دوست عزیز پست قبلی من رو بخون , برنامه مون اینه که از اول شروع کنیم کار کنیم , همگی با هم , و برای المپیاد آماده شیم !
نیازی به کلاس نیست ! فقط میتونی از نانو سان کتاب بگیری و بخونی و اینجا هم برنامه مون آموزشی هستش ...
فهرستی که من نوشتم منابع کلی المپیاد هستش که میخوای با هم در موردش بحث کنیم , نمیخوایم تاپیک صرفا معرفی منابع باشه و تصمیم گرفتیم بحث آموزشش رو بکشیم وسط !
حالا اگر دوست داری بهت کتاب معرفی میکنم , تو هر قسمت از این برنامه , بخش مربوطش رو بخون و بیا اینجا تا بهتر واسمون جا بیوفته !
یک سری منابع هم هست که خود باشگاه نانو میده و میتونی منابع المپیاد های سال پیش رو از اونجا برداری , منم یسری PDF از منابع دارم که میتونم بدم که کمکی بشه برامون و ازشون استفاده کنیم ...
اگر به نانو علاقه داری یسر به تاپیک های مربوط بزن , و پیگیری کن , با کمک هم میتونیم موفق باشیم
نانو تکنولوژی و
منابع المپیاد و
تجهیزات و
اخبار نانو تکنولوژی , اینا تاپیک های مربوطه هستن که فعلا براشون برنامه مشخص شده که با هم راش بندازیم !
این هم یسری از منابع که اگر نداری میتونی بگیری :
[list type=decimal]
[*] کتاب علوم و فناوری نانو 1 ( مباحث عمومی )
[*] کتاب مجموعه مقالات سایت باشگاه نانو
[*] کتاب نانو از نو
اینه
[*] کتاب پرسش های نو از نانو
اینه
[*]
اینجا هم منابع قابل دانلود رو میتونی دریافت کنی
[/list]
اون دوتا کتاب اول تو سایت نانو سان نیست ولی داره میتونی زنگ بزنی بگی برات بفرستن !
ثبت نام دور بعدی المپیاد هم بهمن یا اسفند شروع میشه و آزمونش آخرای فروردین یا اردیبهشت هستش