به نقل از ali 73 :فعالیت ندارن رفقادر واقع حوصله ندارن
به نقل از Rezvan.gh :سلام ورودی 94 پزشکی
چرا تعداد بچه ها اینقد کمه؟!؟ ^-^
به نقل از sadlove :عجله نکن :د
اونقدر انتقالی میگیرن و هیئت علمی میفرستن ک یه سال دیگه از شلوغی بنالین :د
کلاسهای پزشکی شیراز خ شلوغ میشن :د
به نقل از Rezvan.gh ::-s اره!!
منظورم اینجا بود!
به نقل از ali 73 :کم هم نیستیم من میدونم نو دانشگاه شیراز یه شش تا سمپادیایی هستیم ولی فعالیت ندارن
4 , 5 تااااا؟؟؟به نقل از sadlove :خود شیرازیا هم 4 5 تایی هستن ک الان فعالن تو سطح فروم..
ب 20 نفرم نمیرسیم :د
و جالبه بگم قبلن (4 5 سال پیش) شیرازیا خ هم فعال تر بودن :د رجوع کنین تاپیک سمپادیای شیراز متوجه منظورم میشین :د رفتن همشون دیگه.. :د جز من و خشایار :د
یه ساله هی میپرسی اتاق چندی بعد نمیایبه نقل از Minority :مثلا من میخاستم چن بار برم اتاق علی در واقع یه سال میشه که همچین تصمیمی دارم ولی موفق نیستم در اجراش![]()
ده بیس تا پلهـس به هر حال فاصلمون
![]()
به نقل از Minority :مثلا من میخاستم چن بار برم اتاق علی در واقع یه سال میشه که همچین تصمیمی دارم ولی موفق نیستم در اجراش![]()
ده بیس تا پلهـس به هر حال فاصلمون
![]()
به نقل از ali 73 :یه ساله هی میپرسی اتاق چندی بعد نمیای![]()
![]()
من حجم اینترنتم داره میسوزه چیزی نمیخای برات دانلود کنم![]()
به نقل از sadlove :ده بیس تا کمه مگه !؟ :د
به نقل از ali 73 :از اول ترمی این بوفه هم رفته طبقه نه دیگه حوصلم نمیشه برم از گشنگی میمیرم
اصن یکی طبقه شش هایپرمارکت بود لامصب ولی طبقه نه مثل بقالی های ته کوچه هاسبه نقل از Minority :صاحاب طبقه نه داشت می گفت که هنوز تکلیفشون معلو نیست که باشن یا نه ،برا همین شیش که فعلا بستس؛نه هم تقریباً چیزی نمیاره.
به نقل از شــقایــق :اینجا حالا کسی خیلی فعالیت نمی کنه و نمیبینه،شاید سالای بعد دانشگاه شیرازیام زیاد شد اینجا، ولی یه جو مزخرفی که من بیشتر از همه جا تو دانشگاه شیراز دیدم اینکه آدمای متوهم زیاد تر از حدی که فکر می کنین توش زیاده.سعی کنین زیاد فکر نکنین که طرف مقابلتون آدم فهمیده ایه درباره ی دونستن ارتباطات دانشجویی و کلا دانشجو بودن.
#تجربیات_دانشجوی_سال_3![]()
به نقل از sadlove :این نه تنها راجب رشته های مهندسی صدق میکنه بلکه تو دندون قم اباد و پزشکی و دارو ها هم ب شدت صدق میکنه :د
# تجربیات 9 سال هم مدرسه ای بودن باهاشون :د
جوش دوست داشتنی نیست . با دوستای خودتون بگردین فقط خوش میگذره :د