esmail کاربر نیمهفعال ارسالها 16 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر هادیشهر دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه حسابداری بازرگانی 2009/9/13 #21 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ خانواده سبز هم باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ خانواده سبز هم باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!
leila.gh کاربر نیمهحرفهای ارسالها 241 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد فرزانگان کاشان مدال المپیاد ریاضی 2009/9/19 #22 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ مجله جدول. تو گزینه ها نیست!!! اطلاعات عمومی+ اطلاعات عمومی+اطلاعات عمومی انقدر سرگرم کنندسس
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ مجله جدول. تو گزینه ها نیست!!! اطلاعات عمومی+ اطلاعات عمومی+اطلاعات عمومی انقدر سرگرم کنندسس
vihan کاربر حرفهای ارسالها 504 امتیاز 48 نام مرکز سمپاد دبيرستان علامه حلي 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد مطالعه براي المپياد فيزيك ! (هنوزم دارم مطالعه مي كنم !!!) 2009/9/25 #23 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ هر مجله اي يكي از بچه ها بگيره بياره !! بيشتر فناوري و تكنولوژي و اينا ، ولي مصاحبه با آدماي مختلف و اخبار هنري رو هم مي خونم مجله سمپاد هم كه حتما مي خونيم !!!
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ هر مجله اي يكي از بچه ها بگيره بياره !! بيشتر فناوري و تكنولوژي و اينا ، ولي مصاحبه با آدماي مختلف و اخبار هنري رو هم مي خونم مجله سمپاد هم كه حتما مي خونيم !!!
نگين.خ کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس 2009/10/6 #24 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ من كه دنياي وحش ميخونم... بعضي وقتا هم موفقيت. ولي بهتون بگم روزهاي زندگي خانواده ي سبز و اينجور چيزا اصلا ارزش خوندن ندارن... واقعا خوندن سرنوشت آدماي بدبخت چه كمكي ميتونه بهتون بكنه؟
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ من كه دنياي وحش ميخونم... بعضي وقتا هم موفقيت. ولي بهتون بگم روزهاي زندگي خانواده ي سبز و اينجور چيزا اصلا ارزش خوندن ندارن... واقعا خوندن سرنوشت آدماي بدبخت چه كمكي ميتونه بهتون بكنه؟
clever کاربر حرفهای ارسالها 512 امتیاز 59 نام مرکز سمپاد Kerman's Farzanegan high school شهر Kerman 2009/10/21 #25 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ فقط 40چراغ رو عشقه
p.sh کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 32 شهر كرمان رشته دانشگاه پزشكي 2009/10/22 #26 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ منم فقط چلچراغ میخونم!!!!
Dina کاربر نیمهفعال ارسالها 13 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد فرزانگان بندرعباس شهر بندرعباس 2009/10/26 #27 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ به نظر من مجله ايده ال هم باحاله.
ghazal.gh کاربر نیمهحرفهای ارسالها 201 امتیاز 51 نام مرکز سمپاد فرزانگان مشهد شهر مشهد مدال المپیاد دارم برای المپیاد فیزیک می خونم!! دانشگاه دوست دارم كه فردوسي باشه !! رشته دانشگاه چه مي دونم!!!!!! 2009/11/8 #28 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ ايده ال البته قبلا بهتر بود و موفقيت .
farshidGCD لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 3,747 امتیاز 7,928 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر - سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه MMU رشته دانشگاه IBM - ID 2009/11/13 #29 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ روز های زندگی - نوآور - ماشین - بازی رایانه بهتر بود میذاشتی چند گزینه انتخاب کنیم
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ روز های زندگی - نوآور - ماشین - بازی رایانه بهتر بود میذاشتی چند گزینه انتخاب کنیم
@Sigm کاربر حرفهای ارسالها 433 امتیاز 43 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گنبد کاووس مدال المپیاد ... رشته دانشگاه ... 2009/11/13 #30 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ فقط کیهان( ) ماشین و دانشمند و سودکو هم حل میکنم.