2013/9/7 #101 ..زهرا.. همون زهرا ارسالها 217 امتیاز 2,213 نام مرکز سمپاد فرز III شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خوبم! :)
2013/9/8 #102 یه نفر!!! کاربر فعال ارسالها 22 امتیاز 391 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد شهر مشهد پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید نگران نباش پاچه هایم را بالا زده ام تا فرق میان رعیت و عاشق معلوم نشود "کیکاووس یاکیده"
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید نگران نباش پاچه هایم را بالا زده ام تا فرق میان رعیت و عاشق معلوم نشود "کیکاووس یاکیده"
2013/10/1 #103 1tA کاربر فوقحرفهای ارسالها 670 امتیاز 4,592 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید ما آدما مث ِ متکّا میمونیم واسه هم، باید سرد باشیم تا دوستِمون داشته باشن. :]
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید ما آدما مث ِ متکّا میمونیم واسه هم، باید سرد باشیم تا دوستِمون داشته باشن. :]
2013/10/4 #104 میترا میترا فارغالتحصیل ارسالها 666 امتیاز 4,687 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه دانشکدهی هنر و معماری تهران مرکز رشته دانشگاه ادبیات نمایشی پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید اگه اهل مشروب خوردن بودم ، تک تک ِ پیک هام رو سلامتی ِ تو میرفتم بالا .
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید اگه اهل مشروب خوردن بودم ، تک تک ِ پیک هام رو سلامتی ِ تو میرفتم بالا .
2013/10/16 #105 -zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید هرگز نفهميدم فراموش کردن دَرد داشت يا فراموش شُدن ! به هر حال دارَم فراموش مي کنم "فراموش شُدنم را " ! + خـعلی دوسـش دارم
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید هرگز نفهميدم فراموش کردن دَرد داشت يا فراموش شُدن ! به هر حال دارَم فراموش مي کنم "فراموش شُدنم را " ! + خـعلی دوسـش دارم
2013/10/17 #106 لوسیفر کاربر نیمهحرفهای ارسالها 178 امتیاز 117 نام مرکز سمپاد helli tehran شهر تهران مدال المپیاد 1 ترم المپیاد کامپیوتر پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید سکوت
2013/10/17 #107 مهدی کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,112 امتیاز 7,384 نام مرکز سمپاد علامهحلی شهر تهران مدال المپیاد کامپیوتر دانشگاه دانشگاه تهران. :دی رشته دانشگاه آمار. :دی پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید توبه گرگ = مرگ + مواظب خودت باش
2013/10/17 #108 میعاد کاربر فوقحرفهای ارسالها 825 امتیاز 4,573 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور-اهواز دانشگاه صنعت نفت رشته دانشگاه مهندسی نفت پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید حکمت وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست امتحان ریشه هاست
2013/11/17 #109 sana Golaby کاربر حرفهای ارسالها 449 امتیاز 1,810 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید بهترین که نه اما یکی از بهترین جمله هاییه که شنیدم: دختری که به خاطر ثروت یه مرد باهاش ازدواج میکنه فاحشه ایه که نه یه شب بلکه هرشب خودشو میفروشه
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید بهترین که نه اما یکی از بهترین جمله هاییه که شنیدم: دختری که به خاطر ثروت یه مرد باهاش ازدواج میکنه فاحشه ایه که نه یه شب بلکه هرشب خودشو میفروشه
2013/12/16 #110 امیدوار کاربر فعال ارسالها 21 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد سمپپپپاد شهر تهران مدال المپیاد ادبی پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید مردانه که بغض میکنی کدام زن میخواهد آرامت کند؟ مردانه که دلت میگیرد کدام دست میخواهد نوازشت کند؟ مرد که باشی شانه ای نیست که سر به رویش بنهی و آرام بگیری مرد که باشی حق این ها را نداری. حقت فقط صبر است و سکوت... مرد که باشی دنیا به تو پشت می کند مرد که باشی آسمان هم در دلت احساس تنگی می کند... خوشا به حال نامردها که شب را راحت به بالین می نهند مرد که باشی در سیاهی شب باید همچون علی سر به بیابان نهی و با چاه درد دل کنی مرد که باشی همیشه تنهایی و غریب آه که دنیا چقدر برای مردان حقیراست و کوچک... انماسمیت الدنیا ،دنیا..لانها ادنی من کل شیء: دنیا را دنیا نامیدند چون فرومایه تراز هرچیزی است.مولاعلی ببخشید یه جمله نشد ولی منظوراصلیم حدیث آخر متنه :)
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید مردانه که بغض میکنی کدام زن میخواهد آرامت کند؟ مردانه که دلت میگیرد کدام دست میخواهد نوازشت کند؟ مرد که باشی شانه ای نیست که سر به رویش بنهی و آرام بگیری مرد که باشی حق این ها را نداری. حقت فقط صبر است و سکوت... مرد که باشی دنیا به تو پشت می کند مرد که باشی آسمان هم در دلت احساس تنگی می کند... خوشا به حال نامردها که شب را راحت به بالین می نهند مرد که باشی در سیاهی شب باید همچون علی سر به بیابان نهی و با چاه درد دل کنی مرد که باشی همیشه تنهایی و غریب آه که دنیا چقدر برای مردان حقیراست و کوچک... انماسمیت الدنیا ،دنیا..لانها ادنی من کل شیء: دنیا را دنیا نامیدند چون فرومایه تراز هرچیزی است.مولاعلی ببخشید یه جمله نشد ولی منظوراصلیم حدیث آخر متنه :)
2014/1/4 #111 پژواک کاربر فوقحرفهای ارسالها 585 امتیاز 3,656 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید مراقب خودت باش ... یه دنیا حرف توشه :)
2014/1/23 #112 morva کاربر فوقفعال ارسالها 100 امتیاز 860 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهرکرد مدال المپیاد تمام شد... پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید زانو نمیزتم...
2014/1/24 #113 فرهــــاد کاربر فعال ارسالها 43 امتیاز 502 رشته دانشگاه معمـــــــــــــــاری پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خودت باش! کسی هم اگــــــــــر خوشش نیامد،نیــــــــــامد اینجا مجسمه سازی نیست.
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خودت باش! کسی هم اگــــــــــر خوشش نیامد،نیــــــــــامد اینجا مجسمه سازی نیست.
2014/2/16 #114 leila27 کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 276 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید ﭼـﻘـﺪﺭ ﺧـﻮﺑـﻪ ﺑـﻌـﻀـﯽ ﺍﺯ ﺁﺩﻣـﺎ ﺑـﺪﻭﻧـﻦ ﮐـﻪ ﺍﮔـﺮ ﭼـﻴـﺰﯼ ﺭﻭ ﺑـﻪ ﺭﻭﺷـﻮﻥ ﻧـﻤـﻴـﺎﺭﯼ ﺍﺯﺳـﺎﺩﮔـیتـــــ ﻧـﻴـﺴـﺖ !... بلکه ﺩﺍﺭﯼ ﺣـﺮﻣـﺖ ﻳـﻪ ﺭﻭﺯﺍﻳـﯽ ﺭﻭ ﻧـﮕـﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﮐـﻪ ﺍﻭﻧـﺎ ﻳـﺎﺩﺷـﻮﻥ ﺭﻓـﺘـﻪ!!!
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید ﭼـﻘـﺪﺭ ﺧـﻮﺑـﻪ ﺑـﻌـﻀـﯽ ﺍﺯ ﺁﺩﻣـﺎ ﺑـﺪﻭﻧـﻦ ﮐـﻪ ﺍﮔـﺮ ﭼـﻴـﺰﯼ ﺭﻭ ﺑـﻪ ﺭﻭﺷـﻮﻥ ﻧـﻤـﻴـﺎﺭﯼ ﺍﺯﺳـﺎﺩﮔـیتـــــ ﻧـﻴـﺴـﺖ !... بلکه ﺩﺍﺭﯼ ﺣـﺮﻣـﺖ ﻳـﻪ ﺭﻭﺯﺍﻳـﯽ ﺭﻭ ﻧـﮕـﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﮐـﻪ ﺍﻭﻧـﺎ ﻳـﺎﺩﺷـﻮﻥ ﺭﻓـﺘـﻪ!!!
2014/2/16 #115 shaqayeq.m کاربر نیمهحرفهای ارسالها 228 امتیاز 1,790 نام مرکز سمپاد فرزانگان زینب شهر سیستان سال فارغ التحصیلی 1396 رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خدایا... الودگی ادم ها از حد گذشته... چند روزی دنیا را نعطیل نمیکنی؟!
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خدایا... الودگی ادم ها از حد گذشته... چند روزی دنیا را نعطیل نمیکنی؟!
2014/2/21 #116 leila27 کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 276 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خود را نرنجان ... آنکه بودنت را قدر ندانست، لایق حضور در فکرت هم نیست .
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خود را نرنجان ... آنکه بودنت را قدر ندانست، لایق حضور در فکرت هم نیست .
2014/2/21 #117 @LiReZ@ фотрос فارغالتحصیل ارسالها 687 امتیاز 915 نام مرکز سمپاد راهنمایی حلی 2 - دبیرستان حلی10 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه Shahed Uni رشته دانشگاه Computer Science تلگرام اینستاگرام پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید ز گهواره تا گور دانش بجوی
2014/2/28 #118 anneshirly_ba boshra ارسالها 364 امتیاز 1,576 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر برازجان-گناوه سال فارغ التحصیلی 95 پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید خدایا بگیر از من هر آنچه تو را از من میگیرد.......
2014/2/28 #119 amirreza-a کاربر فوقفعال ارسالها 84 امتیاز 90 نام مرکز سمپاد shahid beheshti پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید زندگی مثل دوچرخه سواری است.برای حفظ تعادل همیشه باید در حرکت بود...
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید زندگی مثل دوچرخه سواری است.برای حفظ تعادل همیشه باید در حرکت بود...
2014/3/15 #120 shaqayeq.m کاربر نیمهحرفهای ارسالها 228 امتیاز 1,790 نام مرکز سمپاد فرزانگان زینب شهر سیستان سال فارغ التحصیلی 1396 رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید اگر برف میدانست کره ی خاکی اینقدر کثیف است! هرگز هنگام فرود امدن لباس سفید نمیپوشید...
پاسخ : قشنگ ترین جمله ای که تو عمرتون شنیدید اگر برف میدانست کره ی خاکی اینقدر کثیف است! هرگز هنگام فرود امدن لباس سفید نمیپوشید...