- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر خشن
- سال فارغ التحصیلی
- 98
- مدال المپیاد
- زیستی ناکام
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سمپادی های تبريز
از معلما و مدرسه ها چه خبر؟
معلما خوبن؟
از معلما و مدرسه ها چه خبر؟
معلما خوبن؟
آقای فَتحی تو اموزشگاه علامه تَدریس میکنهبه نقل از SN|O|W WH!TE :سلام به همگی
کسی اینجا هس که از آقای فتحی و آقای اسماعیل زاده شماره تلفنی یا آدرسی از اموزشگاهشونو داشته باشه؟ ^-^
اگه میدونین لطفا به من پ خ بدین
معلم فیزیک فرزانگان 2 که عالیه خیلی خوب درس میدهبه نقل از Swallow :بچه های سمپادی تبریز میشه یه ذره از معلم ها همه چی از 2مدرسه بگید؟
دوره ی اول یا دوره ی دوم؟به نقل از ᖇOᙢᓰ'Ɲ Д :معلم فیزیک فرزانگان 2 که عالیه خیلی خوب درس میده
شیمی که حرف نداره
تنها معلمی که امسال همه ازش ناراضین معلم زبانه
آخی بیزیم شهردن هشکس یوخبه نقل از Samaneh.T :فقط تبریز. مگه عنوانُ نمی بینی.
خوش به حآلتــون معلمه زیستــون ملکــ زادَسبه نقل از سارا کانر :معلمای کلاسه ما ک افتضاحن! زیست ملک زاده(معلم راهنمایی دوعیا ) شیمیم سلیمانی ریاضی عزیز نقش، فیزیک حمزه زاده، عربی بیدار، ادبیات مبینی ( )، زبان فارسی دانشگری ( ).
برای فیزیک من از آقای محبی خیلی راضیم (اکثرا راضین)به نقل از Ali Najar Karimi :معلم خوبی که سطحش نسبتا بالا باشه یکی از فیزیک یکی از ریاضی برای کنکور کیو میشناسین؟؟؟
(همراه با شماره تلفن یا حداقل آدرس)
میگن آقای سلامی برای ریاضی خوبه!
نه؟؟؟
اونایی که رفتن منو هم کمک کنن!!!
برای فیزیک کی خوبه؟؟؟
ریاضی فقط استااااادددد حلاج و سری جزوات اپسیلون!!!به نقل از Ali Najar Karimi :معلم خوبی که سطحش نسبتا بالا باشه یکی از فیزیک یکی از ریاضی برای کنکور کیو میشناسین؟؟؟
(همراه با شماره تلفن یا حداقل آدرس)
میگن آقای سلامی برای ریاضی خوبه!
نه؟؟؟
اونایی که رفتن منو هم کمک کنن!!!
برای فیزیک کی خوبه؟؟؟
رتبه های خیلی بهتر از اون دونفر که گفتین با موسوی و ولایی و سلامی میخونن سالهاست که این سه نفر بهترین رتبه هارو تو کنکور داشتنبه نقل از sadra.h.h :ریاضی فقط استااااادددد حلاج و سری جزوات اپسیلون!!!
باورت نمیشه از فاتح موسوی و علی جوانی و محمد رضا جلالی و کامیار جوهری بپرس
محمد نقوی و فرشاد شاه محمدی بچه های شهید مدنی و رتبه های کنکور 95 با آقای حلاج میخونن این آزمون قلم چی یکی 100 زده بود اون یکی 90!
خیلی خیلی ببخشید ولی شما که تا کنون آقای حلاجو ندیدین و تجربه ی تدریس ایشونو نداشتین چرا قضاوت می کنید ؟؟!؟به نقل از mimɒʜƧ :رتبه های خیلی بهتر از اون دونفر که گفتین با موسوی و ولایی و سلامی میخونن سالهاست که این سه نفر بهترین رتبه هارو تو کنکور داشتن
علی آقا توصیه میکنم به تجربه دبیر توجه کنید نه به تعریف و تمجید اطرافیان