• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رفتارتون با كسي كه ازش ناراحتيد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Bahar.no
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفتارتون با كسي كه ازش ناراحتيد

بهش میگم ک ناراحتم ازش و اگه خودش فمید ک هیچی وگرنه کلا بیخیالش میشم و سعی میکنم بهش فک نکنم چون اون ادم دیگه ارزششو نداره

به نقل از ...Ice :
اصولن در حد مرگ ب طرف مقابل کم محلی می کنم خودش احساس دیوار بودن میکنه میاد عذر خواهی :D
گاهی شخص رو تبدیل ب کاغذ دیواری یا آسفالت میکنم(البت ن فک کنین کتک میزنما اون ک زورم نمرسه ی جمله میگم بیچاره ....) :D
و خو ی سری افراد خاص با ی سری بلا های خاص دیگ]!!!!!!!!! :D

اوهههههههه چقد من تغییر کردم!
وقتی از کسی ناراحتم یکم بهش بی تفاوتم و در عین حال اینقد بش خوبی میکنم ( ن در حدی ک سواستفاده کنه و فک کنه عاشق چش و ابروشما) ک از کارش در حد مرگ خجالت بکشه! :-"

راستش من که رفتارم دیگه معروف شده B-) :P

راستش من دیگه جواب طرف رونمیدم تابفهمه ناراحتم ازش و یا همون موقع که منو ناراحت کرده ، من به طور ناخواسته یه جوری نگاش میکنم ( واقعاً دست خودم نیست) که طرف کلاً نابود میشه ( به طور کلی چهره من خیییییییییییلی جدی به نظر میرسه :D)

یه روز به معلم زبانمون، دست خودم که نبود ، اونجوری نگاه کردم بیچاره نابود شد ، دیگه سرش همش پایین بود و لونلحظه که داشت می خندید خندش قطع شد و ترس رو میشد از تو نگاش فهمید! :))

هیچی بیچاره دیگه حرف نزد تا آخر کلاس! ^-^

از دست كسى ناراحت نميشم مگر اين كه برام اون شخص مهم باشه
(منظورم اينه اگه يكى تو خيابون بگه چطورى خره ناراحت نميشم)
وقتى كارى انجام بده كه ناراحت بشم سريع بهش ميگم و مسئله رو رفع ميكنيم و به خوبى و خوشى ادامه كار

اصولا بهش چیزی نمیگم!
اگ خودش فهمید ک فهمید اگرم نفهمید ک میگم ب درک ک نفهمیدی!
(اصولا از رفتارام میفهمن ولی خب بوده تاحالا ک کسی نفهمیده باشه !و متقابلا برای اونم مهم نبوده ک من ازش ناراحت شدم!)

poker face ...

;;) من وقتی ناراحت بشم دلم میخواد با طرف مقابلم بحرفم دلم میخواد همون لحظه چندتا حرف خوب بهم بزنه تا من ببخشمش .. نمیخوام اون لحظه تنها باشم :-s

من خیلی به شدت دلم می خواد ببخشمش. ولی خب وختی می بینم طرفم یه جوریه که نمی فهمه و ناراحتیه منو درک نمی کنه فقط دیگه اصلا جدی ش نمی گیرم. و طوری رفتار میکنم که اصلا نمی فهمه ناراحتم. آخه ارزششم نداره طرفم.

من کلا عادت دارم با طرف مثل قبل رفتار میکنم

Back
بالا