• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه های شیراز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع atefe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های دانشگاه های شیراز

چ قد زود ثبت نام میکنن امسال !! :)) :))
سال ما تازه 7 مهر ثبت نام بود

ثبت نام پارسال مثه امسال بود ولی امسال کلاسا زود تر شروع میشه،ما پارسال 6 ام شروع کردیم. :دی
داره پیشرفت می کنه دانشگاه :دی

آ مَلِکُم

#سلام عرض کردم خدمتتون. :-"

به نقل از Aghaliat :
آ مَلِکُم

#سلام عرض کردم خدمتتون. :-"
سلام :-"

رشتتونم بگین خب وقتی سلام می کنین :-"

آقا سایت یونی فقط برا من باز نمیشه ؟ :(

به نقل از علــی[میم] :
آقا سایت یونی فقط برا من باز نمیشه ؟ :(
من از داخل خود دانشگاه الان نتونستم وارد بشم . یحتمل برای کاری قطعه

به نقل از ali 73 :
من از داخل خود دانشگاه الان نتونستم وارد بشم . یحتمل برای کاری قطعه

آقا شوما که دانشگاهی میشه یه تحقیق کی وضعیتخوابگاه و ثبتنامش برای ترم اولیا چجوریه ؟ دوستان میگفتن اینترنتیه ، بعد اگه امسالم هست کی عایا ؟

به نقل از علــی[میم] :
آقا شوما که دانشگاهی میشه یه تحقیق کی وضعیتخوابگاه و ثبتنامش برای ترم اولیا چجوریه ؟ دوستان میگفتن اینترنتیه ، بعد اگه امسالم هست کی عایا ؟
راس میگه؛راس میگه.بپرس.
بعد آقا جریان سه نوع شدن غذاها راسته یا شایعه ای بیش نیس :-"
#سوال حیاتی:آقا تو دفترچه نوشته؛چمدونم 350 تا پسر بیشتر خابگاه نمیدن؛ترسوندن ملتو صرفاً؟یا چی؟

هر وقت ثبت نام اینترنتی بکنین همون موقع باید اتاقتون رو انتخاب کنین . در طی مراحل ثبت نام هست . اون وقت انتخاب میکنین که تو کدوم خوابگاه باشین و چه اتاقی.اینا همش با خودتونه(انتخاب اتاق و خوابگاه ).شما میتونین افرادی که تا اون موقع ( موقعی که شما دارین ثبت نام میکنین ) تو هر اتاقی عضو شدن رو ببینین و بعد اگه خواستین تو اتاق عضو بشین.عکس هم اتاقی ها با رشته و شهرشون رو نشون میده.بعد یه قابلیت دیگه هم داره که مثلا شما مشخص میکنین معیارتون برای هم اتاقی چیاس ؟ بعد خود سیستم اتاقا رو اولویت بندی میکنه براتون. مثلا میگین هم رشته ای هم دانشکده ای هم شهری و ...
اگه چند تا دوست هستین که با هم قبول شدین میتونین از قبل هماهنگ کنین که سریع همون اول ثبت نام برین وارد سایت بشین و فلان اتاق رو با هم بگیرین. ترجیحا هم زود برین که اتاقا پر نشه
بعد موقع ثبت نام حضوری پول خوابگاه رو ازتون میگیرن و میرین تو اتاق هاتون دیگه
به نقل از Aghaliat :
راس میگه؛راس میگه.بپرس.
بعد آقا جریان سه نوع شدن غذاها راسته یا شایعه ای بیش نیس :-"
#سوال حیاتی:آقا تو دفترچه نوشته؛چمدونم 350 تا پسر بیشتر خابگاه نمیدن؛ترسوندن ملتو صرفاً؟یا چی؟
نه خوابگاه هست نگران نباشین.چمران هست مفتح یک طبقش و دستغیب هم هست.اتاق زیاد هم هست
فعلن که همون 2 نوع غذا در هر وعده هست. ولی قیمت غذا ها تو 3 رنج قیمتی هست.650 و 800 و 1000 .
شانس که نیس هر سال گرون میشه

Back
بالا