منابع المپیاد نانو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع matin320
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

matin320

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید باهنر
رشته دانشگاه
دامپزشک / سیاست
خب نابع المپیاد نانو چه چیز هایی هست؟
از کتاب گرفته تا مقاله اگر چیزی سراغ دارید معرفی کنید .

پاسخ : منابع المپیاد نانو

به نقل از matin320 :
خب من کل انجمن رو گشتم و جایی رو پیدا نکردم
نانو بیشتر به شیمی شبیه بود
خب میشه منابع بگید

تو سایت های
http://nano.ir/
یا
http://nanoclub.ir/
میتونی منابع رو دانلود کنی! :-"

خب کتاب نانو از نو
کتاب پرسش های نو از نانو
کتاب 10به توان منفی9
کتاب علوم وفناوری نانو
نرم افزار کاوش
و مقالات درون سایت

اگه از بچه های مدرستونم کسیُ پیدا کنی که مرحله دو رفته باشه جزوه های اونم بخونی بد نیست.

یه کنابم هست،مجموعه مقالات سایت باشگاه نانو! کتاب خوبیه بنظرم!

بچه ها شرمنده ولی الان من یه مشکلی دارم
اونم اینکه تاحالا المپیاد نانو نشنیده بودم
اصن نمی دونم مدرسه ما داره یا نه
;D
با اینکه خیلی علاقه دارم و چیزای زیادی هم میدونم (ینی همه این کتابارو تاحالا خوندم در واقع) :o
:>

به نقل از mohandes leily :
بچه ها شرمنده ولی الان من یه مشکلی دارم
اونم اینکه تاحالا المپیاد نانو نشنیده بودم
اصن نمی دونم مدرسه ما داره یا نه
;D
با اینکه خیلی علاقه دارم و چیزای زیادی هم میدونم (ینی همه این کتابارو تاحالا خوندم در واقع) :o
:>
یعنی چی مدرسه ما داره یا نه؟!
خب اگه خوندی ثبت نام کن شرکت کن!کار سختی نیست قبول شدن مرحله اولش!

به نقل از Abstract :
یعنی چی مدرسه ما داره یا نه؟!
خب اگه خوندی ثبت نام کن شرکت کن!کار سختی نیست قبول شدن مرحله اولش!
;D
میشه راهنمایی کنی کجا ثبت نام کنم؟؟
مگه از طریق مدرسه نباید باشه ؟؟؟ :-"

ثبت نامش الان نیس
ولی از طریق سایت
www.nanoclub.com
یا از طرق پژوهسرا ها

;D
میشه راهنمایی کنی کجا ثبت نام کنم؟؟
مگه از طریق مدرسه نباید باشه ؟؟؟ :-"

دوست عزیز پست قبلی من رو بخون , برنامه مون اینه که از اول شروع کنیم کار کنیم , همگی با هم , و برای المپیاد آماده شیم !
نیازی به کلاس نیست ! فقط میتونی از نانو سان کتاب بگیری و بخونی و اینجا هم برنامه مون آموزشی هستش ...

فهرستی که من نوشتم منابع کلی المپیاد هستش که میخوای با هم در موردش بحث کنیم , نمیخوایم تاپیک صرفا معرفی منابع باشه و تصمیم گرفتیم بحث آموزشش رو بکشیم وسط !

حالا اگر دوست داری بهت کتاب معرفی میکنم , تو هر قسمت از این برنامه , بخش مربوطش رو بخون و بیا اینجا تا بهتر واسمون جا بیوفته !

یک سری منابع هم هست که خود باشگاه نانو میده و میتونی منابع المپیاد های سال پیش رو از اونجا برداری , منم یسری PDF از منابع دارم که میتونم بدم که کمکی بشه برامون و ازشون استفاده کنیم ...

اگر به نانو علاقه داری یسر به تاپیک های مربوط بزن , و پیگیری کن , با کمک هم میتونیم موفق باشیم ;)

نانو تکنولوژی و منابع المپیاد و تجهیزات و اخبار نانو تکنولوژی , اینا تاپیک های مربوطه هستن که فعلا براشون برنامه مشخص شده که با هم راش بندازیم !

این هم یسری از منابع که اگر نداری میتونی بگیری :

[list type=decimal]
[*] کتاب علوم و فناوری نانو 1 ( مباحث عمومی )
[*] کتاب مجموعه مقالات سایت باشگاه نانو
[*] کتاب نانو از نو اینه
[*] کتاب پرسش های نو از نانو اینه
[*] اینجا هم منابع قابل دانلود رو میتونی دریافت کنی
[/list]
اون دوتا کتاب اول تو سایت نانو سان نیست ولی داره میتونی زنگ بزنی بگی برات بفرستن !

ثبت نام دور بعدی المپیاد هم بهمن یا اسفند شروع میشه و آزمونش آخرای فروردین یا اردیبهشت هستش

به نقل از F@|-|!mEh :
دوست عزیز پست قبلی من رو بخون , برنامه مون اینه که از اول شروع کنیم کار کنیم , همگی با هم , و برای المپیاد آماده شیم !
نیازی به کلاس نیست ! فقط میتونی از نانو سان کتاب بگیری و بخونی و اینجا هم برنامه مون آموزشی هستش ...

فهرستی که من نوشتم منابع کلی المپیاد هستش که میخوای با هم در موردش بحث کنیم , نمیخوایم تاپیک صرفا معرفی منابع باشه و تصمیم گرفتیم بحث آموزشش رو بکشیم وسط !

حالا اگر دوست داری بهت کتاب معرفی میکنم , تو هر قسمت از این برنامه , بخش مربوطش رو بخون و بیا اینجا تا بهتر واسمون جا بیوفته !

یک سری منابع هم هست که خود باشگاه نانو میده و میتونی منابع المپیاد های سال پیش رو از اونجا برداری , منم یسری PDF از منابع دارم که میتونم بدم که کمکی بشه برامون و ازشون استفاده کنیم ...

اگر به نانو علاقه داری یسر به تاپیک های مربوط بزن , و پیگیری کن , با کمک هم میتونیم موفق باشیم ;)

نانو تکنولوژی و منابع المپیاد و تجهیزات و اخبار نانو تکنولوژی , اینا تاپیک های مربوطه هستن که فعلا براشون برنامه مشخص شده که با هم راش بندازیم !

این هم یسری از منابع که اگر نداری میتونی بگیری :

[list type=decimal]
[*] کتاب علوم و فناوری نانو 1 ( مباحث عمومی )
[*] کتاب مجموعه مقالات سایت باشگاه نانو
[*] کتاب نانو از نو اینه
[*] کتاب پرسش های نو از نانو اینه
[*] اینجا هم منابع قابل دانلود رو میتونی دریافت کنی
[/list]
اون دوتا کتاب اول تو سایت نانو سان نیست ولی داره میتونی زنگ بزنی بگی برات بفرستن !

ثبت نام دور بعدی المپیاد هم بهمن یا اسفند شروع میشه و آزمونش آخرای فروردین یا اردیبهشت هستش
مرسی کلی :x
واقعن این مطالبت خیلی خوب بود واقعن ممنونم! ;D
به نقل از F@|-|!mEh :
خی حالا شروع کنیم در مورد , مورد اول یعنی تاریخچه نانو بخونیم ! چون مبحث خیلی طولانی و سختی نیست زمان زیادی لازم نیست بزاریم براش!

کسایی که کتاب دارن که راحت از رو کتاب میتونن بخونن , اونایی هم که ندارن سرچ کنن مطالبش پیدا میشه ;)
:لایک آره این بخش تو قسمت اول همه ی کتابای راجع به نانو هستش :)
میگم خودت خاک انجمن خورده ای تو نانو نه؟؟ :-"

میگم یه سوال :
المپیاد نانو اصن چند مرحله داره؟
منابع مورد مطالعه واسه مرحله اولش چیه؟
(شد 2تا سوال که!!!!) :-"

میگم یه سوال :
المپیاد نانو اصن چند مرحله داره؟
منابع مورد مطالعه واسه مرحله اولش چیه؟
(شد 2تا سوال که!!!!) :-"

همینایی که گفتم منابعش هستش ...
دو مرحه داره , مرحله اول آزمون تئوریه و میری آزمون میدی و 30 نفر اول رو بر میدارن واسه مرحله دوم که عملیه , واسشون کلاس میزارن و اینا بعد دوباره یه آزمون عملی دارن !!!

به نقل از F@|-|!mEh :
همینایی که گفتم منابعش هستش ...
دو مرحه داره , مرحله اول آزمون تئوریه و میری آزمون میدی و 30 نفر اول رو بر میدارن واسه مرحله دوم که عملیه , واسشون کلاس میزارن و اینا بعد دوباره یه آزمون عملی دارن !!!
اوw چه حرفه ای !!! :-"
عملیش ینی باید کار جدیدی کرد؟؟ 8-|
سوالات مراحل قبل رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟ ;;)

اوw چه حرفه ای !!! :-"
عملیش ینی باید کار جدیدی کرد؟؟ 8-|
سوالات مراحل قبل رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟ ;;)

عملیش رو نمیدونم دقیقا , ولی مثل اینکه تو دوره آموزششی تو آزمایشگاهه و حتما از هموناس دیگه ! ( بزار اینو دقیق ببینم بهت میگم )
فکر کنم بری تو سایت باشگاه نانو بتونی پیداش کنی , من دارم ولی باید اسکن شه سخته ! حالا بخوای میگردم پیدا کردم واست میزارم !

به نقل از F@|-|!mEh :
عملیش رو نمیدونم دقیقا , ولی مثل اینکه تو دوره آموزششی تو آزمایشگاهه و حتما از هموناس دیگه ! ( بزار اینو دقیق ببینم بهت میگم )
فکر کنم بری تو سایت باشگاه نانو بتونی پیداش کنی , من دارم ولی باید اسکن شه سخته ! حالا بخوای میگردم پیدا کردم واست میزارم !
ینی دمت گرم بشدت!!!
نه نمی خوام تو زحمت بیفتی خودم یه سرچی می کنم اگه یافت نشد میگم بهت
مرC کلی ;)

نه.چونکه اصلا پیشنهاد نمیشه دوتا المپیادو با هم خوند.مگه اینکه در روز 25 ساعت درس بخونی ;D

به نقل از reza.... :
نه.چونکه اصلا پیشنهاد نمیشه دوتا المپیادو با هم خوند.مگه اینکه در روز 25 ساعت درس بخونی ;D
ولی به نظر من میشه اتفاقا شیمی خیلی میتونه بهش کمک کنه !
فقط باید وقت بذاره که مباحث نانو رو هم بخونه دیگه به هر حال ...

Back
بالا