• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بیایید دیوانه و رو مخ باشیم !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع !!!Anti-Law!!!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بیایید دیوانه و رو مخ باشیم !

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
وقتی معلم برگه های امتحانی رو میده بهتون که بدید به بچه ها ...
یه نفر رو نگاه کنید و برید طرفش ... :-"
اونم دستش رو دراز میکنه که برگه رو بگیره ...
ولی از جلوش رد شید رو برگه رو بدید به یه نفر دیگه تو ردیف بغلی ... >)
در همین راستا ...
یه بار دو تا از دوستام (راهنمایی) داشتن میومدن از مدرسه بیرون بعد من با آغوش باز >:D< جلویی رو نگاه کردم ... بعد خیلی شیک از کنارش رد شدم و اون یکی رو بقل کردم! >)
امتحان کنید :-" ... شدیدا حال میده :-" :))

زمانی که یکی از دوستامون داره یه خاطره تعریف میکنه و از کلمه ی یادت هست استفاده میکنه
شما میتونید از کلمه ی مخرب نع استفاده کنید ;D

به نقل از mohamad®eza :
زمانی که یکی از دوستامون داره یه خاطره تعریف میکنه و از کلمه ی یادت هست استفاده میکنه
شما میتونید از کلمه ی مخرب نع استفاده کنید ;D
این کار همیشگی منه ! :-" دوستان عزیز هم کاملا در جریانن و قیافه من در مواجهه با این قیافه ها : :-L اینه : :-"

یه راه حل دیگه هم هست که زیاد ازش استفاده میکنم من ! مثلا نشستین دارین باهم حرف میزنین و مخاطب صحبت یه نفر شمائین ! صبر کنین وقتی لحظات آخر صحبتشه ، برگردین به اون یکی دوستتون بگین : ااا ... فلانی یادم اومد ! جواب اون مسئله اینطوری میشد ! ;D :))

-دستتونو از بالا تا پايين بكشين رو دفتر دوستتون (دفتري كه توش با مداد چيزي نوشته باشن!) تا همه ي جاهاي مداديش سياه شه گند بخوره به دفترش! ;D ;D
-اگه تو يه جايي كه همه داشتن غذا ميخوردن بودين و مو تو غذاتون پيدا كردين داد بزنين: اااااا... موووووو! موي كيه چه قدر هم بلنده ماشالا...! ;D ;D
- يكي از افراد (ترجيحا مذكر :-" ) خانواده رو از طريق اس ام اس و يك شماره ناشناس سركار بذارين و باهاش قرار بذارين! بعد به همراه خانواده فرد مذكور و جمعي ديگر از اطرافيان برين سر قرار! ;D ;D

یه پست توی حرف بزن بدید ، توش به کلاه قرمزی و داریوش و گوگوش و ندا (عکدمی) فحش بدین :-"

وقتی مامانتون خوابه و بگه فلان ساعت بیدارش کنین زودتر یا دیرتر بیدارش کنین و بگید خودت گفتی(کاری که الان من دارم میکنم :-")
وقتی دوستات دارن راجب یه چیز مهم حرف میزنن دست یکیشونو بگیری و هی تندتند بهش بگی چی؟چی؟چی؟چی؟کی؟کی؟کی؟ :))
وقتی با یه نفر قرار داری وایستی پشت یه جایی که نبینه تو رو بعد هی زنگ بزنی بگی کجایی تو منم اینجام نمیبینمت ;D

وقتی که کلاس داره تموم میشه و استاد میخاد حضور غیاب کنه یهو یه بحثی رو که استاد بهش علاقه داره رو راه بندازین >)
فقط ممکن بعدش همکلاسیا خونتونو مباح اعلام کنن :-"

من همه اينايي كه مربوط به كلاسه تو خونمه يعني رو اعصابم؟تو كلاس زبان كه هيج كه حوصله خوندن نداره بيشنهاد بديد هرجلسه امتحان بكيره،اصا ي فازي ميده!!!!

ساعت 12 شب اینا برین خواهر یا برادرتونو با صدای بلند از خواب بیدار کنین بگین پاشو باید بری مدرسه ! ;D

Back
بالا