بله!به نقل از shnk :ازمون سراسری 5شنبه بوده مدارسی هم که 5شنبه ها تعطیل بودن استثنا رفتن
مطمعنی ازمون حلی بود؟
فک نکنم واسه المپیاد باشه چون از پیش ها هم دارن میگیرن...ما فردا آزمونشو داریم...چجوریاس اصلا؟؟؟....به نقل از hupaa :پس یعنی فقط سمپاد مشهد این آزمون را دادند با نیشابور؟
این آزمون برای المپیاد بوده ؟
ما هم یه دونه از این آزمونا داریم ولی تاریخش مشخص نیست...
رو سایت بود! من که از بودجه بندی این آزمون خبر نداشتم و نمیدونم باید تا کجا میبود!به نقل از shnk :گفتیم که برا المپیاد نبود
تو هر شهری نیس هر مدرسه که دوس داره ثبت نام کرده
فردام ازمون برا پیش هاس که توصیه میکنم بیشتر از منابعی که گفتن بخونین برا سال پایینیا دیدین که چه طوری دادن
ماعم داشتیمبه نقل از ⚜ Fireball.II ⚜ :فک کنم فقد مد های مشهد و نی و حلی 1 اینو داشتن![]()
![]()
مدرسه خودتون به احتمال خیلی خیلی زیاد !به نقل از نــــگــــین :بچه ها رتبه ی کل که نوشته مدرسه ، منظورش مدرسه خودمون ــه یا کلا مدارس شهر خودمون ؟
+
بودجه بندیشون اصلا مناسب نبود و به نظرم طراح زیست به خودش زحمت نداده بود کتاب رو نگاه کنه که حداقل بفهمه کتاب تغییر کرده
ولی از چیزی که انتظار داشتم آسون تر بود به خصوص ریاضی ـــش
اهم؛العان هشت بده؟به نقل از KIMI H.r :مدرسه خودتون به احتمال خیلی خیلی زیاد !
من ازمونمو خیلیییییی بد دادم !رتبمو نوشته بود 8 !اگه از بین همه مدارس شهر بود که بالای 100 بودم !
خب اخه دوم ریاضیای ما 38 نفر بیشتر نیستن!به نقل از گــالینـا بـلـانکـآ :اهم؛العان هشت بده؟
معلومه که بده
بد نبود رتبه و اینا:د هنوز مرحله های بیشتری در راه است :-پشیمان و عبرت گرفته
اگه اینطوری باشه که خیلی بدهبه نقل از KIMI H.r :مدرسه خودتون به احتمال خیلی خیلی زیاد !
من ازمونمو خیلیییییی بد دادم !رتبمو نوشته بود 8 !اگه از بین همه مدارس شهر بود که بالای 100 بودم !