیدیم
تازه داریم رو پروسه مَد رفتن با دوچرخه کار میکنیم حتی

هرکدوم از ما میگیم استفاده نمیکنیم چون فرهنگش نیس تو جامعه
اما فک نمیکنیم که ب ل خره یکی باید این فرهنگو بسازه

راستش من بیشتر پستای اولو خوندم
به نظرم دو چرخه سواری خیلی باحاله خیلی خوبه ! خودم هم مرم . با این که میدونم....

ولی راستش من خیلی هم مخالفه ممنوع شدنش نیستم . واقعا نگاه و رفتار ملت اذیت میکنه .

Back
بالا