زورو کاربر فوقفعال ارسالها 99 امتیاز 39 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهسوار شهر شهسوار مدال المپیاد اهلش نیستم دانشگاه ایشاا... تهران - شریف رشته دانشگاه فرقی نمی کنه ... مهم شریفه 2010/3/31 #71 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ منم یادم رفت بگم گاهی اوقات موفقیت می خونم
mahsa.a کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد farzanegan2 شهر tehran مدال المپیاد المپیاد زیست دانشگاه به امید خدا هاروارد اگرم نشد دیگه تهران!!! رشته دانشگاه ایشاالله بیوتکنولوژی 2010/3/31 #72 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ فقط ایده آل :)
janan کاربر فعال ارسالها 26 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد فرزانگان مدال المپیاد دومین دوره مسابقات دانش آموزی شریف دانشگاه خدابخواد شریف،نشد امی رشته دانشگاه اگه بشه،که میشه،نفت. 2010/3/31 #73 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ زندگی ایده آل! حرف نداره،خیلی توپه! یه وقتایی موفقیت می خونم!
shadi joon کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان1مشهد شهر مشهد 2010/4/2 #74 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ موفقیت....
mavara کاربر حرفهای ارسالها 404 امتیاز 1,004 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/4/4 #75 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ طرفداراری بچه ها.... گل اقا!!!!!!!!!!!! فصلنامه گل اقا اومد.....سومین شمارش چاپ شده سیاه سفیده و قیمتش 700 شده(قبلا 300 بود)به خوبی قبل نیس ولی بازم گل اقاست!!!!!!!!!!! گفتم بدونینD:
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ طرفداراری بچه ها.... گل اقا!!!!!!!!!!!! فصلنامه گل اقا اومد.....سومین شمارش چاپ شده سیاه سفیده و قیمتش 700 شده(قبلا 300 بود)به خوبی قبل نیس ولی بازم گل اقاست!!!!!!!!!!! گفتم بدونینD:
Shine_girl کاربر فعال ارسالها 54 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد farzane+gun شهر DezfoOol City مدال المپیاد نجوم ، کامی ... دانشگاه "HarVarD" 2010/4/4 #76 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ موفقیت :) خیلی مجله ی خوبیه و همه ی مطالبش هم مفیدن ...
poolia کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 193 امتیاز 197 نام مرکز سمپاد شهيد رجايي شهر اسلامشهر مدال المپیاد كامپيوتر & شيمي دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/4/4 #77 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ همشهري جوان & دانشمند
janan کاربر فعال ارسالها 26 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد فرزانگان مدال المپیاد دومین دوره مسابقات دانش آموزی شریف دانشگاه خدابخواد شریف،نشد امی رشته دانشگاه اگه بشه،که میشه،نفت. 2010/4/5 #78 پاسخ : مجله ی ایده ال واقعا ایده اله!
tiberium کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,057 امتیاز 1,055 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی سمنان شهر سمنان سال فارغ التحصیلی 1389 مدال المپیاد المپیاد کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی فن آوری اطلاعات 2010/4/5 #79 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ من معمولا مجله نمی خونم! ولی گاهی اوقات مجله national geographic میخونم! انصافا خیلی قشنگه
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ من معمولا مجله نمی خونم! ولی گاهی اوقات مجله national geographic میخونم! انصافا خیلی قشنگه
mgh-nano کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,411 امتیاز 3,169 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرمان دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه cs 2010/4/5 #80 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ چلچراغ ! عاششششششششششششقشم !