خیلی ـاشون خوبن ؛ حیف که تموم شدن دیگه .به نقل از mohaNnesS :عاغا نظرتون راجع به معلماتون چیه؟؟
ب نظر من خانوم نوري و شبنم عالين!به نقل از mohaNnesS :عاغا نظرتون راجع به معلماتون چیه؟؟
خ.نوری که فقط وقتی اول بودیم به تک زنگ داشتیم باهاش؛ دو هفته یه بار میدیدمش؛ که میشستیم میخندیدیم با هم.به نقل از xfactor :ب نظر من خانوم نوري و شبنم عالين!
ولي از صالحي حالم ب هم ميخوره حتي!
خوب اونارم وقتي سوم شدم ميام ميگم! :- "به نقل از لولیع² :خ.نوری که فقط وقتی اول بودیم به تک زنگ داشتیم باهاش؛ دو هفته یه بار میدیدمش؛ که میشستیم میخندیدیم با هم.
خ.شبنم هم سال اول به شخصه خیلی خوشم میومد ازش؛ نه فقط من، هممون. پارسال که دوباره معلممون شد متنفر شدیم ازش.
خ.صالحی معلممون نبوده؛ بعدِ ما اومد.
معلمای سوم و پیش بهترن!""
نسل شوما مشهوره عايا؟ ()به نقل از لولیع² :معلم ریاضیمون یکی دیگه بود؛ اینم پیشرفته بود مثلاً
کلاً ما سالِ اول ریاضی اوضاعی داشتیم با معلممون یه بار عوض شد و اینا؛ کلی ـم مشهوریم. ؛؛)
ظفرو منم شنيدم خوبه! ولي من از اين "انداز" عه ميترسم! :- "به نقل از لولیع² :آره کلاً صحبتی باشه میگن عه شما مال اون سال ـین! :- "
بشارتیُ که میشناسی؛ معلممون که عوض شد این شد معلم ما.
ماعم اذیتش کردیم؛ سالِ بعد ناظممون بود عوضشُ درآورد سرِ انضباطِ بعضی از بچه ها
×خب من میگم خانوم ظفر عــالیه کلا قدرشُ خیلی بدونین! (سوم و پیشه البته!)
خوب نیس؛ عالی ـه! ؛؛)به نقل از xfactor :ظفرو منم شنيدم خوبه! ولي من از اين "انداز" عه ميترسم! :- "
+اصن اسمه داره اين؟ :- "
ريلي؟به نقل از لولیع² :خوب نیس؛ عالی ـه! ؛؛)
یکم بعضی وقتا ترسناک میشه؛ ولی در کل اگه دوس شین باهاش (:- ") خیلی پایس؛ خیلی عالی ـه؛ تو کلاسشم خیلی خوش میگذره؛ تازه ما باهاش مشدم رفتیم! ؛؛)
دشتي! معلم فرزانگان دو بوده اين دو سال اخيرو! امسالم تازه اومده 1! كلا ما امسال شديم موش آزمايشگاهي هر چي دبير جديد هس يه دور بايد مارو سواري بده يحتمل هم اينو، هم دبير عربيو و هم دبير زبانمون( خانوم صالحيو!) از سال بعد نخواهيم ديد!به نقل از لولیع² :خب طبیعیه چون اولین, معلم خودتونم نبوده.
زبان فارسیتون کیه?
اصن نشنیده بودم اسمشو عربی کی؟ صالحی که یه سه سالیه هس فک کنمبه نقل از xfactor :دشتي! معلم فرزانگان دو بوده اين دو سال اخيرو! امسالم تازه اومده 1! كلا ما امسال شديم موش آزمايشگاهي هر چي دبير جديد هس يه دور بايد مارو سواري بده يحتمل هم اينو، هم دبير عربيو و هم دبير زبانمون( خانوم صالحيو!) از سال بعد نخواهيم ديد!
اصن شوما نيسين ك بشنوين اسمشو!به نقل از لولیع² :اصن نشنیده بودم اسمشو عربی کی؟ صالحی که یه سه سالیه هس فک کنم
ما بودیمبه نقل از xfactor :اصن شوما نيسين ك بشنوين اسمشو!
عربيم دباغه!
چرا گذاشتين اين صالحي سه سال بمونه!؟ بعد بخوره ب پست ما؟
عربيه قرآنو ميخونه بعد ترجمهش ميكنه ب فارسي! انگليسيم ك اصن كشكه، ايشونم اصن دبير زبان نيس! : ))
نيسين عاغا نيسين! : > امروز ما پريسارو دو ديقه تو سرويس ديديم از بس تحويلش گرفتيم فك كرد سلبريتي شده بدبخ!به نقل از لولیع² :ما بودیم
معلمِ ما نبوده تا حالا : دی ولی شبیه معلم زبانا نیس به هر حال! "
ما ـم دیروز بودیمبه نقل از xfactor :نيسين عاغا نيسين! : > امروز ما پريسارو دو ديقه تو سرويس ديديم از بس تحويلش گرفتيم فك كرد سلبريتي شده بدبخ!
اصن مراكز شهراي ديگه جوري نيسن ك بچه ها سال چهارمو كلا با معلماي بيرون بخونن! فوقش يكي دوتا كلاس مثلن! چرا مركز ما اينجوريه واقن؟