كياناز
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـان ۱
- شهر
- اصفهـان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟
الان سوالت دقيقا عين اين بود كه بگي چرا به مجله ماشينا مجوز چاپ ميدن با اين حال كه انقد هوارو الوده ميكنن و تو گرم شدن كره زمين تاثير دارن و اينا...
من خودم مجله خانواده سبز ميخونم.
براي سرگرمي و اضافه شدن به اطلاعات عمومي خوبه.
موفقيت رو هم ميخونم اما نه هميشه و پيوسته>گه گداري.
مجلات شكار و تفنگ رو هم ورق ميزنم- چون چيزي ازشون نميفهمم به خصوص مطالب تخصصيشون در مورد تفنگ و اينا...
ده ها عنوان مجله با اين مضامين مجوز چاپ دارن و چاپ ميشند و طرفداران خودشون رو دارند.كافيه فقط به يكي از مغازه هاي شكار در شهرتون مراجعه كنيد تا چند نوع ديگه از اون مجله اي رو كه توصيف كرديد،ببينيد!به نقل از Lily Delicated :من یه مجله جدیدا به دستم رسیده به اسمشکار و ماهیگیری)) موضوعش از اسمش معلومه دیگه. تماما راجب شکار ، ماهیگیری ، تفنگ شکاری ، ساچمه ، قلاب و حتی عکس هایی از حیوون هاس زبون بسته حتی شیر و پلنگه که به دست آما شکار شدن!
توش هم پر تبلیغ انواع لوازم شکار مثه تفنگ و دوربینه! واسم واقعا جالب بود که چطور به همچین مجله ای مجوز انتشار میدن؟؟!!
الان سوالت دقيقا عين اين بود كه بگي چرا به مجله ماشينا مجوز چاپ ميدن با اين حال كه انقد هوارو الوده ميكنن و تو گرم شدن كره زمين تاثير دارن و اينا...
من خودم مجله خانواده سبز ميخونم.
براي سرگرمي و اضافه شدن به اطلاعات عمومي خوبه.
موفقيت رو هم ميخونم اما نه هميشه و پيوسته>گه گداري.
مجلات شكار و تفنگ رو هم ورق ميزنم- چون چيزي ازشون نميفهمم به خصوص مطالب تخصصيشون در مورد تفنگ و اينا...