رفتارتون با كسي كه ازش ناراحتيد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Bahar.no
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفتارتون با كسي كه ازش ناراحتيد

چه تاپيك خوبي 8-^
سعي ميكنم بهش بگم، ولي نميدونم چرا، معمولا جواب نميده صحبت كردن! يه عده هستن كه اصن عين خيالشونم نيس
و نميتونم مثلا جواب طرفو ندم! البته در مقابل بعضيا به راحتي ميتونم اين كارو كنم، ولي در مقابل يه عده نه! :-<
كاش ميشد كاري كرد و در مقابل همه ساكت بود...

نمیگم بهش اما علنا تو رفتارم نشون میدم!
مثن باهام حرف میزنه جواب نمیدم یا رومو برمیگردونم و از همین کارای اینجوری B-)
جوری که خیلی راحت بفهمه حرف خوبی نزده یا کار خوبی نکرده،که منو ناراحت کرده :-<
این رفتارمم واس اینه که دوس ندارم از دست کسی ناراحت باشم چون خیلی فکرمو مشغول میکنه در حدی که ب این حالت میرسم ~X(
معمولن وقتی این جوری رفتار میکنم،بهم میگه ناراحت شدی؟منظوری نداشتم منم رو هوا میگیرم میگم ناراحت؟ ن اما دفعه بعد این کارو نکن یا این حرفو نزن پلیز :D خیلی خوبه این قسمتش ;))
اما وای از وقتی که اون طرف اصن ب روی خودش نیاره که منو ناراحت کرده [-(
من اولش ب این حالتم :| بعد اینجوری ~X( بعدترش اینجوری :-L بعدتر ترش اینجوری X-( آخرشم ااینجوری :P
بعد شروع میکنم نقشه بکشم که چی کار کنم اونم ب همین حالت ها دچار بشه >)
در حد نقشه فقط،خیلی پیش نمیاد عملی بشن اگه هم عملی بشن خیلی لایت تر از نقشه ای خواهد بود که کشیده بودم :))

از عقربي به نام زبان استفاده مي كنم و يك پست نيش دار مي گذارم ... در نهايت بعد از گذشت يك هفته ابتدا عذر خواهي نموده و سپس حرف دلم را مي زنم ...

من فکر می کنم یه مشکل روانشناختی داشته باشم در رابطه با این موضوع ! X_X
به این صورت کـ ـه مراحل ِ ابتدایی ِ ناراحت شدنم به صورت عصبی شدن بروز می کنن . وقتی که کَم ناراحت باشم در واقع . اینجور مواقع ناخودآگاه تُند میشم و ممکنه رفتار خوبی نداشته باشم با طرف مقابل . ولی هرچی ناراحتیم عمیق تر باشه میزان بروزش تو رفتارم کم تر میشه ! تا جایی که اگه بی نهایت ناراحت شده باشم از حرف یا رفتار کسی اصلاً به روش نمیارم و بعضاً شده که پرسیده ن که ناراحت شدی و اینا ، و من ناخودآگاه گفتم که نـه اصلاً !!

باهاش نمیتونم سرد برخورد کنم چون اونم ناراحت میشه از دستم :((
میرم به بقیه میگم :D
کلا غیبت............
دلم خنک میشه >) >)

یه کم میرم تو فکر...
شاید خیلی محلش ندم ولی در کل میبخشمش...

15صفحه اومدید رفتارتون باکسی که ناراحتی دارید ازش رو نوشتید ،، حالا بیاین فکرکنین ببینین که این رفتاری که انجام میدید باب میل خودتون هم هست اگه شما هم کسی رو ناراحت کردید ؟ و بیاید فکرکنید به آدم هایی که ناخواسته کسی رو ناراحت میکنن و با این رفتار شما هیچ وقت نمی فهمند که چرا اینطور میشه والخ .
منم قبول دارم آدم های نفهم ونفرت انگیزی هستن که حس یاسین خوندن به خر رو به آدم الغا میکنن ولی بقیه چی ؟

به نظرم وقتی ازکسی ناراحتید اگه اون آدم آدم باشعوریه بهترین راه صحبت مفصل ـه تا عقده نشه برای هر دوطرف .

جوری بی اعتنایی میکنم که طرف تا مرز گریستن پیش میرود...نگاه هایی که میکنم هم در عین بی روح بودن پر از حس نفرته :D

راس میگم بخدا...تازه الان ک اینا رو گفتم به این فکر افتادم برم تست بازیگری بدم =)) =)) =)) =))

نه ولی جدی همینکارو میکنم

تقصیر خود طرفه چون من یا ناراحت نمیشم یا وقتی بشم دیگه تمومه :-L طرف باید ماستشو کیسه کنه :|

تصمیم می گیرم که باهاش حرف نزنم ولی نمی تونم خیلی دوام بیارم

بستگی داره که طرف کی باشه و چه کاری انجام داده باشه... یه دوست نزدیک باشه سعی میکنم راجع بهش صحبت کنم و یا خانواده... اگر از شخصی دوستش دارم چه خانواده و یا دوستان واقعااا ضربه سختی به زندگیم وارد کرده باشن سعی میکنم برای مدتی نبینمشون [هیچوقت نمیشه گفت برای همیشه]...افرادی که از همون اول رفتار های بدی دارن سعی میکنم اهمیت ندم...[این آخری هم بستگی داره چقدر رفتار بد باشه]

باهاش حرف نمیزنم و نمیزنم و نمیزنم:/
این روند ممکنه تا چند سال هم طول بکشه:)

چند تا حالت داره که بستگی به شخص مقابل و رفتارش داره :
۱- میرم میزنم تو دهنش :D... یا شایدم مثلا یه چی تو دستم باشه بزنم تو سرش یا حالا کلا ضربه فیزیکی
۲- باش حرف میزنم ببینم چه مرگش بوده که منو ناراحت کرد یا مثلا چرا یه کاری کرد که ناراحت شم
۳- چند روز باش حرف نمیزنم
۴- قهر ولی از نوع حرفدارش ( یعنی قهر باشی ولی بتونی سوال بپرسیو سوالم بعضیاشونو جواب بدی )
‌....

خیلی کم ناراحت میشم از افراد : | ولی اگه ناراحت شم فقط تنها میکنم خودمو و کاملا فکرمو ازش خالی میکنم و میبخشمش تو ذهن خودم : )

اغلب اوقات متوجه نمیشه ک ازش ناراحتم چون واکنش خاصی نشون نمیدم ولی اگه کارش چنبار تکرار بشه دیگه باهاش حرف نمیزنم و کاری باهاش ندارم مگه اینکه پشیمون شه و دیگه تکرار نکنه کارش رو

من وقتی ناراحتیم سطحی باشه میزنم تو دهن اون فرد ولی اگه ناراحتیم خیلی زیاد باشه فقط یه پوزخند میزنم و ازون مکان میام بیرون

کاری که من میکنم همیشه ثابته. یعنی هیچ استثنائی نداره.
پوکر فیس میشم. میگم "خو به ت*مم". برمیگردم ازش دور میشم. حالا ربطی نداره این اصطلاح ربطی داشته باشه یا نه :)) همیشه اینو میگم و دیگه حرفی باهاش نمیزنم :))

بی توجهی خیلی خیلی زیاد
یا اینکه بعضی وقتا از روی ناچاری به روی خودم نمیارم که اصلا اتفاقی افتاده
گاهی هم تند برخورد می کنم

بستگی به فردش داره، بعضی افراد هستند که اگر ازشون ناراجت بشم خودم زیاد اذیت میشم یا به روش نمیارم یا سعی میکنم با رفتارم بهش بفهمونم و اگر نفهمه بیشتر اذیت میشم اما در مقابل بعضی افراد هم هستن که اگه ازشون ناراحت بشم باهاشون بشدت برخورد میکنم و بهشون میفهمونم که کارشون اشتباه بوده و اگه حقی ازم ضایع شده باشه ازش میگیرم در غیر اینصورت بره به ...

بیشتر ب نظرم بستگی ب نوع شخص و ارتباط اون فرد داره
کسایی ک معمولی هستن با آدم، مهم نیست ک از آدم ناراحت بشن و اگ هم کاری کنن ک ناراحت کننده باشه من ب شخصه اصلا برام مهم نیست و اونا مهم نیستن پس هرکاری کنن هیچ اهمیتی نمیدم و اصلا هم ناراحت نمیشم (ر.ک ب ضرب المثل معروف ک میگه ...... ما هم نیستن )
ولی کسایی ک دوستشون دارم خیلی خیلی برام مهمه ک ازم ناراحت نشن برا همین خیلی هم زود ازشون ناراحت میشم اگ کار خاصی کنن یا حتی نکنن... و اگ ناراحت بشم سعی میکنم با رفتارم و سردی ای ک پیدا میشه نشون بدم ک ناراحت شدم
در کل مثل اونایی ک نظر همه براشون مهمه نیستم، دی

بی اعتنایی کامل
اینجوری که زندگی عادیمو میکنم و کاملا اون رو ازش حذف میکنم، مثل اینکه اصلا وجود نداره
حرفش بشه (غیبت یا تعریف) اصلا شرکت نمیکنم تو بحثش یا از اتاق میرم
کسی ازم بپرسه صرفا میگم "نمیدونم" یا "به من چه"
دقیقا همین کارو دارم با یکی از هم اتاقیام میکنم و کاملا هم داره جواب میده
البته گاهی حرص خوردن هم داره ولی اعتنا نمیکنم بهش

Back
بالا