به نقل از مهرنوش.و :برا نانو چی بخونم من الان میرم اول
این کار خیلی توصیه میشه،به نقل از مهرنوش.و :اگه کسی از اول دبیرستان هم المپ شیمی بخونه هم نانو خوفه
هر وقت حال داشتی تفریحی مقالات عمومی باشگاه و کتاب آشنایی با فناوری نانو ر ورق بزن فصل جامدات مورتیمرُ ک خوندی میتونی شیمی و نانو ر موازی بخونی از فصل جامدات ک گفتم مستقیما تو مرحله1 و امتحان کتبی دوره سؤال میادبه نقل از مهرنوش.و :ببینید من امسال میرم اول و تازه شروع به خوندن المپ شیمی کردم میخاستم در کنارش نانو هم بخونم
اما نمیدونم واسه شروع چی بخونم که همین اول کاری بفهممش
از طرفی میترسم هر کتابی رو شروع کنم شاید این طوری هم از شیمی و هم از نانو عقب بیفتم
بنظرم بهتره از این کتاب شروع کنید،به نقل از Abstract :یه کنابم هست،مجموعه مقالات سایت باشگاه نانو! کتاب خوبیه بنظرم!
چیزی رو لازم نیست حفظ کنی!فقط کافیه مفاهیمِ اصلی رو بگیریبه نقل از mohandes leily :الان یه سوالایی مطرحه این وسط:
باید عدد سال هارو برای المپیاد بلد باشیم؟؟؟
من همه ی سایتارو خوندم واسه تاریخچه نانو ولی اصن این مطالبو به عمرم هم ندیده بودم
نمونه سوالات سومین المپیاد نانو رو کسی داره؟؟؟ ( خودم دوره 1تا 4 رو دارم همراه با پاسخ نامه اگه کسی خواست در خدمتیم B-))
به نقل از Lovesky :بنظرم بهتره از این کتاب شروع کنید،
چون تقریبا یه آشنایی کلی از بیشتر چیزایی که باید بدونید بهتون میده.
بعدش برید سراغِ کتابای دیگه.
یه سوال دارم
هدف تاپیک چیه؟با چه روندی قراره پیش بره؟
بنظرم اینکه صرفا منابع معرفی بشن کافیه!
دیدم پستات رو!به نقل از موذی همیهف =)) :مسلما نه و اگر پست های قبل رو میخوندی میدیدی که برنامه ای ریخته شده که طبق اون به سوی مطالعه منابع پیش بره !
اگر به این پست و پست های بعدیش توجه کنی میبینی که قرار بود طبق برنامه پیش بریم !
ولی از اونجایی که استقبال خیلی زیاده فقط تاریخچه رو گذشتم تا ببینم کسی هست که ادامه بده و فقط من ننویسم ! که این شده الان !
حتما اون پست ها رو بخون تا متوجه بشی برنامه ریزی شده !
به نقل از Lovesky :دیدم پستات رو!
بنظرم این برنامه رو تو یه تاپیکِ دیگه پیگیری کنیم و این تاپیک رو بذاریم صرفا واسه معرفیِ منابع!
اینجوری کار ساده تر میشه اسه کسیکه بخواد سر از کارمون دربیاره!و خب نظم بیشتری داره!
یه کتابم هست (که ما فقط تونستیم فصلِ یکِشو بخونیم البته بقیه ـش ریاضیات مهندسی میخواست )
آشنایی با فیزیکِ حالت جامد،نوشته:چارلز کیتل
کسی بتونه بخوه اینو واقعا خیلی خوبه!
پاسخ : منابع المپیاد نانو
با اینکه این چیزی که داری میگی مربوط میشه به تاپیک پیشنهادات و انتقادات ولی باید بگم که تصمیم همچین کاری رو داشتم ولی چرا انجام ندادم دلیلی این بود که نانو انجمن جدایی نداشت و تاپیک هایی که بود به اندازه کافی تو انجمن های دیگه پراکنده بود و اگر هی میخواستیم تاپیک جدید بزینیم خیلی بیشتر پراکنده و بهم ریخته میشد ! دیدم این تاپیک محتوای خاصی نداره و بخاطر همین با چند نفر تصمیم گرفتیم این برنامه رو اجرا کنیم که تا یه مدت خوب بود ولی بعدش حالا به دلیل کمبود وقت یا هر چیز دیگه ای تقریبا خوابید !
× لطفا ادامه بحث اگر چیزی هست تو تاپیک پیشنهادات مطرح کنیم بهتره !
کتابای پیشنهادی المپیاد کتاب های علوم و فناوری نانو جلد 1و2 و مجموعه مقالات نانو و آزمایشگاه نانو هس که اون سه تای اولی مهمترنسلام من میخوام ببینم دقیقا نانو چه جوریه!؟ و تاریخ ثبت نام کی هستش؟ و از طریق مدسه انجام میشه یا نه ؟ و این که ار
زمون کی برگزار میشه؟ و کتاب خاصی داره؟