والا عرضم ب خدمتتون بیشتر از بچه ها ب درد معلمت میخوره
میان سر کلاس فقط 3 ساغت ب ترکیب رنگی فک میکنن قدیما 3 رنگ گچ بود و فوقش 3 رنگ ماژیک مثلا از این دنگ و فنگا هم نداشتیم الان معلمه میادش صفحه رو می کنه این => این
بعد مثلا قلمشو میکنه این => این خلاصه وضعیتیه ها .... چشمای ما بیچاره ها هم ک ....!!
بعد نامردا هرچی بازی هم روش بوده پاک کردن هرچند ما سرگرمی خودمونو داریم از قبیل عکس یادگاری با این وسیله اعجاب انگیز یا حتی عکس گرفتن با خودش بعد خوبیش ب اینه ک وقت کلاسم خیلی میگیره
مال ما که از 24 ساعت بیستو سه ساعت و نیم خرابه
یه تخته وایت برد گذاشتن پشت کلاسمون هی میچرخیم تا مهندس کامپیوتر میاد زود کالیبره میشه تا میره روز از نو روزی ازنو
ولی خوب خوبه چون مثلا پرگارو اینا داره زنگ ریاضی خوبه وسیله کار اومدیه و برای تلف کردن وقت کاربرد زیادی داره
تخته هوشمند ما به لطف خود شاخ پنداري معلم زيستمون داغون شد!
هي گفتيم ننويس عاقا ننويس!وايت برد نيس!با كمال اعتماد به نفس گفت:من چند ساله با اينا كار ميكنم مشكلي نداره روشون بنويسي...
هيچي ديگه...تخته مون فنا شد [-( #-o
باز حداقل خود مدرسه به عقلش رسیده که در بعضی موارد خیلی چیز افتضاحی هست. یه وایت بورد جلو تخته هوشمنده که میشه کنارش زد. معلما بروجکتورو روش میکنن رو همون تخته وایت بورد درس میدن
ولی ما ازش خوب استفاده میکنیم. بعد یه عمری انگری بردز و فروت نینجا رو رو لبتابمون اجرا کردیم خیلی حال داد!
ماشالا بعد سه ماه گذاشتن دبیر فیزیک اومد عین این تازه از جنگل های آمازون دراومده ها پدرش را درآورد.خو معلومه خراب میشه وختی همچین معلمایی پاشن بیان سراغش.
فیزیک میاد قلمشو میگیره دستش سه ساعت رنگ انتخاب میکنه حالا چه رنگی؟سبز!میاد بنویسه میبینه نمینویسه.هی چهار بار باید کالیبرش کنی..آخرشم خرچنگ قورباغه ک چه عرض کنم...حالا یجوری مینویسه ک ما التماس میکنیم توروخدا سر وایت برد بنویسه.حالا اینم قبول نمیکنه سه ساعت دیگه میشینه رنگشو عوض میکنه میکنه صورتی...
آخرشم به حمدالله خراب شد رف پی کارش هرچی برنامه مرنامه بود رفت هوا..
اصن یه تخته وایت برد می ارزه به صدتا ازین تخته مثلا هوشمندا!چیه ازین قرتی بازیا!!
زمان ما ک ازینا نبود .یه تخته سیاه با چندتا گچ!اصن همون تخته سیاه جذاب تر از تخته هوشمنده! والـا
این تخته هوشمندا خوبه ولی تو کلاس ما یک آدم ----------مسئولش شده که بلد نیست یه برنامه نصب کنه ضریب هوشیش در حد جلبکه
من موندم اینو کی انتخاب کرده
ولی از وقتی این یارو مسئول شده و این تخته هوشمند هستش هر جلسه نصف زنگمون میره
ما که پارسال اول سال مدرسه امونو عوض کردیم وضعیت داغون بود اصن! ساختمون تازه ساخته بدون امکانت! مزخرف بود!
فقط یه کلاس تخته هوشمند داشت... بعضی موقع ها معلم ها بچه ها رو میبردن تو اون کلاس ک مام در طول سال یه بار رفتیم فقط ولی مدرسه ی امسالمون خدا رو شکر همه جور امکاناتی داره همه کلاساهم تخته هوشمند دارن ازشم مرتب استفاده میشه :)
آخ آقا این تخته هوشمندا خیلی بد استفاده میشن تو مدرسه ما.این قلمشو نمیدادن بهمون بعد این که اومده بودن به چند نفر که معدلاشون خوب بود آموزش داده بودن و گفته بودن فقط اینا به لبتاب دست بزنن.بعد خب دلیلش نمیشه چون کسی معدلش خوبه کار با کامپیوتر شم خوبه خلاصه درگیری داشتیم.
بعد تازه معلمای ریاضی و فیزیک و شیمی و هندسه میگفتن نمیتونن با اینا کار کنن میرفتن دانش آموزا هی تو کلاسای دیگه
چه ملت دلشون شاده ها. مخالف نیستم باهاش خیلی هم خوبه اما حالا چرا؟ یه عمری گچ رفت توی حلقمون و دستمون حساسیت داشت بهشو دست کش هم نداشتیم حالا که دیگه داره تموم می شه؟
یه پی دی اف اموزشش رو دادن که من نرسیدم بخونم هنوز. حالا هم نمی دونم چی کار کنم اصن!
داغونه.... :)
مدرسه ما تا جایی که من دیدم توی همه ی کلاس ها تخته هوشمند داره توی ریاضی که تا حالا خیلی به درد خورده تمرین ها رو مینویسیم تو تخته ذخیره میکنیم راهنمایی تو هیچ کلاسی نداشت اما دبیرستان کاملا هوشمند شده هر کلاس لپ تاب داره و کار با تخته رو هم بهمون توضیح دادن
ما پارسال نصب کردند. شاید در طول سال یک بار برای هندسه یک نرمافزار را با اون بررسی کردیم، سه-چهار بار هم فیلم دیدیم، سه-چهارتا پاورپوینت هم خود بچهها اوردند. از خاصیت هوشمندیش یادم نمیآید استفاده کرده باشیم.
البته یک نقش مهم داشت: هر وقت خدا میخواستیم مدرسه یک کاری برامون بکنه -مثلاً کلاس المپیاد بذاره و این حرفها- میگفتند پولها را دادیم برای هوشمندسازی؛ پول نداریم!